Shopify Balance ‑korttien hallinnointi

Shopify Balance ‑kortti tarjoaa helpon tavan hallita yritystoiminnan harjoittamiseen liittyviä kuluja. Kun määrität Shopify Balance ‑tilin, virtuaalinen korttisi aktivoituu automaattisesti.

Shopify ei veloita Balance-kortin käytöstä, mutta käteisautomaatit voivat veloittaa maksuja. Lue lisää maksuista tutustumalla käyttöehtoihin.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin määrittäminen

Kun luot Shopify Balance ‑tilisi, virtuaalinen korttisi aktivoituu automaattisesti. Jos haluat fyysisen kortin, voit pyytää sitä Shopifylta.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin pyytäminen

Voit pyytää Shopify Balance ‑tilillesi fyysistä korttia.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Tilaa fyysinen kortti.

3. Valinnainen: Mukauta Balance-korttiasi lisäämällä yrityksesi nimi.

1. Anna tai vahvista toimitustietosi ja klikkaa sitten Tilaa kortti.

Kun olet tilannut fyysisen korttisi, pääset kortin toimitustilaan ja arvioituun toimituspäivään siirtymällä kohtaan Talous > Balance ja napsauttamalla sitten fyysistä korttia kohdasta Balance-korttisi.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Tilaa uudelleen fyysinen Shopify Balance -kortti, jota ei toimitettu

Jos olet pyytänyt fyysistä korttia Shopify Balance -tiliäsi varten ja toimitetussa kortissa on ongelma, voit tilata uuden kortin.

Ennen kuin pyydät uutta korttia, tarkista kortin toimitustila ja arvioitu toimituspäivä siirtymällä kohtaan Talous > Balance ja napsauttamalla sitten fyysistä korttia kohdasta Balance-korttisi. Varmista, että toimitustietosi ovat oikein, kun pyydät uutta korttia.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Napsauta kohdasta Balance-korttisi fyysistä korttia.

3. Napsauta Peruuta ja vaihda tai Tilaa uusi kortti.

4. Valitse Korttia ei vastaanotettu ja napsauta sitten Seuraava.

Toimittamaton korttisi on peruutettu, ja uusi kortti lähetetään sinulle.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin aktivoiminen

Kun olet vastaanottanut Shopify Balance ‑korttisi postitse, sinun on aktivoitava se ennen käyttöä. Voit aloittaa prosessin skannaamalla paketin QR-koodin tai siirtymällä Shopify Adminiisi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Napsauta kohdasta Balance-korttisi Aktivoi fyysinen kortti.

3. Syötä Shopify Balance ‑korttisi neljä viimeistä numeroa ja klikkaa sitten Seuraava.

4. Syötä Shopify Balance ‑korttisi nelinumeroinen PIN-koodi ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Syötä PIN-koodisi uudelleen ja klikkaa sitten Vahvista.

6. Syötä tekstiviestitse saamasi vahvistuskoodi ja napsauta sitten Aktivoi. Jos et saa koodia sisältävää tekstiviestiä, napsauta Lähetä koodi uudelleen.

Shopify Balance ‑kortin hallinnointi

Voit tarkastella Shopify Balance -korttisi tietoja, lukita korttisi, palauttaa PIN-koodisi ja paljon muuta siirtymällä kohtaan Talous > Balance ja napsauttamalla sitten virtuaalista tai fyysistä korttiasi.

Kortin tietojen tarkasteleminen

Voit tarkastella virtuaalisen tai fyysisen korttisi tietoja siirtymällä kohtaan Talous > Balance ja napsauttamalla sitten tarkasteltavaa korttia kohdasta Balance-korttisi.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance ‑kortin linkittäminen Applen tai Googlen lompakkoosi

Voit suorittaa maksuja suoraan puhelimestasi linkittämällä virtuaalisen tai fyysisen Shopify Balance ‑korttisi mobiililompakkoosi. Tarvitset kortin linkittämiseen Shopify Balance ‑kortin numerot. Ne löytyvät siirtymällä Tilin tiedot ‑sivulle ja klikkaamalla korttia, jonka haluat linkittää. Katso suoritettavat toimet Apple Wallet- tai Google Pay ‑palvelusta.

Shopify Balance ‑kortin korvaaminen

Korvaavan kortin tilaaminen peruuttaa senhetkisen Shopify Balance ‑korttisi. Uusi Shopify Balance -korttisi lähetetään kahdeksan arkipäivän kuluessa vakiotoimituksena.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Napsauta kohdasta Balance-korttisi fyysistä Balance-korttiasi.

3. Napsauta Lisää ja napsauta sitten Peruuta ja vaihda.

4. Valitse syy Shopify Balance ‑korttisi peruuttamiselle ja vaihtamiselle ja napsauta sitten Seuraava.

5. Tarkista toimitusosoitteesi varmistaaksesi, että se on oikein, ja klikkaa Vahvista ja korvaa kortti. Jos osoitettasi on päivitettävä, klikkaa Muokkaa muokataksesi osoitettasi ja klikkaa sitten Vahvista ja korvaa kortti.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance ‑kortin PIN-koodin palauttaminen

Voit palauttaa korttisi PIN-koodin.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Napsauta kohdasta Balance-korttisi korttia, jonka PIN-koodin haluat palauttaa.

3. Napsauta Lisää ja napsauta sitten Palauta PIN-koodi.

4. Syötä nelinumeroinen PIN-koodi ja napsauta sitten Seuraava.

5. Syötä PIN-koodisi uudelleen ja klikkaa sitten Vahvista.

6. Syötä tekstiviestitse saamasi vahvistuskoodi. Klikkaa sitten Palauta PIN-koodi.

Lukitse Shopify Balance ‑korttisi

Jos Shopify Balance ‑korttisi katoaa tai varastetaan, sinun on lukittava se, jotta muut eivät voi käyttää sitä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Napsauta kohdasta Balance-korttisi korttia, jonka haluat lukita.

3. Napsauta Lukitse kortti.

4. Vahvista napsauttamalla Lukitse kortti uudelleen.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Voit poistaa Shopify Balance ‑korttisi lukituksen klikkaamalla Poista kortin lukitus ja valitsemalla sitten Shopify Adminisi Shopify Balance ‑kortin sivulta uudelleen Poista kortin lukitus.

Kortinhaltijan tietojen päivittäminen

Voit päivittää Shopify Balance -kortinhaltijan tietosi, kuten laskutusosoitteesi ja puhelinnumerosi, Shopify Balance -tililläsi.

Jos sinulla on sekä fyysinen kortti että virtuaalinen kortti, kaikki tekemäsi muutokset koskevat molempia kortteja.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Napsauta kohdasta Balance-korttisi virtuaalista tai fyysistä korttiasi.

3. Napsauta Näytä kortinhaltijan tiedot.

4. Muuta laskutusosoitettasi tai matkapuhelinnumeroasi klikkaamalla Muokkaa.

Shopify Balance -kortin asettaminen ensisijaiseksi maksutavaksi

Voit asettaa fyysisen tai virtuaalisen Shopify Balance -korttisi Shopify-laskutuksen ensisijaiseksi maksutapakortiksi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Laskutus.

2. Klikkaa ...-painiketta sen maksutavan vieressä, jota haluat muuttaa, ja klikkaa sitten Vaihda.

3. Anna tarvittavat tiedot.

4. Klikkaa Vaihda luottokortti.