Facebookin määrittäminen Shopify Inboxia varten

Facebook-kanavan Facebook Messenger -ominaisuuden avulla voit yhdistää Facebookin Shopify Inboxiin. Kun olet aktivoinut viestiominaisuuden Facebook-kanavassa, voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Facebookista Shopify Inboxin avulla. Ennen kuin lisäät viestiominaisuuden, varmista, että sinulla on Facebook-yrityssivu.

Messengerin lisääminen Facebook-kanavaan

Voit lisätä viestiominaisuuden Facebook-kanavan Yleiskatsaus-sivulta milloin tahansa. Jos Facebook Shop, Instagram Shopping tai Facebook Marketing on jo määritetty kauppasi Facebook-kanavassa, osa vaiheista on ehkä jo tehty.

Ennen kuin lisäät viestiominaisuuden Facebook-kanavaan, varmista, että olet määrittänyt Facebook-kanavan ja että Facebook-sivullasi on Lähetä viesti -painike. Lisätietoja Lähetä viesti -painikkeen lisäämisestä voit lukea kohdassa Miten voin lisätä toimintopainikkeen Facebook-sivulleni?

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Facebook > Yhteenveto.
  2. Klikkaa Facebook Messenger -osiossa Aloita määritys.
  3. Yhdistä viestit Shopify Inboxiin klikkaamalla Vahvista.
  4. Klikkaa Siirry Facebook-sivulla määrittääksesi Viestit-painikkeen. Yrityksesi Facebook-sivulla on oltava Lähetä viesti -painike, jotta voit suorittaa tämän vaiheen loppuun.
  5. Viimeistele Messengerin asennus klikkaamalla Siirry Shopify Inboxiin kirjautuaksesi Shopify Inboxiin.

Kun asiakas lähettää sinulle viestejä Facebookissa, voit nyt vastata niihin Shopify Inboxia käyttämällä.