Poista kolmannen osapuolen verkkotunnukset

Jos et enää halua käyttää Shopify-kauppaan yhdistettyä kolmannen osapuolen verkkotunnusta, voit poistaa sen Shopify Adminissa.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa sen verkkotunnuksen nimeä, jonka haluat poistaa.
  3. Klikkaa Poista verkkotunnus.
  4. Vahvista klikkaamalla uudelleen Poista.

Kun olet poistanut kolmannen osapuolen verkkotunnuksen, voit muuttaa verkkotunnuspalvelussa olevan tilisi DNS-asetuksia niin, että se osoittaa toiseen verkkosivustoon. Jos haluat ottaa aiemmin poistamasi verkkotunnuksen uudelleen käyttöön Shopify-kaupassasi, voit yhdistää sen uudelleen sen Shopify Adminissa.