Näytä tärkeät tiedot ostoskorisivulla

Ostoskorisivulla on yhteenveto kaikista tuotteista, jotka asiakas on lisännyt ostoskoriin, tilauksen välisumma ja kokonaishinta sekä Maksu kassalle -painike, joka ohjaa asiakkaat Shopifyn turvalliselle kassasivulle. Kun tuotteita ei ole lisätty, tyhjällä ostoskorisivulla näkyy Jatka ostoksia -linkki, josta asiakkaat pääsevät takaisin tarkastelemaan tuotteita. Voit muokata asetuksia ja lisätä uusia ominaisuuksia kaupan ostoskorisivulle yrityksesi tarpeiden mukaan.

Saksassa toimivat kauppiaat näyttävät ostoskorisivulla usein seuraavat tiedot:

• Verotiedot, kuten ALV
  • Toimitustiedot

Sisällytä verotiedot ostoskorisivulle

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset.

2. Valitse Veroasetukset-kohdassa Hinnat sisältävät kaikki verot.

Verotiedot näkyvät ostoskorisivun välisumma-kohdassa:

Ostoskorisivun verotiedot

Sisällytä toimitustiedot ostoskorisivulle

Jos lisäät Shopify adminiin toimituskäytännön, tuotesivulle lisätään automaattisesti linkki lähetystietoihin:

Ostoskorisivun toimitustiedot