Oberlon käytön aloittaminen

Oberlon käyttäminen Shopify-palvelussa vaatii Shopify-kaupan. Vieraile Shopifynverkkosivustolla ja klikkaa Getting started (Alkuun pääseminen) -kohtaa.

Jos Shopify ja suoratoimitus ovat sinulle uusia asioita, kannattaa aloittaa luomalla tili Oberlo-verkkosivustolla ja noudattamalla kaupan perustamista koskevia ohjeita. Jos sinulla jo on Shopify-kauppa ja suoratoimituspalvelu on sinulle tuttu asia, asenna Oberlo Shopify App Store -kauppa ja aloita saman tien.

Ennen kuin aloitat Oberlon käytön, tutustuOberlon käyttöehtoihin.