Versioiden jakaminen

Jos tuotteesta on enemmän kuin yksi versio, voit jakaa jokaisen version yksittäiseksi tuotteeksi. Jos tuotteella on esimerkiksi kolme väriversiota, voit muuntaa jokaisen väriversion yksittäiseksi tuotteeksi, jota voit myydä myymälässäsi.

Tuoteversiot jaettuina yksittäisiksi tuotteiksi

Toimintovaiheet:

1. Lisää tuote, jonka haluat jakaa, tuontiluetteloon.

2. Etsi tuontiluettelosta tuote, jonka haluat jakaa, ja valitse Lisää toimintoja > Jaa tuote.

3. Valitse, miten haluat jakaa tuotteesi. Jos esimerkiksi tuotteesta on sekä väri- että kokoversiot, voit jakaa sen yksittäisiksi tuotteiksi värin mukaan valitsemalla Väri.

1. Valitse Jaa tuotteisiin:

Kun luot uuden tuotteen, käyttämättömät versiot poistetaan käytöstä sen sijaan, että ne poistettaisiin kokonaan. Voit ottaa tietyn version käyttöön milloin tahansa tuotteen jakamisen jälkeen.

Vahvistus tuotteiden jakamisesta