Määritä ilmoitukset Shopify Inboxissa

Kun asiakas aloittaa keskustelun tai vastaa olemassa olevaan keskusteluun verkkokaupassasi tai Shop-sovelluksessa, sinulle voidaan ilmoittaa viestistä seuraavilla ilmoitustyypeillä:

Sinun on otettava käyttöön työpöytä-, mobiili- ja sähköposti-ilmoitukset, jotta saat reaaliaikaisia ilmoituksia keskustelujen päivityksistä. Jotta voit vastaanottaa ilmoituksia, Shopify-tililläsi on oltava Shopify Inboxia varten tarvittavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on Inbox asennettuna useaan kauppaan, saat ilmoituksia jokaisesta kaupasta, johon olet kirjautunut sisään. Jos haluat poistaa yksittäisen kaupan ilmoitukset käytöstä, kirjaudu ulos kyseisestä kaupasta mobiililaitteella sivuvalikosta tai tietokoneella kaupan pudotusvalikosta.

Työpöytäilmoitukset

Chromessa ja Firefoxissa uusien viestien ilmoitukset näkyvät, kun selain on auki ja olet kirjautunut Shopify-tilillesi. Kun olet kirjautunut sisään, sinun täytyy avata Shopify Inbox vähintään kerran, jotta voit tarkastella viestejäsi. Kun olet kirjautunut sisään ja avannut Shopify Inbox -sovelluksen, ilmoitukset lähetetään, vaikka sulkisit selaimen välilehden, mikäli et ole sulkenut selainta. Jos suljet selaimen tai kirjaudut ulos Shopify-tililtäsi, sinun on ehkä kirjauduttava uudelleen Shopify Inboxiin, jotta sinulle lähetetään työpöytäilmoituksia.

Jos käytät jotain muuta selainta, kuten Safaria tai Edgeä, sinun täytyy kirjautua sisään Shopify-tilillesi ja pitää selaimen välilehti auki, jotta saat työpöytäilmoitukset.

Kun kauppasi saa viestin, kuulet ilmoitusäänen, näet merkin auki olevilla Inbox-välilehdillä ja saat työpöytäilmoituksen.

Työpöytäilmoitusten ottaminen käyttöön Shopify Inboxissa

1. Siirry Shopify Inboxiin ja kirjaudu sitten kauppaasi.
  2. Jos haluat vastaanottaa tietokoneellasi työpöytäilmoituksia, klikkaa Salli, kun selain pyytää sinua sallimaan Shopify Inboxin työpöytäilmoitukset. Selaimen kehote tulee näkyviin, kun kirjaudut ensimmäisen kerran Shopify Inboxiin.
  3. Klikkaa Asetukset ja sitten Ilmoitukset.
  4. Varmista Ilmoitustyypit-osiossa, että työpöytälaitteesi löytyy luettelosta.
  5. Valitse Ilmoitusten käynnistimet -osiossa Push-ilmoitukset (pöytäkone ja mobiili) jokaisen käynnistimen kohdalla, josta haluat saada ilmoituksia.
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. Valinnainen: Lähetä testi-ilmoitus laitteellesi klikkaamalla Lähetä testi-ilmoitus -painiketta.

Mobiili-ilmoitukset

Uusien viestien mobiili-ilmoitukset näkyvät, kun olet asentanut Shopify Inbox -mobiilisovelluksen Android- tai iPhone-mobiililaitteeseen. Jos haluat saada ilmoituksia, sinun täytyy kirjautua sisään Shopify Inbox -sovellukseen Shopify-tililläsi. Jos laitteeseen on asennettu myös Shopify-sovellus, kirjaudut ulos molemmista sovelluksista, kun kirjaudut ulos toisesta, ja ilmoitusten vastaanottaminen loppuu.

Ota mobiililaitteen ilmoitukset käyttöön

Jotta saat kaikki mahdolliset ilmoitukset käyttöösi, Shopify Inbox -mobiilisovelluksen version on oltava 6.12.0 tai uudempi.

Vaiheet:

1. Avaa mobiililaitteellasi Shopify Inbox -mobiilisovellus.
  2. Napauta Profiilikuvake > Ilmoitukset.
  3. Varmista, että mobiililaitteesi löytyy luettelosta Ilmoitustyypit-osiossa.
  4. Varmista, että mobiili ja työpöytä -vaihtoehto on käytössä niiden käynnistimien kohdalla, joista haluat saada ilmoituksia.
  5. Napauta Tallenna.
  6. Valinnainen: Lähetä testi-ilmoitus laitteellesi napauttamalla Lähetä testi-ilmoitus.

Sähköposti-ilmoitukset

Uusien Inbox-viestien sähköposti-ilmoitukset lähetetään Shopify-tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen.