Shopifyn hallinnoiman verkkotunnuksesi yhteystietojen muokkaaminen

Jos sinulla on Shopifyn hallinnoima verkkotunnus, voit käyttää ja muokata yhteystietojasi Verkkotunnukset-sivulta Shopify Adminissa. Sinun on ehkä muokattava yhteystietojasi seuraavista syistä:

• kun vaihdat sähköpostiosoitteen, josta saat ilmoituksia verkkotunnuksen tilauksestasi
  • kun päivität verkkotunnukseesi liitetyn puhelinnumeron, postiosoitteen tai kaupan nimen
  • kun muutat verkkotunnuksen WHOIS-tietosuoja-asetuksia

Verkkotunnusten ostamiseen ja uusimiseen käytetään oletusarvoisesti Shopify-kaupan omistajan sähköpostiosoitetta ja tietoja. Varmista, että sähköpostisi on ajan tasalla, jotta saat ilmoituksia verkkotunnustilauksesta.

Huomioitavaa ennen kuin muokkaat yhteystietojasi

Ennen kuin muokkaat yhteystietojasi, tarkista seuraavat seikat:

• Jos haluat siirtää Shopifyn hallinnoiman verkkotunnuksen toiselle verkkotunnuspalvelulle, sinun on odotettava 60 päivää sen jälkeen, kun olet muuttanut yhteystietojasi, ennen kuin voit siirtää verkkotunnuksen. Saat lisätietoja sivustolta Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).
  • Jotkin ylätason verkkotunnukset, kuten .at tai .fr, saattavat edellyttää, että lähetät lomakkeen, jotta voit vahvistaa omistajan tietoihin tehdyt muutokset. Jos haluat lähettää lomakkeen sen jälkeen, kun olet muokannut yhteystietoja, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Muokkaa yhteystietojasi

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
  3. Klikkaa Verkkotunnuksen asetukset > Muokkaa yhteystietoja.
  4. Muokkaa yhteystietoja.
  5. Valinnainen: Jos verkkotunnuksesi tarjoaa WHOIS-tietosuojaa, valitse, haluatko yhteystietojesi olevan yksityisiä vai julkisia.
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. Tarkista verkkotunnukseen liitetty sähköpostitili vahvistussähköpostia varten. Sähköpostiviesti vaihtelee, mutta sinun on ehkä tehtävä jokin seuraavista:
    • Hyväksy muutokset klikkaamalla linkkiä ja noudattamalla annettuja ohjeita.
    • Päivitä yhteystietosi täyttämällä lomake ja lähettämällä se Shopify-tukeen.

Varmista, että noudatat vahvistussähköpostissa olevia lisäohjeita. Jos et vahvista muutoksia tai lähetä vaadittua lomaketta, yhteystietojesi muokkauspyyntöäsi ei välttämättä käsitellä.