Näytä tärkeät tiedot kassasivulla

Asiakkaat syöttävät toimitus- ja maksutiedot kassasivulle ja suorittavat siellä ostoksensa loppuun. Ranskalaiset kauppiaat näyttävät kassasivulla usein linkkejä seuraaviin tietoihin:

• Oikeudellinen huomautus
  • Myyntiehdot
  • Palautuskäytäntö

Lisää kassasivulle oikeudellinen huomautus

Ranskalaiset kauppiaat lisäävät kauppaansa usein oikeudellisen huomautuksen sisältävän sivun, jossa on yritystä koskevat tiedot, kuten sen nimi, osoite ja yhteystiedot.

Voit lisätä linkin tähän sisältöön myös kassasivulle:

Kassasivun linkki oikeudelliseen huomautukseen

Työvaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe:
    Vaadi vahvistusvaihe
  4. Napauta Tallenna.
  5. Kirjoita tekstiä Käytännöt-osion Oikeudellinen huomautus tekstiruutuun. Aikaa säästääksesi voit aloittaa mallista napauttamalla Luo oikeudellinen huomautus.
  6. Napauta Tallenna.

Lisää kassasivulle myyntiehdot ja palautuskäytännön vahvistus

Voit liittää kassasivulle linkin myyntiehtoihin ja palautuskäytäntöön seuraavasti:

Kassa-sivun linkki käyttöehtoihin ja palautuskäytäntöön

Työvaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe:
    Vaadi vahvistusvaihe
  4. Napauta Tallenna.
  5. Kirjoita teksti Käytännöt-osion Myyntiehdot- ja Palautuskäytäntö-tekstiruutuihin. Jos haluat säästää aikaa, voit aloittaa mallista napauttamalla Luo näyte.
  6. Napauta Tallenna.
  7. Voit esikatsella verkkokauppaa napauttamalla silmäkuvaketta:
    Esikatsele verkkokauppaa
  8. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Jos näet myynti- ja palautusehdot, määritys on valmis. Jos et näe myynti- ja palautusehtoja, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  9. Napauta Verkkokauppa.
  10. Napauta nykyisen teeman nimen vieressä Toiminnot > Muokkaa kieliä:

´Kielikoodin muokkauspainike

11. Napauta kassa ja järjestelmä:

Kassa ja järjestelmä

12. Kirjoita hakukenttään review notice ja paina Enter.

13. Kirjoita seuraava teksti otsikon Kassa ja järjestelmä / kassan tarkastelu alapuolelle Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Napauta Tallenna.

15. Napauta Vaihda teeman kieli

16. Valitse Kieli-alasvetovalikosta Ranska ja napauta Tallenna.

17. Kirjoita seuraava teksti ranskankieliseen Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

Ranskankielinen tarkastelun huomautus html

18. Napauta Tallenna.