Tallennetut vastaukset

Shopify Inbox -sovelluksen avulla voit määrittää kolmenlaisia automatisoituja viestejä, joilla voit viestiä asiakkaidesi kanssa, kun he käyttävät verkkokaupan chattia:

• Automatisoidut viestit: Mukautettuja viestejä, jotka näytetään tai lähetetään automaattisesti, kun asiakas aloittaa keskustelun kaupassasi. Voit mukauttaa erilaisia viestejä, joita voidaan käyttää silloin, kun olet tavoitettavissa ja silloin, kun et ole tavoitettavissa.

• Pikavastaukset: Mukautettuja viestien pikavalintoja sellaisia vastauksia varten, joita tarvitaan usein asiakaskeskusteluissa.

• Usein kysytyt kysymykset: Usein kysyttyjä kysymyksiä, joita asiakkaat voivat klikata nähdäkseen mukautettuja vastauksia milloin tahansa.

Voit mukauttaa viestejä niin, että asiakkaat voivat nähdä tervehdyksiä tai jatkoviestejä, voit vastata usein kysyttyihin kysymyksiin, ja voit valita ajat, jolloin olet tavoitettavissa.

Tallennettujen vastausten pikavalinta

Voit siirtyä tallennettuihin vastauksiin Shopify-ylläpitäjässä Inboxin dashboardista.

Inboxin dashboardin asiakaskokemuskortti, joka sisältää pikavalintoja, joiden avulla voit luoda tai hallinnoida pikavastauksia, usein kysyttyjen kysymysten vastauksia ja automatisoituja viestejä ja painike, jolla voit mukauttaa chattivaihtoehtojen ulkoasua.

Jos Inbox-tililläsi ei ole tallennettuja vastauksia, pikavastausten, usein kysyttyjen kysymysten ja automatisoitujen viestien painikkeessa lukee Luo. Kun olet luonut vähintään yhden tallennetun vastauksen kullekin viestityypille, dashboard-painikkeessa lukee Hallinnoi. Painikkeen molemmat versiot vievät sinut suoraan tallennettujen vastausten sivulle ylläpitäjässäsi.