Näytä tärkeät tiedot kassasivulla

Asiakkaat syöttävät toimitus- ja maksutiedot kassasivulle ja suorittavat siellä ostoksensa loppuun. Saksalaiset kauppiaat näyttävät kassasivulla usein linkkejä seuraaviin tietoihin:

• Julkaisutiedot tai oikeudellinen huomautus
  • Käyttöehdot ja palautuspolitiikka
  • Verotiedot, kuten ALV
  • Toimituskäytäntö

Lisää kassasivulle julkaisutiedot tai oikeudellinen huomautus

Saksassa toimivat kauppiaat lisäävät kauppaansa usein julkaisutiedot tai oikeudellisen huomautuksen sisältävän sivun, joka näyttää yrityksen tiedot, kuten nimen, osoitteen ja yhteystiedot.

Voit lisätä linkin tähän sisältöön myös kassasivulle:

Kassasivun linkki oikeudelliseen huomautukseen

Työvaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe:
    Vaadi vahvistusvaihe
  4. Napauta Tallenna.
  5. Kirjoita tekstiä Käytännöt-osion Oikeudellinen huomautus tekstiruutuun. Aikaa säästääksesi voit aloittaa mallista napauttamalla Luo oikeudellinen huomautus.
  6. Napauta Tallenna.

Lisää kassa-sivulle käyttöehdot ja palautuskäytännön vahvistus

Voit liittää kassa-sivulle linkin käyttöehtoihin ja palautuskäytäntöön:

Kassa-sivun linkki käyttöehtoihin ja palautuskäytäntöön

Työvaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe:
    Vaadi vahvistusvaihe
  4. Napauta Tallenna.
  5. Kirjoita teksti Käytännöt-osion Käyttöehdot- ja Palautuskäytäntö-tekstiruutuihin. Jos haluat säästää aikaa, voit aloittaa mallista napauttamalla Luo näyte.
  6. Napauta Tallenna.
  7. Voit esikatsella verkkokauppaa napauttamalla silmäkuvaketta:
    Esikatsele verkkokauppaa
  8. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Jos näet käyttöehdot ja palautuskäytännön, työ on valmis. Jos et näe käyttöehtoja ja palautuskäytäntöä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  9. Napauta Verkkokauppa.
  10. Napauta nykyisen teeman nimen vieressä Toiminnot > Muokkaa kieliä:

´Kielikoodin muokkauspainike

11. Napauta Kassa ja järjestelmä:

Kassa ja järjestelmä

12. Kirjoita hakukenttään review notice ja paina Enter.

13. Kirjoita seuraava teksti otsikon Kassa ja järjestelmä / kassan tarkastelu alapuolelle Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and %{refund_policy}

14. Napauta Tallenna.

15. Napauta Vaihda teeman kieli:

Napauta Vaihda teeman kieli

16. Valitse Kieli-alasvetovalikosta Saksan kieli ja napauta Tallenna.

17. Kirjoita seuraava tekstisaksankieliseen Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die %{refund_policy} habe ich zur Kenntnis genommen.

Saksankielinen tarkastelun huomautus html

18. Napauta Tallenna.

Verotietojen lisääminen kaupan kassa-sivulle

Oletusarvoisesti asiakkaan tilauksen yhteenvedossa näkemä hinta sisältää veron. Jos haluat näyttää maksettavan veron tarkan määrän, toimi seuraavasti:

1. Napauta Shopify adminissa Verkkokauppa.
  2. Napauta nykyisen teeman nimen vieressä Toiminnot > Muokkaa kieliä:
    ´Kielikoodin muokkauspainike
  3. Napauta Kassa ja järjestelmä:
    Kassa ja järjestelmä
  4. Kirjoita hakukenttään Vat label html ja paina Enter.
  5. Kirjoita seuraava teksti Kassa ja järjestelmä / tilauksen yhteenveto -otsikon ALV-tunnuksen html -tekstiruutuun: {{ amount }} tax included
  6. Napauta Tallenna.
  7. Napauta Vaihda teeman kieli:
    Napauta Vaihda teeman kieli
  8. Valitse Kieli-alasvetovalikosta Saksan kieli ja napauta Tallenna.
  9. Syötä saksankielinen teksti Saksan ALV-tunnuksen html -tekstiruutuun.

Toimituskäytännön lisääminen kassa-sivulle

Jos lisäät toimituskäytännön Shopify adminiin, linkki toimituskäytäntöön lisätään automaattisesti kassa-sivulle.

Toimituskäytännön linkki kassa-sivulla