Saapuvien viestien ilmoitukset

Kun asiakas aloittaa keskustelun verkkokaupassasi tai vastaa olemassa olevaan keskusteluun, sinulle voidaan ilmoittaa hänen viestistään työpöytäilmoituksilla ja ilmoitustunnuksilla. Työpöytäilmoitus ilmestyy selaimeen, kun katsottavanasi on uusi viesti. Ilmoitustunnus puolestaan tulee näkyviin, kun sinulla on lukemattomia viestejä.

Työpöytäilmoitukset on otettava käyttöön, jotta saat reaaliaikaisia keskusteluilmoituksia. Ilmoitustunnukset eivät vaadi mitään toimenpiteitä.

Työpöytäilmoitukset

Kun Shopify Inbox ‑asiakassovellus on avoinna ja työpöytäilmoitukset ovat käytössä, Inboxin selainvälilehdellä näkyy ilmoitus ja visuaalinen ilmaisin, kun uusi viesti vastaanotetaan.

Shopify Inboxin työpöytäilmoitusten ottaminen käyttöön

Jos haluat vastaanottaa tietokoneellasi työpöytäilmoituksia, klikkaa Salli, kun selain pyytää sinua sallimaan Shopify Inboxin työpöytäilmoitukset. Selainkehote tulee näkyviin, kun kirjaudut ensimmäisen kerran Shopify Inboxiin. Jos et näe ponnahdusikkunaa tai hylkäät sen, pääset Shopify Inboxin ilmoitusasetuksiin milloin tahansa klikkaamalla Shopify Inboxissa nimeäsi ja valitsemalla sitten Ilmoitukset. Noudata selaimesi ohjeita ottaaksesi Shopify Inboxin työpöytäilmoitukset käyttöön.

Shopify Inbox ‑työpöytäilmoituskehote

Salli Shopify Inboxin näyttää työpöytäilmoitukset

Mobiili-ilmoitusten ottaminen käyttöön

Uudet viesti-ilmoitukset vaihtelevat käyttämäsi laitteen mukaan. Ilmoitusasetukset sijaitsevat laitteen asetuksissa, eivät Shopify Inbox ‑sovelluksessa.

Toimi näin:

Ilmoitustunnukset

Uudet viestitunnukset näkyvät Shopify-ylläpitäjässä kahdessa paikassa:

• Saapuneet-kansion yleiskatsauksen sivulla
  • Shopify-ylläpitäjän sivupalkissa.

Shopify-ylläpitäjän ilmoitus verkkokaupan uudesta chattiviestistä
Shopify-ylläpitäjän ilmoitus verkkokaupan uudesta chattiviestistä

Näihin ilmoituksiin ei liity ääntä. Jos haluat tyhjentää ilmoitukset, katso viestit Shopify Inbox ‑sovelluksessa.

Sähköposti-ilmoitukset

Jos työpöytäilmoitusta ei toimiteta, kun uusi viesti lähetetään, joko siksi, että olet kirjautunut ulos Shopifysta tai koska ilmoitukset on poistettu käytöstä, ilmoitus lähetetään Shopify Inbox ‑tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?