Automatisoidut viestit

Automaattisten viestien avulla voit vastata asiakkaille myös silloin, kun olet poissa verkkokaupasta. Voit muokata kolmea automaattista viestiä:

• Tervetuloviesti: Näytetään, kun asiakas aloittaa keskustelun verkossa.
  • Seuranta:Kun seurantaviesti on aktiivinen, seurantaviesti lähetetään: - ajastettujen tuntien aikana tai

• kun asiakas lähettää viestin verkkochatti-ikkunastasi.
  • Poissa:Kun poissa-viesti on aktiivinen, poissa-viesti lähetetään: - aina, kun seurantaviestiä ei ole ajastettu

• kun asiakas lähettää viestin verkkochatti-ikkunastasi.

Seurantaviesti kertoo asiakkaille, että heidän viestinsä on toimitettu. Tämä on loistava tapa asettaa vastausaikaodotuksia. Voit ajoittaa tämän viestin lähettämisen automaattisesti jokaisen asiakkaan ensimmäisen chatti-viestin jälkeen tai vain tiettynä aikana, jonka olet valinnut.

Poissa-viesti lähetetään aina, kun seurantaviestiä ei ole ajastettu. Sen avulla voit asettaa odotuksia tavallista pidemmäksi vastausajaksi.

Kun luot automaattisia viestejä Shopify adminissa, esikatseluikkuna näyttää, miten ne näkyvät asiakkaillesi.

Riippumatta automaattisten viestien tyypistä näet kaikki keskustelut Shopify Inboxissa tai Android-, iOS- tai iPadin Inbox-sovelluksissa.

Tervetuloviestin muokkaaminen

Tervetuloviesti näkyy chatti-ikkunan ylätunnisteessa. Sen avulla voit tervehtiä asiakkaita ja rohkaista heitä aloittamaan keskustelun.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Inbox > Tallennetut vastaukset > Automatisoidut viestit.
  2. Klikkaa Tervetuloviestiä.
  3. Voit käyttää oletusviestiä tai lisätä oman viestisi. Voit milloin tahansa palauttaa oletusviestin klikkaamalla viestikentän alapuolella olevaa Palauta oletusarvoon -linkkiä.
  4. Napauta Tallenna.

Muokkaa seurantaviestiäsi

Seurantaviesti kertoo asiakkaille, että olet saanut heidän viestinsä. Kun se on aktiivinen, seurantaviesti lähetetään automaattisesti ajastettujen tuntien aikana, kun asiakas on lähettänyt ensimmäisen viestinsä chatti-ikkunassa.

Voit ajastaa seurantaviestin lähetettäväksi automaattisesti jokaisen asiakkaan ensimmäisen viestin jälkeen tai vain tiettynä aikana. Seuranta messasge on oletusarvoisesti aktiivinen.

Toimi näin:

Määritä seurantaviestien aikataulu

Seurantaviestin avulla voit asettaa vastausaikaodotuksia. Voit ajastaa sen lähetettäväksi automaattisesti jokaisen asiakkaan ensimmäisen viestin jälkeen tai vain tiettynä aikana.

Toimi näin:

Muokkaa poissa-viestiä

Poissa-viesti lähetetään automaattisesti asiakkaille aina, kun seurantaviestiä ei ole ajastettu.