Kaupan käytäntöjen ja muiden oikeudellisten tietojen näyttäminen

Kauppiaat, jotka myyvät Saksassa, lisäävät usein sivuja, jotka sisältävät seuraavanlaisia oikeudellisia tietoja:

Näytettävät sivut oikeudellisten tietojen lisäämistä varten.
Sivu Kuvaus
Käyttöehdot Säännöt, joita asiakkaiden on noudatettava palvelua käyttäessään.
Yksityisyys Kaupan yleiset asiakkaiden yksityisyyden suojaa koskevat säännöt.
Toimitus ja maksut Asiakkaiden maksutapoja ja tuotteiden toimitusta koskevat tiedot.
Peruutusoikeus Selostaa tuotteiden palautusta koskevat oikeudet.
Peruutuslomake Asiakkaan vakiomuotoinen palautuspyyntölomake.
Julkaisutiedot tai oikeudellinen huomautus Tiedot yrityksestä, kuten nimi, osoite ja yhteystiedot.

Kaupan käytäntöjen lisääminen oikeudellisten tietojen näyttämiseksi

Voit luoda Shopify Adminiin sivuja seuraavia kaupan käytäntöjä varten:

• Käyttöehdot
  • Tietosuojakäytäntö
  • Toimituskäytäntö
  • Oikeudellinen huomautus

Sinun täytyy luoda kauppaan omat käytännöt. Saat apua ottamalla yhteyttä paikalliseen lakiasiantuntijaan.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Käytännöt.

2. Kirjoita kauppasi käytännöt.

3. Klikkaa Tallenna.

Kun lisäät kaupan käytännöt, ne liitetään automaattisesti kassasivujen alatunnisteeseen. Voit myöslisätä käytäntöihin osoittavan linkin verkkokaupan navigointiin.

Mukautettujen sivujen lisääminen oikeudellisten tietojen näyttämistä varten

Voit luoda verkkosivuja Shopify Adminissa. Verkkosivut sisältävät tietoja, joita muutetaan harvoin tai joita asiakkaat lukevat usein, kuten "Tietoa meistä" -sivu tai "Ota yhteyttä" -sivu.

Lue, miten voit lisätä sivuja verkkokauppaasi ja linkittää nämä sivut kaupan navigointiin.

Linkkien lisääminen kauppasi käytäntöihin

Paikallisten lakien mukaan sinun on ehkä sisällytettävä tiettyjä linkkejä kauppasi käytäntöihin. Esimerkiksi Saksassa toimivat kauppiaat lisäävät yleensä linkin Googlen opt out-laajennukseen.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Käytännöt.
  2. Etsi ja korosta teksti, jonka haluat muuttaa linkiksi.
  3. Klikkaa työkalupalkin Lisää linkki -kuvaketta.
  4. Kirjoita kohteen URL-osoite ja linkin kuvaus.
  5. Valitse, miten linkki avautuu:

• samassa ikkunassa: Linkki avataan käyttäjän nykyisessä selaimen välilehdessä tai ikkunassa.
    • uudessa ikkunassa: Linkki avataan uudessa selaimen välilehdessä tai ikkunassa.
  6. Klikkaa Lisää linkki.