Pikavastaukset

Voit luoda mukautettuja pikavalintoja, joiden avulla voit lähettää asiakkaille usein toistuvan vastauksen tai kommentin.

Luo pikavastauksia

Shopify Inboxin iOS-, Android- tai pöytäkoneversiossa voit luoda pikavastauksia sellaisia viestejä varten, joita lähetät asiakkaille usein. Jos esimerkiksi asiakkaat kysyvät usein, hyväksyykö kauppasi palautuksia tai vaihtoja, voit luoda pikavastauksen, joka sisältää linkin kaupan palautus- ja vaihtokäytäntöön. Kun luot tallennetun pikavastauksen, anna sille nimi, jota käytetään pikavastauksen pikavalintana, kun lähetät viestin asiakkaalle.

Toimi näin:

Pikavastauksen muokkaaminen tai poistaminen

Toimi näin:

Pikavastausten käyttäminen

Pikavastauksia voi käyttää kahdella eri tavalla:

• Klikkaa tai napauta salamakuvaketta viesti-ikkunassa. Tallennettujen pikavastausten luettelo näkyy luettelossa, ja voit sen jälkeen klikata tai napauttaa vastausta, jota haluat käyttää tai;
  • Sijoita pikavastaus kirjoittamalla avainsana Shopify Inbox -mobiilisovellukseen. Pikavastauksen avainsanan kirjoittaminen viesti-ikkunaan lataa kehotteen, jossa on pikavastauksen teksti kokonaisuudessaan. Täytä viesti-ikkuna automaattisesti pikavastauksella napauttamalla pikavastausta.