Tärkeiden tietojen näyttäminen tuotesivulla

Tuotesivulla esitellään tuote ja sen versiot. Shopifyn tukeman teeman jokainen tuotesivu sisältää oletusarvoisesti tuotekuvia, hinnoittelu- ja saatavuustiedot, tuotekuvauksen ja Lisää ostoskoriin -painikkeen. Tuotteesta annettavat tiedot vaikuttavat siihen, miten tuote näkyy asiakkaille, ja auttavat asiakkaita löytämään tuotteen. Tuotetietojen lisääminen helpottaa myös tuotteiden järjestämistä.

Kauppiaat, jotka myyvät Saksassa näyttävät tuotesivulla usein seuraavia tietoja:

• Toimitustiedot
  • Verotiedot, kuten ALV
  • varastosaatavuus
  • Toimitusaika

Toimitustietojen liittäminen tuotesivulle

Jos lisäät toimituskäytännön Shopify Adminiin, linkki toimituskuluihin lisätään automaattisesti tuotesivullesi.

Verotusta koskevien tietojen liittäminen tuotesivulle

Jos yrityksesi sijaitsee Euroopan unionin (EU) jäsenvaltiossa ja haluat myydä Saksassa, sinun on mahdollisesti näytettävä tuotesivujesi hinnat verollisina. Lisätietoja EU:n verojen määrittämisestä saat kohdasta EU-verot.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Verot ja tullit.
  2. Valitse Päätä, miten vero veloitetaan -osiossa Sisällytä vero hintoihin.
  3. Klikkaa Tallenna.

Kun olet määrittänyt hinnat verollisiksi, varmista, että kohta Peri veroa tästä tuotteesta on valittu tuotesivuilla niin, että verot sisältyvät näytettävään hintaan. Verotiedot näytetään tuotesivulla, ja tuotteen hintaan sisältyvän veron määrä näytetään kassalla.

Sisällytä tuotesivulle tieto tuotteen varastosaatavuudesta

Jos haluat myydä Saksassa, sinun on näytettävä tuotteen saatavuustiedot tuotesivulla. Jos verkkokaupassasi olevaa tuotetta ei ole enää saatavilla, tuotesivulla on näytettävä ilmoitus siitä, että tuote on loppunut varastosta.

Oletuksena kaikki Shopifyn tukemat teemat näyttävät tuotesivulla loppunut varastosta ‑ilmoituksen, kun tuote on loppuunmyyty. Jos mukautat teemaasi tai muutat oletusasetuksia, varmista, että ilmoitus siitä, että tuote on loppunut varastosta, on luettavissa, näkyvä ja selkeä asiakkaille.

Toimitusaikojen sisällyttäminen tuotesivulle

Voit asettaa Saksassa oleville asiakkaille todenmukaiset odotukset sisällyttämällä toimitusarvion tuotekuvauksiisi. Nämä vaiheet on suoritettava jokaiselle tuotteelle erikseen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.

2. Klikkaa sen tuotteen nimeä, jota haluat muuttaa.

3. Lisää toimitusaika tuotteen kuvaukseen. Voit esimerkiksi lisätä maininnan "Toimitus 1–2 arkipäivän kuluessa." Jos haluat jatkaa varastosta loppuneiden tuotteiden myyntiä, sinun on näytettävä tuotteen toimituspäivä.