Oberlo-profiilin määrittäminen

Oberlon profiiliasetuksissa voit määrittää oberlo.com-tilisi nimen, sähköpostiosoitteen ja salasanan.

Voit myös valita kielen, jolla Oberlon koontinäyttö näkyy Shopifyssa.

Profiiliasetukset

Jos haluat käyttää profiiliasetuksiasi, klikkaa tilisi nimeä Oberlon koontinäytössä ja valitse sitten Profiili. Profiiliasetukset-osassa voit muuttaa seuraavia asetuksia:

• Nimesi – Tämä on Oberlon koontinäytössä ja oberlo.comissa näkyvä nimesi. Jos luot Oberlo-tilin lataamalla Oberlo-sovelluksen, profiili käyttää Shopify-kaupan omistajan nimeä.
  • Sähköposti – Tämä on sähköpostiosoite, jolla kirjaudut tilillesi oberlo.com-sivustossa.
  • Salasana – Voit luoda tai lisätä Oberloon kirjautumiseen tarvittavan salasanan oberlo.com-sivuston kautta. Lisätietoja on kohdassa Salasanan luominen tai vaihtaminen.

Salasanan luominen tai vaihtaminen

Kun olet määrittänyt salasanan Oberlo-tililläsi, voit kirjautua sisään oberlo.com-sivuston kautta tilin sähköpostin avulla. Voit luoda tai vaihtaa salasanasi Oberlon koontinäytössä.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Oberlon koontinäytössä Oberlon tilin nimeä ja valitse sitten Profiili.
  2. Syötä Salasana-kenttään salasana, joka on vähintään seitsemän merkkiä pitkä, ja kirjoita sitten sama salasana Vahvista salasana -kenttään.
  3. Jos olet jo määrittänyt oberlo.com-salasanan, sinun on annettava olemassa oleva salasana Vanha salasana -kenttään.
  4. Valitse Tallenna profiili.

Kieliasetusten päivittäminen

Oberlo-sovellus on käytettävissä seuraavilla kielillä:

• Englannin kieli
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Italia
  • Portugali (Brasilia)
  • Espanja

Voit vaihtaa Oberlon kielen muuttamalla kieliasetuksiasi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon koontinäyttöön.
  2. klikkaa Oberlo-tilisi nimeä ja valitse sitten Profiili.
  3. Valitse Profiilikieli-osassa kieli avattavasta valikosta ja klikkaa sitten kohtaa Tallenna profiili.