Shopifyn hallinnoiman verkkotunnuksen rekisterinpitäjän tietojen muokkaaminen

Jos sinulla on Shopifyn hallinnoima verkkotunnus, voit käyttää ja muokata rekisterinpitäjän tietoja Verkkotunnukset-sivulta Shopify-ylläpitäjässä. Sinun on ehkä muokattava rekisterinpitäjän tietoja seuraavista syistä:

• kun vaihdat sähköpostiosoitteen, josta saat ilmoituksia verkkotunnuksen tilauksestasi
  • kun päivität verkkotunnukseesi liitetyn puhelinnumeron, postiosoitteen tai kaupan nimen
  • kun muutat verkkotunnuksen WHOIS-tietosuoja-asetuksia

Verkkotunnusten ostamiseen ja uusimiseen käytetään oletusarvoisesti Shopify-kaupan omistajan sähköpostiosoitetta ja tietoja. Varmista, että sähköpostisi on ajan tasalla, jotta saat ilmoituksia verkkotunnustilauksesta.

Huomioitavaa ennen rekisterinpitäjän tietojen muokkaamista

Ennen kuin muokkaat rekisterinpitäjän tietoja, tarkista seuraavat seikat:

• Jos haluat siirtää Shopifyn hallinnoiman verkkotunnuksen toiselle verkkotunnuspalvelulle, sinun on odotettava 60 päivää sen jälkeen, kun olet muuttanut rekisterinpitäjän tietoja, ennen kuin voit siirtää verkkotunnuksen. Lisätietoja löydät kohdasta Internet Corporationista (Assigned Names and Numbers, ICANN).
  • Jotkin ylätason verkkotunnukset, kuten .fr edellyttävät, että lähetät lomakkeen vahvistaaksesi rekisterinpitäjän tietoihin tehdyt muutokset. Jos sinun pitää lähettää lomake sen jälkeen, kun olet muokannut rekisterinpitäjän tietoja, voit saada Shopify-tuesta tai OpenSRS:stä sähköpostia, jota Shopify käyttää verkkotunnusten uudelleenmyyntiin. Sähköpostissa on lisäohjeita, joita sinun on noudatettava rekisterinpitäjän tietojen päivittämiseksi. Sähköpostiviestin vastaanottamista saattaa edeltää viive, ja tietojen päivitysprosessi voi muuttua milloin tahansa.

Muokkaa rekisterinpitäjän tietoja

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jonka haluat määrittää.
  3. Klikkaa Rekisterinpitäjän tiedot -osiossa Muokkaa.
  4. Muokkaa yhteystietoja.
  5. Valinnainen: Jos verkkotunnuksesi tarjoaa WHOIS-tietosuojaa, valitse, haluatko rekisterinpitäjän tietojen olevan yksityisiä vai julkisia.
  6. Klikkaa Vahvista.
  7. Tarkista verkkotunnukseen liitetty sähköpostitili vahvistussähköpostia varten. Sähköpostiviesti vaihtelee, mutta sinun on ehkä tehtävä jokin seuraavista:
    • Hyväksy muutokset klikkaamalla linkkiä ja noudattamalla annettuja ohjeita.
    • Päivitä rekisterinpitäjän tiedot täyttämällä lomake ja lähettämällä se Shopify-tukeen.

Varmista, että noudatat vahvistussähköpostissa olevia lisäohjeita. Jos et vahvista muutoksia tai lähetä vaadittua lomaketta, rekisterinpitäjän tietojen muokkauspyyntöäsi ei välttämättä käsitellä.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?