Shopify Balance ‑korttien hallinnointi

Shopify Balance ‑kortti tarjoaa helpon tavan hallita yritystoiminnan harjoittamiseen liittyviä kuluja. Kun määrität Shopify Balance ‑tilin, virtuaalinen korttisi aktivoituu automaattisesti.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin määrittäminen

Kun luot Shopify Balance ‑tilisi, virtuaalinen korttisi aktivoituu automaattisesti. Jos haluat fyysisen kortin, voit pyytää sitä Shopifylta.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin pyytäminen

Voit pyytää Shopify Balance ‑tilillesi fyysistä korttia.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Tilaa fyysinen kortti.

3. Valinnainen: Mukauta Balance-korttiasi lisäämällä yrityksesi nimi.

1. Anna tai vahvista toimitustietosi ja klikkaa sitten Tilaa kortti.

Kun olet tilannut fyysisen korttisi, voit käyttää kortin toimitustilaa ja arvioitua toimituspäivää menemällä kohtaan Talous > Balance > Hallinnoi kortteja ja klikkaamalla sitten fyysistä korttia.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin aktivoiminen

Kun olet vastaanottanut Shopify Balance ‑korttisi postitse, sinun on aktivoitava se ennen käyttöä. Voit aloittaa prosessin skannaamalla paketin QR-koodin tai siirtymällä Shopify-ylläpitäjääsi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Hallinnoi kortteja tai Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Shopify Balance -kortti.

4. Klikkaa Aktivoi kortti.

5. Syötä Shopify Balance ‑korttisi neljä viimeistä numeroa ja klikkaa sitten Seuraava.

6. Syötä Shopify Balance ‑korttisi nelinumeroinen PIN-koodi ja klikkaa sitten Seuraava.

7. Syötä PIN-koodisi uudelleen ja klikkaa sitten Vahvista.

8. Syötä tekstiviestitse saamasi vahvistuskoodi. Klikkaa sitten Aktivoi. Jos et saa koodia sisältävää tekstiviestiä, klikkaa Lähetä koodi uudelleen.

Shopify Balance ‑kortin hallinnointi

Voit hallita virtuaalisia ja fyysisiä korttejasi Shopify Balance ‑tilisi sivulta.

Kortin tietojen tarkasteleminen

Voit tarkastella virtuaalisen ja fyysisen korttisi tietoja.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Hallinnoi kortteja tai Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Kortin hallinnointi ‑kohdan alta korttia, jota haluat tarkastella.

4. Jos haluat näyttää kortin koko numeron, klikkaa Näytä korttinumerot.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance ‑kortin linkittäminen Applen tai Googlen lompakkoosi

Voit suorittaa maksuja suoraan puhelimestasi linkittämällä virtuaalisen tai fyysisen Shopify Balance ‑korttisi mobiililompakkoosi. Jos haluat linkittää kortin, tarvitset tilisi ja reitityksen numerot. Ne löytyvät Tilin tiedot ‑sivulta. Katso suoritettavat toimet Apple Wallet- tai Google Pay ‑palvelusta.

Shopify Balance ‑kortin korvaaminen

Korvaavan kortin tilaaminen peruuttaa senhetkisen Shopify Balance ‑korttisi. Uusi Shopify Balance -korttisi lähetetään kahdeksan arkipäivän kuluessa vakiotoimituksena.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Korttien hallinta ‑kohdassa Shopify Balance ‑korttiasi.

3. Klikkaa Korvaa kortti.

4. Valitse syy Shopify Balance ‑korttisi peruuttamiselle ja korvaamiselle ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Tarkista toimitusosoitteesi varmistaaksesi, että se on oikein, ja klikkaa Vahvista ja korvaa kortti. Jos osoitettasi on päivitettävä, klikkaa Muokkaa muokataksesi osoitettasi ja klikkaa sitten Vahvista ja korvaa kortti.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance ‑kortin PIN-koodin palauttaminen

Voit palauttaa korttisi PIN-koodin.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Tilinumerot.

3. Klikkaa ensin Näytä tilin tiedot ja sitten korttia, jonka PIN-koodin haluat palauttaa.

4. Klikkaa Palauta PIN-koodi, syötä nelinumeroinen PIN-koodi ja valitse sitten Seuraava.

5. Syötä PIN-koodisi uudelleen ja klikkaa sitten Vahvista.

6. Syötä tekstiviestitse saamasi vahvistuskoodi. Klikkaa sitten Palauta PIN-koodi.

Lukitse Shopify Balance ‑korttisi

Jos Shopify Balance ‑korttisi katoaa tai varastetaan, sinun on lukittava se, jotta muut eivät voi käyttää sitä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Korttien hallinta ‑kohdassa Shopify Balance ‑korttiasi ja valitse sitten Lukitse kortti.

3. Vahvista korttisi lukitseminen klikkaamalla uudelleen Lukitse kortti.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Voit poistaa Shopify Balance ‑korttisi lukituksen klikkaamalla Poista kortin lukitus ja valitsemalla sitten Shopify-ylläpitäjäsi Shopify Balance ‑kortin sivulta uudelleen Poista kortin lukitus.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?