Oberlo-tilauksen hallinta

Voit käyttää Oberloa ilmaiseksi Starter-sopimuksessa, mutta voit valita eri sopimuksen Manage Subscription (hallitse tilausta) -sivulta.

Oberlon tilaussopimus ei koskaan muutu automaattisesti. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on Basic-sopimus ja sinulla on 550 tuotetta. Poistat 100 tuotetta. Vaikka olet nyt alittanut sopimuskynnyksen, sinulla on edelleen Basic-sopimus. Jos haluat vaihtaa Starter-sopimukseen, sinun täytyy vaihtaa tilaustasosi manuaalisesti.

Tilaussopimuksen muuttaminen

Kaikki tilaukseen tekemäsi muutokset otetaan käyttöön välittömästi.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Oberlon koontinäytössä nimeäsi ja valitse sitten Manage Subscription (hallitse tilausta).

2. Valitse Current Plan (voimassa oleva sopimus) -osassa Select Plan (valitse sopimus).

3. klikkaa haluamasi sopimuksen alapuolella olevaa kohtaa Select (valitse). Sinut ohjataan Shopify-kauppaasi.

4. Vahvista tilauksen muutos napauttamalla Approve charge (hyväksy maksu) tai peruuta se valitsemalla Decline charge (hylkää maksu).

Oberlon poistaminen Shopifysta

Voit estää Oberlon tilausmaksut siirtymällä Starter-sopimukseen. Voit poistaa Oberlon kaupastasi, poistamalla sen Shopify-kauppasi Sovellukset-sivulta.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.
    1. klikkaa Oberlon kuvakkeen vieressä olevaa poistokuvaketta. 3. Valinnainen: valitse avattavasta valikosta syy sovelluksen poistamiseen. 4.Vvalinnainen: Kirjaa ongelmat, joita olet huomannut sovelluksessa. 5. Valitse Poista asennus.

Jos käytät Oberloa uudelleen myöhemmin, sama Oberlo-tili muodostaa yhteyden Shopify-tiliisi uudelleen. Jos haluat käyttää uutta tai eri Oberlo-tiliä, voit perustaa toisen Shopify-tilin ja määrittää Oberlon sille.