Ulkoasu

Kun asennat Shopify Inboxin, siihen sisältyy verkkokaupan chatti automaattisesti, mutta se ei oletusarvoisesti näy asiakkaille. Kun asetat chatin näkyväksi, voit myös mukauttaa painiketta ja chatti-ikkunaa niin, että ne vastaavat verkkokauppasi teeman tyyliä.

Ota käyttöön verkkokaupan chatti

Oletusarvoisesti verkkokaupan chatti ei näy kaupassasi. Voit asettaa verkkokaupan chatin asiakkaidesi käytettäviin Shopify-ylläpitäjän Ulkoasu-sivulla.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Shopify Chat > Ulkoasu.
  2. Aseta verkkokaupan chatin näkyvyys tilaan Näkyvissä.
  3. Napauta Tallenna.

Shopify Chat -painikkeen mukauttaminen

Verkkokauppaasi selailevat asiakkaat voivat aloittaa kanssasi keskustelun selainikkunassa klikkaamalla chattipainiketta. Shopify Inboxin Ulkoasu-sivulla voit muuttaa painikkeen tyyliä ja väriä niin, että ne sopivat verkkokauppaasi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Inbox > Ulkoasu.

2. Valitse verkkokauppasi chatin tyyli. Valitse chattipainikkeen paikaksi avattavasta Sijainti-valikosta joko Alhaalla oikealla tai Alhaalla vasemmalla.

3. Kirjoita Väri-kenttään heksadesimaalikoodi tai klikkaa pudotusvalikkoa, jos haluat valita värin värivalitsimella.

4. Napauta Tallenna.

Asiakaskokemuksen esikatselu

Esikatseluikkunassa näet, miten asiakkaasi näkevät verkkokauppasi chatti-ikkunan. Voit siirtyä näkymästä toiseen käyttämällä pudotusvalikkoa, jos haluat esikatsella, miten verkkokauppasi chatti näkyy kaupassasi vierailijoille.

Ulkoasu-sivulla käytettävissä olevat esikatselut ovat:

• Avoin keskusteluikkuna
  • Suljettu keskusteluikkuna
  • Tilauksen tilan kysely

Luo usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla käytettävissä olevat esikatselut ovat:

• Avoin keskusteluikkuna
  • Keskustelu

Verkkokaupan chatin kielen mukauttaminen

Verkkokaupan chatti näkyy samalla kielellä kuin teemasi. Jos käytät kieltä, jota ei tueta, verkkokaupan chatin kielenä käytetään oletusarvoisesti englantia.

Tervetuloviestin muokkaaminen

1. Muuta verkkokauppasi tervetuloviestiä klikkaamalla Muokkaa.
  2. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.

Usein kysytyt kysymykset ja kyselyt tilauksen tilasta

Voit muuttaa aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten näyttöjärjestystä.

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Shopify Inbox > Ulkoasu.
  2. Klikkaa ⋮⋮ ja vedä kysymyksiä järjestääksesi näyttöluettelon haluamallasi tavalla.
  3. (Valinnainen) Klikkaamalla Muokkaa voit muuttaa usein kysyttyjen kysymysten kysymyksiä tai vastauksia tai asettaa usein kysytyt kysymykset ei-aktiiviseksi.

Aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten päivitetty luettelo näkyy automaattisesti verkkokaupassasi.