Oberlo-tilin määrittäminen

Oberlon tiliasetuksissa voit määrittää profiilisi tiedot, tilisi salasanan oberlo.comissa sekä kielen, jota käytetään Oberlon dashboardissa Shopifyn sisällä.

Profiilin tietojen määrittäminen

Jos haluat käyttää tilisi asetuksia, klikkaa tilisi nimeä Oberlon dashboardissa ja klikkaa sitten Tili.

Profiilin tiedot -osiossa voit määrittää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Antamasi nimi on Oberlon dashboardissa ja oberlo.com-tilillä käytetty nimi. Antamasi sähköpostiosoite on se, jota käytät kirjautuessasi oberlo.com-tilille. Jos luot Oberlo-tilisi lataamalla Oberlo-sovelluksen Shopify-kauppaasi, profiilisi käyttää oletusarvoisesti Shopify-kaupan omistajan nimeä ja sähköpostiosoitetta.

Salasanan luominen tai vaihtaminen

Kun olet määrittänyt salasanan Oberlo-tililläsi, voit kirjautua sisään oberlo.com-sivuston kautta tilin sähköpostin avulla. Voit luoda tai vaihtaa salasanasi Oberlon koontinäytössä.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon dashboardiin.
  2. Klikkaa Oberlo-tilisi nimeä ja valitse sitten click Tili.
  3. Luo tai vaihda salasanasi Salasana -osiossa.

Kieliasetusten muuttaminen

Oberlo-sovellus on käytettävissä seuraavilla kielillä:

• Englannin kieli
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Italia
  • Portugali (Brasilia)
  • Espanja

Muuta kieliasetuksiasi muuttamalla kieli, jota haluat käyttää Oberlon dashboardissa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon dashboardiin.
  2. Klikkaa Oberlo-tilisi nimeä ja valitse sitten click Tili.
  3. Valitse kieli pudotusvalikon Kieli-kohdasta.