Vianmääritys

Jos tarvitset verkkotunnukseen liittyvää apua, tarkista, löytyykö kysymykseesi vastaus alla olevista usein kysytyistä kysymyksistä. Jos kysymykseesi ei löydy vastausta tältä sivulta ja jos olet ostanut verkkotunnuksen Shopifyn kautta, voit ottaa yhteyttä Shopify-tukeen ja pyytää siltä verkkotunnukseen liittyvää apua.

Usein esitetyt kysymykset

Mikä on Shopifyn IP-osoite?

Shopifyn IP-osoite on 23.227.38.32. Jos olet määrittämässä olemassa olevaa verkkotunnusta, sinun täytyy määrittää A-tietueesi osoittamaan Shopifyn IP-osoitteeseen.

Miten siirrän verkkotunnuksen pois Shopify-palvelusta?

Jos olet ostanut verkkotunnuksen Shopifyn kautta ja olet lopettamassa Shopifyn käytön, sinun täytyy siirtää verkkotunnus pois Shopify administa, ennen kuin voit käyttää kyseistä verkkotunnusta toisen ylläpitäjän palvelussa.

Voinko muuttaa myshopify.com -verkkotunnusta?

Ei, sinulle annettu .myshopify.com -verkkotunnus on URL-osoite, joka toimii kaupan yksilöllisenä tunnisteena, eikä sitä voi muuttaa tai poistaa. Asiakkaat pääsevät verkkokauppaan käyttämällä tätä URL-osoitetta, ellei sinulla ole yksilöllistä verkkotunnusta. Jos haluat Shopify-kaupalle yksilöllisen URL-osoitteen, kuten www.example.com, voit lisätä sellaisen verkkokauppaan ostamalla yksilöllisen verkkotunnuksen.

Miksi palveluntarjoajaani koskevia ohjeita ei löydy?

Olemme laatineet ohjeita yleisimpiä kolmannen osapuolen palveluntarjoajia varten. Jos palveluntarjoajaasi ei mainita luettelossa, noudata yleisiä asennusoppaita tai ota suoraan yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoajaan.

Voinko käyttää kaupassa useampaa kuin kahta verkkotunnusta?

Kyllä, voit käyttää Shopify-kaupassa jopa kymmentä verkkotunnusta.

Miksi yksilöllinen verkkotunnus ei vielä ohjaudu sivustooni?

Verkkotunnuksen voimaantulo voi kestää jopa 48 tuntia. Jos aikaa on kulunut yli 72 tuntia, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Tarjoaako Shopify sähköpostiosoitteita yksilöllisen verkkotunnuksen käyttöön?

Ei, Shopify ei tarjoa sähköpostin ylläpitopalvelua. Jos kuitenkin ostat verkkotunnuksen Shopify-palvelusta, voit määrittää rajoittamattoman määrän sähköpostien edelleenlähetysosoitteita (esimerkiksi info@johns-apparel.com) täysin ilmaiseksi.

Voinko vaihtaa alihakemiston nimen, kuten /products?

Alihakemisto on pääsivustosi osa. Sen tunnistaa verkkotunnuksen lopussa olevasta /-merkistä, esimerkiksi www.example.com/pricing, jossa /pricing on alihakemisto. Esimerkkejä verkkokaupan alihakemistoista ovat /kokoelmat, /tuotteet ja /sivut.

Et voi muokata alihakemistojen nimiä. Riippumatta siitä, mitä verkkotunnusta käytät, alihakemistojen nimet pysyvät samoina.

Täytyykö minun muuttaa TTL-numeroa DNS-asetuksissa?

Kun yhdistät verkkotunnuksen Shopify-palveluun, TTL-numero saattaa olla näkyvissä DNS-asetuksissa. Tätä numeroa ei tarvitse muuttaa. Käytä oletusasetusta.

Pyydä apua kolmannen osapuolen verkkotunnusta varten

Shopify-tuki ei voi auttaa, jos olet ostanut verkkotunnuksen kolmannen osapuolen palvelusta, kuten GoDaddysta. Jos tarvitset tukea kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistämisessä Shopify-palveluun, ota yhteyttä verkkotunnuspalvelun tarjoajaan ja kerro sille, että:

• haluat, että pääverkkotunnus (A-tietue) osoittaa Shopifyn IP-osoitteeseen, joka on 23.227.38.32
  • haluat, että aliverkkotunnukset (CNAME-tietueet) osoittavat Shopifyn hallinnoimaan verkkotunnukseen, joka on shops.myshopify.com.

Jos haluat määrittää sähköpostin edelleenlähetyksen, voit myös kertoa kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle, että haluat käyttää sen sähköpostiohjelmaa (jos sellainen on tarjolla) ja sinun täytyy määrittää MX records -tietue.