Oberlo-tuotteiden ohittaminen ja poistaminen

Toimittajat voivat muuttaa myymiään tuotteita milloin tahansa tai heidän varastonsa voivat loppua joksikin aikaa. Kun näin tapahtuu, voit ohittaa tuotteen ja huolita sen uuden toimittajan kautta tai poistaa tuotteen kaupastasi. Kun ohitat tuotteen, voit vaihtaa senhetkisen tilaustesi toimittajan tai muuttaa toimittajan ja tuotetiedot sekä senhetkisten ja tulevien tilausten osalta.

Tuotteen ohittaminen nykyisissä tilauksissa

Voit muuttaa tuotteiden toimittajaa olemassa olevissa tilauksissa ja säilyttää samalla alkuperäisen toimittajan tulevia tilauksia varten. Voit ohittaa vain tilaukset, joiden tila on To order.

Oletetaan esimerkiksi, että uudella toimittajalla on tarjous tuotteesta, jonka ostat yleensä eri toimittajalta. Voit ohittaa nykyiset tilauksesi, jolloin voit käyttää tätä uutta toimittajaa ja hyödyntää tarjouksen samalla, kun säilytät alkuperäinen toimittajasi tarjouksen jälkeisiä tilauksia varten. Jos löydät uuden toimittajan, jonka normaalihinta on senhetkisen toimittajasi hintaa alhaisempi, harkitse tuotteen ohitusta voimassa oleville ja tuleville tilauksille.

Nykyisten tilausten tuotteiden ohittaminen ei vaikuta alkuperäiseen tuotteeseen. Tuotteen URL-osoite, nimi, kuvaus ja kuvat pysyvät samoina. Tulevissa tilauksissa käytetään alkuperäistä toimittajaa.

Toimintovaiheet:

1. Etsi tuote, jolla voit korvata olemassa olevan tuotteen, ja lisää se kauppaan. Lisätietoja on kohdassa Tuotteiden lisääminen ja tuominen.
  2. Siirry Oberlon koontinäytöstä kohtaan Orders (tilaukset).
  3. Valitse ohitettavan tuotteen vierestä kohtaa Override Order Product (ohita tilauksen tuote).
  4. Kirjoita uuden tuotteen nimi kohtaan Override with (ohita kohteella).
  5. Valitse vastaava versio.
  6. Valitse, otatko muutoksen käyttöön kaikissa tilauksissa, joita ei ole jaeltu.
  7. Valitse Ohita tuote.

Tuotteen ohittaminen nykyisissä ja tulevissa tilauksissa

Oberlon ohitustoiminnon avulla voit korvata vanhat tuotteet uusilla uusilla tuotteilla samalla, kun pidät tuotteen URL-osoitteen ja tilastotiedot ennallaan. Ohituksen aikana voit päivittää tuotteen tiedot, hinnat ja kuvat. Tuotteen ohitukselle voi olla useita eri syitä:

• Haluat yhdistää olemassa olevat AliExpress-tuotteesi Oberlo-tiliisi.
  • Haluat synkronoida uudelleen Shopifyn tuotteen, jonka synkronointi Oberlon kanssa on lakannut.
  • Haluat vaihtaa tuotteen toimittajan.

Toimintovaiheet:

1. Etsi tuote, joka korvaa olemassa olevan tuotteen, ja lisää se tuontiluetteloosi.

2. klikkaa sivupalkin kohtaa Import List (tuo luettelo).

3. klikkaa kohtaa More actions (lisää toimintoja) > Select Product to Override (valitse ohitettava tuote) päivitettävän tuotteen kohdalla.

4. Hae tuote, jonka haluat ohittaa Existin product (olemassa oleva tuote) -osasta, ja valitse se.

5. Tarkista, haluatko ohittaa otsikon, kuvauksen ja kuvat.

6. Valitse Ohita.

7. Valitse Tuo ja ohita

8. Jos sinulla on avoimia tilauksia, joita ei ole lähetetty toimittajalle, valitse tuotetta vastaava uusi versio.

9. Valitse Ohita.

Nykyiset tuoteversiosi palautetaan niiden oletusarvoihin jokaisen ohitetun tuotteen osalta. Jos haluat tehdä muutoksia, mukauta tuoteversioita tuontiluettelossa, ennen kuin vahvistat ohituksen.

Jos tilauksia tehtiin, kun tuote ei ollut synkronoitunut, tilaukset eivät näy Oberlossa. Sinun on luotava tämä tilaus lisäämällä tilausluonnos Shopifyssa.

Poista tuotteet

Voit poistaa Oberlon tuotteet kaupastasi poistamalla ne joko Shopify adminin tai Oberlon koontinäytön kautta.

Tuotteiden poistaminen Shopifysta

Tuotteen poistaminen Shopify adminissa poistaa sen myös Oberlo-tililtäsi. Jos haluat poistaa tuotteen Shopify administa, katso kohtaa Tuotteen poistaminen.

Tuotteen poistaminen Oberlossa

Kun poistat tuotteen Oberlossa, sinulla on mahdollisuus poistaa se myös Shopify administa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon koontinäytöstä kohtaan My Orders (omat tilaukset).
  2. klikkaa poistettavan tuotteen vieressä olevaa Actions (toiminnot) -pudotusvalikkoa ja klikkaa Delete this Product (poista tämä tuote).
  3. Valinnainen: Jos haluat poistaa tuotteen myös Shopify administa, valitse Delete this product from my Shopify store too (Poista tämä tuote myös Shopify-kaupastani).
  4. Klikkaa Poista tuote.

Tuotteiden joukkopoisto Oberlosta

Voit poistaa useita tuotteita samanaikaisesti käyttämällä joukkopoisto-ominaisuutta. Jos valitset suuren tuotemäärän, kaikkien tuotteiden poistaminen voi kestää muutaman minuutin.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon koontinäytöstä kohtaan My Orders (omat tilaukset).
  2. Valitse tuotteet, jotka haluat poistaa, tai valitse kaikki nykyisellä sivulla olevat tuotteet napauttamalla Näytä X tuotetta.
  3. klikkaa Poista valitut.
  4. Valinnainen: Jos haluat poistaa tuotteen myös Shopify administa, valitse Poista tämä tuote myös Shopify-kaupastani.
  5. klikkaa Poista tuote.