Verkkokaupan usein kysytyt kysymykset

Inboxin usein kysyttyjen kysymysten avulla voit luoda automaattisia vastauksia yleisimpiin kysymyksiin verkkokaupan chatissa. Kun asiakas klikkaa verkkokaupassasi olevaa chattipainiketta, hänelle näytetään kysymysluettelo. Valittuaan haluamansa usein kysytyn kysymyksen asiakas näkee siihen liittyvän vastauksen.

Voit tarkastella asiakkaan istuntoa shopifyinbox.com-dashboardissa nähdäksesi, mitä usein kysyttyä kysymystä asiakas klikkasi ja mikä vastaus hänelle näytettiin. Nämä vuorovaikutukset eivät näy uusina keskusteluina, eikä niistä lähetä push-ilmoitusta puhelimeesi tai tietokoneellesi. Jos asiakas esittää kysymyksen, jota ei ole chatin usein kysyttyjen kysymysten joukossa, saat ilmoituksen uudesta tiedustelusta shopifyinbox.com-dashboardiin.

Chatin usein kysyttyä ‑osio

Keskustelu avautuu selaimeen, kun asiakas napauttaa chattipainiketta. Verkkokaupan chatti näyttää tervetuloviestisi ja luettelon yleisistä aiheista, joista asiakas voi valita sopivan. Yleiset aiheet ovat sinun luomiasi, lukuun ottamatta tilauksen tilaa, joka sisältyy luetteloon oletusarvoisesti.

Usein kysyttyä voi sisältää haluamasi määrän kysymyksiä, mutta vain neljä niistä (tilauksen tilan lisäksi) voi olla yhtä aikaa aktiivisena. Muut kysymykset tallennetaan Shopify Chatin usein kysyttyä ‑osion ei-aktiivisten kysymysten luetteloon, ja ne voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä milloin tahansa. "Voinko saada päivityksen tilaukseni tilasta?" näkyy aina yhtenä vaihtoehtona asiakkaalle, eikä sitä lasketa neljän aktiivisena olevan usein kysytyn kysymyksen joukkoon.

Chatin usein kysyttyä ‑osion mukauttaminen

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Shopify Inbox > Tallennetut vastaukset > Usein kysytyt kysymykset.

2. Klikkaa Luo usein kysyttyjä kysymyksiä.

3. Kirjoita Nimi-kenttään kysymys, jonka haluat lisätä usein kysyttyihin kysymyksiin. Kentän enimmäismerkkimäärä on 60 merkkiä.

4. Kirjoita vastaus kysymykseesi. Tämä on vastaus, jonka asiakas näkee kysymyksen klikkaamisen jälkeen.

5. Aseta usein kysyttyjen kysymysten tilaksi Aktiivinen tai Ei-aktiivinen. Jos sinulla on jo neljä aktiivista usein kysyttyä kysymystä, et voi asettaa uusia usein kysyttyjä kysymyksiä aktiivisiksi. Usein kysytty kysymys tallennetaan ei-aktiivisten kysymysten luetteloon.

6. Napauta Tallenna.

Usein kysyttyjen kysymysten esikatselu

Voit esikatsella, miltä chatin usein kysytyt kysymykset näyttävät kysymysluettelonäkymässä ja keskustelunäkymässä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Shopify Inbox > Tallennetut vastaukset > Usein kysytyt kysymykset.
  2. Klikkaa aktiivista usein kysyttyä kysymystä.

Chatin usein kysyttyjen kysymysten näyttöjärjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten näyttöjärjestystä.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan Shopify Inbox > Ulkoasu.

2. Klikkaa ⋮⋮ ja vedä kysymyksiä järjestääksesi näyttöluettelon haluamallasi tavalla.

Aktiivisten usein kysyttyjen kysymysten päivitetty luettelo näkyy automaattisesti verkkokaupassasi.

Chatin usein kysyttyjen kysymysten käyttöön ottaminen tai poistaminen käytöstä

Voit määrittää enintään neljä aktiivista yleistä kysymystä. Muut kysymykset näkyvät kauppasi ylläpitäjässä ei-aktiivisina. Jos aktiivisia kysymyksiä on jo neljä, muuta vähintään yhden tila ei-aktiiviseksi ennen uuden vaihtamista aktiiviseksi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Shopify Inbox > Tallennetut vastaukset > Usein kysytyt kysymykset.

2. Klikkaa sitä usein kysyttyä kysymystä, jonka haluat asettaa ei-aktiiviseksi.

3. Aseta usein kysyttyjen kysymysten tilaikkunassa haluamasi usein kysytty kysymys ei-aktiiviseksi.

4. Napauta Tallenna.

Nyt kun usein kysyttyjen kysymysten joukossa on paikka vapaana uudelle kysymykselle, voit asettaa yhden ei-aktiivisista usein kysytyistä kysymyksistäsi aktiiviseksi.

1. Klikkaa Muokkaa sen usein kysytyn kysymyksen päältä, jonka haluat asettaa aktiiviseksi.

2. Aseta Usein kysyttyä ‑ikkunassa usein kysytty kysymys aktiiviseksi.

3. Napauta Tallenna.