Tuotteiden yhdistäminen versiokartoituksen avulla

Jos löydät useita toimittajia, jotka tarjoavat samaan tuotetta, mutta kukin niistä tarjoaa eri versioita, voit yhdistää ne yhdeksi tuotteiksi. Näin voit tarjota asiakkaillesi yhden tuotteen kaikki mahdolliset versiot.

Oletetaan esimerkiksi, että yhdellä toimittajalla on tarjolla paita koissa S, M ja L, ja toinen toimittaja tarjoaa saman paidan XL-koossa. Versiokartoituksen avulla voit yhdistää ne yhdeksi tuotteeksi, jonka koot ovat S, M, L, ja XL.

Toinen esimerkki voisi olla, että jos yhdeltä toimittajalta loppuu jokin versio, voit yhdistää sen samaan tuotteeseen eri toimittajalta, joka tarjoaa kyseisen version. Näin voi joustavasti vaihtaa varastosta loppuneen version uuteen poistamatta koko tuotetta.

Yhdistä tuotteet

Voit yhdistää enintään viisi tuotetta ja yhdistetyllä tuotteella voi olla enintään sata versiota. Jos tuotteesta ei ole tuoteversioita, se ei ole käytettävissä versiokartoituksessa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon koontinäytöstä kohtaan My Orders (omat tilaukset).
  2. klikkaa tuotetta, johon haluat lisätä tuoteversioita.
  3. klikkaa Source Products (lähdetuotteet) -osassa kohtaa Manage variants (hallitse versioita).
  4. Valitse Add Product (lisää tuote).
  5. Kirjoita Product link (tuotelinkki) -kenttään sen tuotteen URL-osoite, jonka haluat yhdistää olemassa olevaan tuotteeseen, ja valitse sitten Connect (yhdistä).
  6. Tee seuraavat toimet jokaisen lisättävän version osalta:

1. Valitse Add variant (lisää versio).
    2. Nimeä kukin versiovaihtoehto.
    3. Valitse Create variants (luo versioita).
    4. Valitse haluamasi toimittaja avattavasta Source Product (lähdetuote) -valikosta.
    5. Valitse haluamasi versio avattavasta Source Variant (lähdeversio) -valikosta.
  7. Kun olet lisännyt haluamasi versiot, klikkaa Save (tallenna).

Tuotteen ja sen versioiden poistaminen yhdistetystä tuotteesta

Sinun on poistettava kaikki tuoteversiot, ennen kuin voit poistaa tuotteen.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Oberlon koontinäytöstä kohtaan My Orders (omat tilaukset).
  2. klikkaa tuotetta, josta haluat poistaa toimittajan, ja valitse sitten Manage variants (hallitse versioita).
  3. Tee seuraavat toimet jokaiselle poistettavalle tuoteversiolle, joka on liitetty yhdistettyyn tuotteeseen:

1. klikkaa version vieressä olevaa roskakoria.
    2. klikkaa Delete variant (poista versio) -valintaikkunassa kohtaa Delete (poista).
  4. klikkaa Source Products (lähdetuotteet) -osassa jokaisen poistettavan tuotteen vieressä olevaa kohtaa x.