Tuotteiden lisäys ja tuominen

Kun olet päättänyt, mitä tuotteita haluat myydä, voit lisätä ne Shopify-kauppaasi. Sinun on ensin lisättävä tuotteet tuontiluetteloosi Oberlossa ja tuotava ne sitten kauppaan.

Voit lisätä tuotteita tuontiluetteloon siirtymällä Oberlon koontinäyttöön tai käyttämällä Oberlon Chrome-laajennusta samalla, kun selaat aliexpress.com-sivustoa.

Tuotteiden lisääminen Oberlon haun kautta

1. Avaa Oberlon koontinäyttö.
  2. Etsi hakupalkin avulla tuotteita, jotka haluat lisätä kauppaan.
  3. Kun löydät tuotteen, jonka haluat lisätä, siirrä kohdistin tuotteen päälle ja valitse sitten Add to Import List (lisää tuontiluetteloon).

Kun olet lisännyt tuotteet, sinun kannattaa muokata tuotetietoja , ennen kuin tuot ne Shopify-kauppaasi.

Tuotteiden lisääminen aliexpress.comissa olon aikana

Ennen kuin lisäät tuotteita kauppaasi aliexpress.com-sivuston selaamisen aikana, varmista, että täytät seuraavat edellytykset:

Toimintovaiheet:

1. Siirry osoitteeseen aliexpress.com tietokoneen Chrome-selaimella.
  2. Siirry tuotteeseen, jonka haluat lisätä kauppaan.
  3. Lisää tuote Oberlon tuontiluetteloon napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa Oberlo-kuvaketta:
    Korostettu Oberlon logopainike

Kun olet lisännyt tuotteet, muokkaa tuotetietoja, ennen kuin tuot ne Shopify Storeen. Tuotetietojen, kuten tuotenimen ja kuvauksen, muuttaminen tekee niistä tuotteista yksilöllisiä ja houkuttelee asiakkaitasi paremmin kuin Oberlon oletusarvoiset tiedot.

Tuotteiden tuominen tuontiluettelosta Shopify-kauppaan

Ennen kuin tuot tuotteita Oberlosta, muokkaa tuotetietoja, niin että ne ovat ainutlaatuisia kaupallesi ja brändillesi. Kun olet valmis tuomaan tuotteita Shopify-kauppaasi, voit tehdä sen Import List (tuo luettelo) -sivun kautta.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon koontinäytöstä kohtaan Import List (tuo luettelo).

2. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

- Jos haluat tuoda tuotteita yksitellen, napauta kohtaa Import to store (tuo kauppaan) sen tuotteen vieressä, jonka haluat tuoda. - Jos haluat tuoda tuotteita isoissa erissä, valitse useampi kuin yksi tuote ja napauta sitten Import all to store (tuo kaikki kauppaan):

Tuotavat tuotteet näkyvät Shopify adminin Tuotteet-sivulla.

Tuoteversioiden tuominen Shopify-kauppaan

Jos et halua tuoda kaupan kaikkia tuoteversioita, voit tuoda yksittäiset myytävät versiot. Joillakin tuotteilla voi olla satoja versioita, ja haluat ehkä myydä Shopify-kaupassasi vain muutamia näistä versioista.

Voit esimerkiksi haluta myydä matkapuhelinkoteloa, mutta siitä on 40 versiota:

Puhelinkotelo, josta on 40 versiota
Voit poistaa niiden versioiden valinnan, joita et halua myydä, ja tuoda loput versiot Shopify-kauppaan.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon koontinäytöstä kohtaan Import List (tuo luettelo).
  2. Napauta Variants (versiot) -välilehteä tuotavan tuotteen vierestä.
  3. Poista niiden versioiden valinta, joita et halua myydä, ja valitse sitten Import to store (tuo kauppaan).

Tuotavat tuotteet näkyvät Shopify adminin Tuotteet-sivulla.