Kolmannen osapuolen verkkotunnusten poistaminen

Jos et enää halua käyttää Shopify-kauppaan yhdistettyä kolmannen osapuolen verkkotunnusta, voit poistaa sen Shopify-ylläpitäjässä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Kolmannen osapuolen verkkotunnukset ‑kohdasta verkkotunnus, jonka haluat poistaa.
  3. Tee jokin seuraavista:

• Jos tilisi sopimus on Basic Shopify, klikkaa Poista.
    • Jos tilisi sopimus on Shopify-, Advanced Shopify - tai Shopify Plus -sopimus, klikkaa Hallinnoi > Poista.
  4. Vahvista klikkaamalla uudelleen Poista.

Kun olet poistanut kolmannen osapuolen verkkotunnuksen, voit muuttaa verkkotunnuspalvelussa olevan tilisi DNS-asetuksia niin, että se osoittaa toiseen verkkosivustoon. Jos haluat ottaa aiemmin poistamasi verkkotunnuksen uudelleen käyttöön Shopify-kaupassasi, voit yhdistää sen uudelleen sen Shopify-ylläpitäjässä.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?