Määritä Shopify Inboxin paikallaolo ja automaattinen ensimmäinen vastaus

Jotta voit hallinnoida asiakkaan odotuksia koskien verkkokaupan keskusteluita, voit määrittää keskusteluille aukioloajat ja mukauttaa automaattista ensimmäistä vastausta, joka lähetetään, kun asiakas lähettää sinulle viestin.

Määritä ajat, jolloin olet tavoitettavissa

Oletusarvoisesti paikallaoloaikasi on Aina tavoitettavissa. Voit päivittää chatin paikallaolon Shopify Adminissa Inbox-kanavassa.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Chat-asetukset ja klikkaa sitten Tavoitettavuus.

5. Valitse pudotusvalikosta Ajat-osiossa aloitus- ja lopetusaika jokaiselle viikonpäivälle, jolloin olet tavoitettavissa ja voit vastata verkkokaupan chattiviesteihin.

6. Valinnainen: Jos haluat määrittää tavoitettavuuden niin, että olet tavoitettavissa tiettynä päivänä, klikkaa ...-valikkoa ja klikkaa sitten Valitse tämän päivän kaikki tunnit.

7. Valinnainen: Voit kopioida tietyn päivän määritetyt tunnit kaikkiin viikonpäiviin. Klikkaa kopioitavan päivän kohdalla ... -valikkoa ja valitse sitten Käytä näitä aikoja kaikissa päivissä määrittääksesi saman aikataulun koko viikolle.

8. Klikkaa Tallenna.

Määritä ensimmäiset viestivastaukset

Voit määrittää kaksi erilaista automaattista ensimmäistä vastausviestiä sen mukaan, lähettääkö asiakas sinulle viestejä, kun olet saavutettavissa.

Tavoitettavissa-viesti lähetetään asiakkaille, jotka aloittavat chatin sinä aikana, kun olet tavoitettavissa. Voit käyttää tätä ensimmäistä vastausta pyytääksesi lisätietoja asiakkaaltasi ja kertoa heille, milloin vastaustasi voi odottaa.

Ei-tavoitettavissa ‑viesti lähetetään asiakkaille, jotka aloittavat chatin aikoina, jolloin et ole määrittänyt olevasi tavoitettavissa. Tämän viestin avulla voit kertoa asiakkaalle, että et ole tavoitettavissa, ja milloin vastaustasi voi odottaa.

Ota automaattiset ensimmäiset vastausviestit käyttöön

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Chat-asetukset ja klikkaa sitten Tavoitettavuus.

5. Klikkaa Automatisoitu ensimmäinen vastaus -osiossa Ota käyttöön.

Automaattisten ensimmäisten viestien mukauttaminen

Kun olet ottanut automaattiset ensimmäiset viestivastaukset käyttöön, voit mukauttaa viestiä, joka näytetään asiakkaille, kun he aloittavat uuden keskustelun.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Inbox.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Chat-asetukset ja klikkaa sitten Tavoitettavuus.

5. Seuraavat vaihtoehdot:

• Jos haluat räätälöidä viestiä, joka lähetetään asiakkaille paikallaoloaikojesi ulkopuolella, klikkaa Paikallaoloaikojen ulkopuolella.
    • Jos haluat räätälöidä viestiä, joka lähetetään asiakkaille tavoitettavuusaikojesi ulkopuolella, klikkaa Aukioloaikojen ulkopuolella.
  6. Kirjoita Viesti-tekstiruutuun viesti, jossa on enintään 2 048 merkkiä.

7. Klikkaa Tallenna.