Shopify Inbox

Shopify Inbox on postilaatikko, jonka avulla voit tarjota asiakkaille mahdollisuuden keskustella kanssasi verkkokaupastasi ja Shop-sovelluksessa. Shopify Inboxissa voit vastata asiakkaiden viesteihin sekä lähettää tuotelinkkejä, alennuskoodeja ja kuvia.

Voit käyttää Shopify Inboxia pöytäkoneellasi osoitteessa inbox.shopify.com, ja iOS-mobiilisovelluksen sekä Android-mobiilisovelluksen kautta.

Kun asiakkaat lähettävät sinulle viestejä, voit vastata niihin tietokoneella tai mobiililaitteella ja hallinnoida keskusteluja eri henkilöstön jäsenien kanssa.