SSL ei ole käytettävissä -virhe

Kun lisäät mukautetun verkkotunnuksen, uusi SSL-varmenne luodaan automaattisesti. Tähän prosessiin voi kulua 48 tuntia. Tänä aikana Shopify admin -paneelissa voi näkyä virhesanoma, joka ilmoittaa puuttuvasta SSL-varmennuksesta (SSL Unavailable), ja saatat nähdä jonkun seuraavista suojausvirheistä selaimessasi verkkokaupassa käydessäsi:

• Yhteytesi ei ole yksityinen - Google Chrome
  • Yhteytesi ei ole suojattu - Mozilla Firefox
  • Yhteydenmuodostamisessa turvallisesti tälle verkkosivustolle on ongelma - Microsoft Edge.

Jos näet virheen edelleen yli 48 tunnin kuluttua, kokeile alla olevia vianetsintävaiheita.

Vianmääritys

Voit ratkaista suojausvirheen varmistamalla, että verkkotunnustietueen asetukset on määritetty oikein. Yleisimpiä verkkotunnuksen kokoonpanoihin liittyviä ongelmia ovat seuraavat:

Jos olet tehnyt muutoksia verkkotunnuksen tietueen asetuksiin siten, että ne on määritetty oikein, muutosten voimaantulo voi kestää jopa 48 tuntia. Jos suojausvirheilmoitus on edelleen näkyvissä 48 tunnin kuluttua, ota yhteyttä Shopify-tukeen.