Tärkeiden tietojen näyttäminen tuotesivulla

Tuotteesta antamasi tiedot vaikuttavat siihen, miltä tuote näyttää asiakkaiden kannalta, helpottaa tuotteiden järjestämistä ja auttaa asiakkaita löytämään tuotteen. Tuotesivulla esitellään tuote ja sen eri versiot, ja se sisältää tuotekuvia, hinnoittelutietoja, tuotekuvauksen ja Lisää ostoskoriin -painikkeen.

Kauppiaat, jotka myyvät Saksassa näyttävät tuotesivulla usein seuraavia tietoja:

• Toimitustiedot
  • Verotiedot, kuten ALV
  • Toimitusaika

Toimitustietojen liittäminen tuotesivulle

Jos lisäät toimituskäytännön Shopify adminiin, linkki toimituskuluihin lisätään automaattisesti tuotesivullesi.

Verotusta koskevien tietojen liittäminen tuotesivulle

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.

2. Valitse Veroasetukset-kohdassa Hinnat sisältävät kaikki verot.

Verotiedot näkyvät tuotesivulla tuotteen nimen alla, jossa kerrotaan, että hintaan sisältyy ALV.

Toimitusaikojen sisällyttäminen tuotekuvaukseen

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Tuotteet > Kaikki tuotteet.

2. Klikkaa sen tuotteen nimeä, jota haluat muuttaa.

3. Lisää toimitusaika tuotekuvaukseen. Voit esimerkiksi lisätä "Toimitus 1–2 työpäivän kuluessa".