Tarvetulostukseen keskittyvän verkkokaupan määrittäminen Shopifyssa

Tarvetulosteiden myyminen voi olla helppo tapa aloittaa liiketoiminta. Tarvetulostuksessa työskentelet yhdessä toimittajan kanssa ja räätälöit omia kuviasi sisältäviä tuotteita, kuten baseball-lippalakkeja ja kasseja. Toimittaja tuottaa räätälöidyt tuotteet tilauksesta, ja verkkokauppasi markkinoi ja myy niitä.

Voit tuottaa tarvetulosteita Shopifyssa asentamalla kolmannen osapuolen tulostussovelluksen. Sovelluksella voit hallita tuotteita ja tilauksia, ja tarvepainatuspalvelu lähettää tuotteet asiakkaillesi.

Seuraavan tarkistusluettelon avulla voit määrittää Shopify-verkkokaupan tarvepainatustuotteita varten. Jokainen Shopifyssa suorittamasi vaihe sisältää täydelliset ohjeet. Asennusprosessi kestää 1–2 päivää, ja voit aina katsoa tästä toimintalistasta, mitä pitää tehdä seuraavaksi.

Ennen kuin aloitat

Käytä tätä toimintalistaa, jos olet tehnyt seuraavat päätökset:

• Tiedät, mitä tuotteita haluat myydä, ja sinulla on jo tiedossa sopiva kuva.
  • Olet perustamassa Shopify-verkkokauppaa, jossa toimii kolmannen osapuolen tarvepainatussovellus.

Jos tarvitset apua näiden päätösten tekemiseksi, voit lukea tarvepainatusta käsittelevää Shopify-blogia tai olla yhteydessä muihin Shopify-yhteisön yrittäjiin.

Kaupan tietojen liittäminen

Ennen kuin aloitat tuotteiden lisäämisen, sinun on liitettävä yrityksesi tiedot Shopifyhin. Lisäämällä yhteystietosi, yrityksen nimen ja laskutustiedot sekä määrittämällä maksupalveluntarjoajan varmistat, että voit vastaanottaa tilauksia ja maksuja.

Määritä tarvepainatussovellus ja lisää tuotteita

Kullakin tarvetulostuspalvelulla on omat hyvät puolensa ja kustannuksensa, joten muista perehtyä palveluihin, jotta löydät yrityksellesi sopivan ratkaisun. Voit tarkastella Shopify App Storessa olevia tarvetulostussovelluksia ja lukea sovelluskehittäjien sivuilta lisätietoja kustakin sovelluksesta.

Shopify ei tarjoa tarvepainatuspalveluja, joten kaikki Shopifyn kanssa toimivat sovellukset ovat kolmansien osapuolten kehittämiä. Tämän takia sinun on otettava yhteyttä sovelluksen kehittäjään tai tarvepainatuspalveluun saadaksesi sovellusta tai tarvepainatustilauksia koskevaa tukea.

Kun olet luonut tarvepainatuspalvelussa räätälöidyt tuotteet, joihin on lisätty itse laatimasi kuva, voit synkronoida tuotteet sovelluksen kautta Shopifyhin, jotta voit myydä niitä verkkokaupassasi.

Seuraavat vaiheet antavat yleiskuvan siitä, mitä työvaiheita tarvepainatussovelluksen määrittämiseksi tarvitaan, mutta voit myös lukea kunkin sovelluksen tukidokumentaatiosta vaiheittaiset tiedot siitä, miten integrointi Shopifyn kanssa tehdään. Lue lisätiedot tuen saamisesta kolmannen osapuolen sovelluksia varten.

Määritä verkkokauppa ja kaupan kassa

Kun olet määrittänyt tarvepainatussovelluksen ja mukauttanut tuotteita, voit synkronoida tuotteet Shopifyhin, jotta asiakkaat voivat ostaa niitä verkkokaupastasi. Voit muokata teemaa niin, että kaupan kuvat, värit ja ulkoasu kuvastavat yrityksesi brändiä. Muita tapoja muokata kauppaasi ovat mukautetun verkkotunnuksen määrittäminen ja verkkokaupan navigoinnin määrittäminen tuotteiden järjestämiseksi valikoihin.

Valmistautuminen verkkokaupan avaamiseen

Varmista, että ymmärrät tulostuspyynnössä määritetyn jakeluprosessin ja toimituskulut ennen kuin avaat kaupan. Tilaus, joka sisältää tarvepainatuspalvelussa tuotettuja tuotteita, voidaan automaattisesti jaella ja lähettää palvelusta. Kun lisäät kaupan käytännöt, varmista, että kaupan toimituskäytännössä otetaan huomioon käyttämäsi tarvepainatuspalvelun edellytykset. Yleensä tiedot löytyvät sovelluskehittäjän sivustosta.

Kun olet lisännyt kaupan käytännöt, haluat ehkä muuttaa verkkokauppasi maksuprosessia. Voit myös testata tapahtumia ja tarkistaa, miltä kassa näyttää asiakkaiden näkökulmasta. Kun olet valmis avaamaan verkkokauppasi, poista verkkokaupan salasana käytöstä ja ryhdy mainostamaan kauppaa asiakkaille.