Kaupan käytäntöjen ja muiden oikeudellisten tietojen näyttäminen

Ranskassa myyvät kauppiaat lisäävät usein sivuja, jotka näyttävät seuraavanlaisia oikeudellisia tietoja:

Sivu Kuvaus
Käyttöehdot Säännöt, joita asiakkaiden on noudatettava palvelua käyttäessään.
Myyntiehdot Tavaroiden tai palvelujen ostajan ja myyjän välinen yleissopimus.
Oikeudellinen huomautus Tiedot yrityksestä, kuten nimi, osoite ja yhteystiedot.

Kaupan käytäntöjen lisääminen oikeudellisten tietojen näyttämiseksi

Voit luoda Shopify adminiin sivuja seuraavia kaupan käytäntöjä varten:

• Käyttöehdot
  • Myyntiehdot
  • Oikeudellinen huomautus

Sinun täytyy luoda omat kaupan käytännöt. Ota yhteyttä paikalliseen oikeusasiantuntijaan saadaksesi apua.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify adminissa Asetukset > Oikeudellinen.

2. Kirjoita kauppasi käytännöt.

3. Napauta Tallenna.

Kun lisäät kaupan käytännöt, ne liitetään automaattisesti kassasivujen alatunnisteeseen. Voit myös lisätä linkin käytäntöihin verkkokaupan navigointiin.

Lisää mukautettuja sivuja oikeudellisten tietojen näyttämistä varten

Voit luoda verkkosivuja Shopify adminissa. Verkkosivut sisältävät tietoja, jotka muuttuvat harvoin tai joita asiakkaat lukevat usein, kuten "Tietoja meistä" -sivu tai "Ota meihin yhteyttä" -sivu.

Lue, miten voit lisätä sivuja verkkokauppaasi ja linkittää nämä sivut kaupan navigointiin.