Näytä tärkeät tiedot kassasivulla

Asiakkaat syöttävät toimitus- ja maksutiedot kassasivulle ja suorittavat siellä ostoksensa loppuun. Kauppiaat, jotka myyvät Saksassa näyttävät kassasivulla usein linkkejä seuraaviin tietoihin:

• Julkaisutiedot tai oikeudellinen huomautus
  • Käyttöehdot ja palautuspolitiikka
  • Verotiedot, kuten ALV
  • Toimituskäytäntö

Lisää kassasivulle julkaisutiedot tai oikeudellinen huomautus

Kauppiaat, jotka myyvät Saksassa lisäävät kauppaansa usein julkaisutiedot tai oikeudellisen huomautuksen sisältävän sivun, joka näyttää yrityksen tiedot, kuten nimen, osoitteen ja yhteystiedot.

Voit myös lisätä kassasivun alatunnisteeseen linkin tähän sisältöön.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Kirjoita tekstiä Käytännöt-osion Oikeudellinen huomautus tekstiruutuun.
  6. Klikkaa Tallenna.

Lisää kassa-sivulle käyttöehdot ja palautuskäytännön vahvistus

Voit liittää kassasivulle linkin käyttöehtoihin ja palautuskäytäntöön.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Kirjoita teksti Käytännöt-osion Käyttöehdot- ja Palautuskäytäntö-tekstiruutuihin.
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. Voit esikatsella verkkokauppaa klikkaamalla silmäkuvaketta.
  8. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Jos näet käyttöehdot ja palautuskäytännön, työ on valmis. Jos et näe käyttöehtoja ja palautuskäytäntöä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  9. Klikkaa Verkkokauppa.
  10. Klikkaa nykyisen teeman nimen vierestä Toiminnot > Muokkaa kieliä.
  11. Klikkaa Kassa ja järjestelmä.
  12. Kirjoita hakukenttään review notice ja paina Enter.
  13. Kirjoita seuraava teksti otsikon Kassa ja järjestelmä / kassan tarkastelu alapuolelle Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and %{refund_policy}

14. Klikkaa Tallenna.

15. klikkaa Vaihda teeman kieli.

16. Valitse Kieli-alasvetovalikosta Saksan kieli ja klikkaa Tallenna.

17. Kirjoita seuraava tekstisaksankieliseen Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die %{refund_policy} habe ich zur Kenntnis genommen.

18. Klikkaa Tallenna.

Verotietojen lisääminen kaupan kassa-sivulle

Oletusarvoisesti asiakkaan tilauksen yhteenvedossa näkemä hinta sisältää veron. Jos haluat näyttää maksettavan veron tarkan määrän, toimi seuraavasti:

1. klikkaa Shopify adminissa Verkkokauppa.
  2. klikkaa nykyisen teeman nimen vieressä Toiminnot > Muokkaa kieliä:
    ´Kielikoodin muokkauspainike
  3. klikkaa Kassa ja järjestelmä:
    Kassa ja järjestelmä
  4. Kirjoita hakukenttään Vat label html ja paina Enter.
  5. Kirjoita seuraava teksti Kassa ja järjestelmä / tilauksen yhteenveto -otsikon ALV-tunnuksen html -tekstiruutuun: {{ amount }} tax included
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. klikkaa Vaihda teeman kieli.
  8. Valitse Kieli-alasvetovalikosta Saksan kieli ja klikkaa Tallenna.
  9. Syötä saksankielinen teksti Saksan ALV-tunnuksen html -tekstiruutuun.

Toimituskäytännön lisääminen kassa-sivulle

Jos lisäät toimituskäytännön Shopify adminiin, linkki toimituskäytäntöön lisätään automaattisesti kassa-sivulle.