Avustavan henkilöstön palkkaaminen

Shopify Experts Marketplace tuo sinut yhteyteen Shopify Experts -asiantuntijoiden kanssa, joita voit palkata avuksi liiketoiminnastasi rakentamiseen liittyvissä monimutkaisissa tai vaikeissa tehtävissä.

Voit palkata asiantuntijoita Experts Marketplacessa kahdella eri tavalla:

• Selaa palveluita ja ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihin pyytämällä heiltä tarjousta.
  • Luo työ ja etsi työhön sopivat asiantuntijat. Sen jälkeen voit valita, kenen asiantuntijan kanssa haluat tehdä yhteistyötä.

Jos luot työn tai pyydät tarjousta, et vielä sitoudu palkkaamiseen asiantuntijaa. Voit itse päättää, onko asiantuntija oikea henkilö työhön ja haluatko tehdä yhteistyötä hänen kanssaan.

Asiantuntijan palkkaamisen suunnittelu

Valmistaudu kuvailemaan työsi vaatimuksia ennen kuin aloitat yhteistyön asiantuntijan kanssa. Sinun kannattaa ottaa huomioon seuraavat parhaat käytännöt suunnitellessasi asiantuntijan palkkaamista:

• Perehdy kaikkiin työhösi liittyviin teknisiin ja liiketoimintaa koskeviin termeihin. Tämä helpottaa sinun ja asiantuntijan välistä työtäsi koskevaa keskustelua ja auttaa teitä löytämään yhteisymmärryksen.
  • Tee alustavaa tutkimusta työstäsi. Sinua auttaa paljon, jos löydät esimerkkejä muista yrityksistä, joiden toiminta muistuttaa sitä, mikä sinulla on mielessäsi.
  • Määritä selkeästi budjetti, aikataulu ja työn lopputulos. Anna asiantuntijalle mahdollisimman yksityiskohtaisesta tietoa, jotta hän pystyy antamaan sinulle tarkan tarjouksen.

Asiantuntijoiden etsiminen palveluita selaamalla

Voit selata Experts Marketplace -palvelua ja löytää monia asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua töittesi toteuttamisessa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse tai etsi palvelun luokka Experts Marketplace -valikosta. Jos et löydä etsimääsi, klikkaa Asiantuntijan ohjaus.
  2. Valinnainen: Suodata asiantuntijoita hinnan, maan/alueen, alan asiantuntemuksen ja kielen mukaan.
  3. Klikkaa asiantuntijaa, jos haluat tarkastella asiantuntijaa koskevan profiilin tietoja.
  4. Kun löydät asiantuntijan, johon haluat ottaa yhteyttä, valitse Pyydä tarjous -valinta.
  5. Anna työn tiedot ja asetukset.

Työstäsi kiinnostuvat asiantuntijat voivat ottaa sinuun yhteyttä saadakseen lisätietoja. Jos haluat, voit lähettää työsi myös lisäasiantuntijoille.

Luo työtehtävä, jolloin voit etsiä sen suorittamiseen sopivia asiantuntijoita

Luo työ löytääksesi parhaiten tarpeisiisi sopivan asiantuntijan.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Experts Marketplace -valikosta Luo työ -valinta.
  2. Valitse palvelu.
  3. Syötä tiedot työstäsi ja asetuksistasi.
  4. Valitse Lähetä työ -valinta.

Kun olet luonut työn, sille etsitään siihen sopivat asiantuntijat. Työstäsi kiinnostuneet asiantuntijat voivat ottaa sinuun yhteyttä lisätietoja saadaksesi.

Kutsu muita asiantuntijoita tehtävään

Voit lähettää työn useille asiantuntijoille ja palkata sitten asiantuntijan, joka vastaa parhaiten tarpeisiisi. Voit lähettää työsi maksimissaan asiantuntijalle.

1. Valitse tai etsi Experts Marketplace -valikosta olemassa olevan työsi palveluluokka.
  2. Valitse asiantuntija, jonka haluat kutsua työhösi.
  3. Valitse asiantuntijoiden palveluluettelosivulta Pyydä tarjous > Olemassa olevasta työstä.
  4. Valitse työ, josta haluat hakea tarjouksen, ja klikkaa sitten Pyyntötarjous.

Jos työ on merkitty vanhentuneeksi, se ei näy olemassa työtehtäväluettelossa. Sinun on annettava työn tiedot uudelleen Pyydä tarjous -lomakkeella, jotta voit ottaa yhteyttä toiseen asiantuntijaan.

Usein kysyttyä

Voinko tarkastella asiantuntijahintoja paikallisessa valuutassani?

Kyllä. Voit vaihtaa näytettävän valuutan sivun alaosassa. Voit suodattaa asiantuntijoita hinnan mukaan ja näyttää aloitushinnat valitsemassasi valuutassa. Asiantuntijoilta saamasi ehdotukset ja laskut toimitetaan kuitenkin Yhdysvaltain dollareissa. Palveluista veloitetaan Yhdysvaltain dollareissa.

Mitä tapahtuu, jos en saa vastausta työtäni koskevaan pyyntöön?

Tähän saattaa olla eri syitä:

• Budjettisi ei vastaa työsi vaatimuksia.
  • Joillakin asiantuntijoilla on ehkä kiire, eivätkä he pysty ottamaan työtäsi vastaan tällä hetkellä.

Jos et saa vastausta muutaman päivän kuluessa, voit luoda uuden työn ja valita Asiantuntijan ohjaus pyytämäksesi palveluksi.