Sopimuksen ominaisuudet

Jokainen Shopifyn hinnoittelusopimus tarjoaa erilaisia ominaisuuksia. Ei ole olemassa yhtä tiettyä sopimusta, joka sopii kaikille yrityksille, mutta voit käyttää tätä ohjetta, kun haluat selvittää, mikä sopimus sopii sinulle parhaiten.

Jos sinulla on vähittäiskauppa ja tarvitset laitteita (esimerkiksi kassakoneen, viivakoodinlukijan tai kuittitulostimen), niitä kannattaa etsiä Shopify vähittäismyyntiä varten -palvelusta.

Eri sopimusten ominaisuudet

Hinnoittelu ja sopimukset -sivulla lueteltuihin Shopify-sopimuksiin sisältyvät:

• rajoittamaton tuotteiden määrä
  • rajoittamaton kaistanleveys ja verkkotallennustila
  • Shopify-myyntipiste
  • Lahjakortit
  • online-myyntikanavat
  • petosanalyysi
  • manuaalinen tilauksen luonti
  • alennuskoodit
  • henkilökunnan tilit
  • yhteenveto-dashboard
  • rahoitusta koskevat raportit
  • asiakastuki.

Rajoittamaton tuotteiden määrä

Shopify-kaupassa myynnissä olevien tuotteiden määrälle ei ole rajoitusta.

Rajoittamaton kaistanleveys ja verkkotallennustila

Veloitus ei perustu siihen, kuinka monta kävijää verkkokaupassasi käy tai kuinka monta tiedostoa tai valokuvaa lataat Shopify-palveluun.

Shopify-myyntipiste

Shopify-myyntipiste mahdollistaa myynnin fyysisessä kaupassa tai pop-up-kaupassa. Shopify POS on iOS- ja Android-alustoilla toimiva sovellus, joka mahdollistaa tilausten ja maksujen käsittelyn henkilökohtaisesti. Shopify adminissa voit hallita kaikkia kaupan osia, ja se toimii missä tahansa selaimessa.

Lahjakortit

Huomaa: Jotta voimme vähentää viimeaikaisten tapahtumien vaikutusta kauppaasi, lahjakorttien myynti on väliaikaisesti käytettävissä kaikissa Shopify-tilaussopimuksissa. Saat lisätietoja tutustumalla lahjakortteja koskemiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat lisätä kauppaasi lahjakortteja, tutustu kohtaan Lahjakorttituotteiden lisääminen tai päivittäminen.

Lahjakortit ovat erinomainen tapa laajentaa nykyistä asiakaskuntaa ja houkutella uusia asiakkaita.

Asiakkaat voivat käyttää lahjakortteja useammalla kuin yhdellä käyntikerralla, toisin kuin alennuskoodeja. Joustavia hintaluokkia hyödyntäen voit luoda kauniita, räätälöityjä lahjakortteja, joita asiakkaat voivat ostaa ystävilleen ja perheelleen.

Online-myyntikanavat

Shopify-palvelu mahdollistaa verkossa myynnin useita myyntikanavia käyttäen. Jokaisesta myyntikanavasta on yhteys Shopify-palveluun, joten voit helposti seurata tuotteita, tilauksia ja asiakkaita kaikilla alustoilla.

Petosanalyysi

Kun käytät Shopify Payments -palvelua, saat automaattisesti käyttöösi sisäänrakennetun petosanalyysitoiminnon. Tämä ominaisuus merkitsee mahdollisesti vilpilliset tilaukset ja ilmoittaa niistä sinulle. Näiden ongelmien nopea ratkaiseminen auttaa sinua välttämään takaisinperintää ja tappioita.

Manuaalinen tilauksen luominen

Voit luoda uusia tilauksia ja syöttää maksutiedot suoraan Shopify administa. Voit esimerkiksi luoda manuaalisesti tilauksen, jonka otit vastaan puhelimitse, ja sen jälkeen lähettää asiakkaalle sähköpostitse kuitin, jossa on täydelliset tilaustiedot.

Alennuskoodit

Alennuskoodien tarjoaminen tukee asiakaskunnan rakentamista ja kannustaa nykyisiä asiakkaitasi tekemään ostoksia kaupassasi:

• voit lähettää uusille asiakkaille tervetulokoodeja
  • voit tarjota rajattuja alennuksia sosiaalisen median seuraajillesi ja postituslistoilla oleville asiakkaillesi
  • mainosta verkkokauppaasi tekemällä yhteistyötä bloggaajien kanssa

Hylätyn ostoskorin palauttaminen

Hylätyn ostoskorin palautus (ACR) lähettää automaattisesti sähköpostit asiakkaille, jotka poistuvat kaupastasi suorittamatta maksua loppuun.

Asiakkaat hylkäävät tilauksensa useista syistä: he saattavat olla hämmentyneitä tai epävarmoja jostakin asiasta kassalla maksun yhteydessä, luottokortti saatetaan hylätä tai he saattavat päättää etsiä tuotetta jostakin muualta.

Hylätyn ostoskorin palautus mahdollistaa kaupasta poistuneille asiakkaille lähetetyn sähköpostin muokkaamisen. Voit myös liittää mukaan alennuskoodeja asiakkaille, jotka poistuivat suorittamatta kassalla maksua loppuun, mikä voi rohkaista heitä palaamaan. Jos kaupallasi on paljon kävijöitä, kannattaa hylätyn ostoskorin palautukseen sijoittaa, sillä se vähentää menetettyjen tilausten määrää.

Henkilöstön tilit

Henkilöstön tilit antavat henkilökunnalle mahdollisuuden suorittaa hallinnan perustoimintoja, mutta samalla heidän pääsyään arkaluonteisiin tietoihin voidaan rajoittaa. Henkilöstötilit mahdollistavat myös kunkin henkilöstön jäsenen tekemien päivitysten ja muutosten seurannan kaupan aikajanalla.

Kun rekisteröit Shopify-sopimuksen, saat automaattisesti tilin, jolla on käyttäjätunnus ja salasana. Valitsemastasi sopimuksesta riippuen voit luoda lisätilejä henkilöstön jäsenille:

Henkilöstötilit
Shopify Lite Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Lisähenkilöstötilit 1 2 5 15

Jos käytät Shopify POS -palvelua Shopify-sopimuksella tai sitä korkeammalla sopimuksella, voit luoda POS-PIN-koodeja henkilökuntaasi varten. POS-PIN-koodien lukumäärää ei ole rajoitettu.

Yhteenveto-koontinäyttö

Kaiken tasoisiin sopimuksiin kuuluu Yhteenvetopaneeli, joka näyttää tärkeimmät analyysit esimerkiksi myynnistä, tilauksista ja verkkokaupan kävijätiedoista .

Talousraportit

Talousraportit mahdollistavat yrityksesi tärkeimpien taloudellisten tietojen tarkastelun. Talousraportissa on yhteenveto myynnistä, maksuista ja vireillä olevasta myynnistä. Tarkemmat tiedot näkyvät täydellisissä talousraporteissa.

Asiakastuki

Jos sinulla on kauppaasi koskevia kysymyksiä tai tarvitset apua jonkin asian määrittämistä varten, voit ottaa yhteyttä Shopifyn tukitiimiin puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta.

Tällä hetkellä 24/7-chattimme ja puhelintukemme on saatavilla vain englanniksi. Tarjoamme 24/7-sähköpostitukea seuraavilla kielillä:

• Kiina (yksinkertaistettu)
  • Kiina (perinteinen)
  • tšekki
  • Tanska
  • Hollannin kieli
  • Englannin kieli
  • suomi
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Italia
  • Japani
  • korea
  • norja
  • Portugali (Brasilia)
  • portugali (Portugali)
  • Espanja
  • ruotsi
  • thai
  • turkki
  • vietnam

Shopify tarjoaa 24/7 avoinna olevan sähköpostituen ja englanninkielisen live-chatti-tuen kaikille Shopify-sopimuksille. Sopimukset Basic Shopify -sopimuksesta ylöspäin sisältävät myös 24/7 avoinna olevan puhelintuen.

Asiakastuki
Shopify Lite Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Tarjottu tuki 24/7 sähköposti ja live-chatti 24/7 puhelin, sähköposti ja live-chatti 24/7 puhelin, sähköposti ja live-chatti 24/7 puhelin, sähköposti ja live-chatti

Shopify Lite -sopimus

Shopify Lite -sopimus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat myydä tuotteita tarvitsematta ylläpitää verkkokauppaa. Jos haluat myydä tuotteitasi sosiaalisessa mediassa tai haluat upottaa Osta-painikkeen omaan verkkosivustoosi tai blogiisi, tässä sopimuksessa se on mahdollista.

Jos haluat myydä tuotteitasi henkilökohtaisesti – esimerkiksi kauppahallissa, messuilla tai pop-up-kaupassa – Shopify Lite -sopimuksessa tämä on mahdollista Shopify Point of Sale -sovellusta ja kortinlukijaa käyttäen.

Shopify Lite ‑sopimuksessa on Shopifyn vakio-ominaisuudet myyntipistettä ja Osta-painiketta käyttäviä myyntikanavia, yhteenvetopaneelia ja talousraporttia varten. Shopify Lite ei mahdollista verkkokaupan rakentamista.

Basic Shopify -sopimus

Basic Shopify -sopimus tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset liiketoiminnan harjoittamista varten.

Verkkokauppa

Jos kaupassasi on Basic Shopify -sopimus tai sitä korkeampi sopimus, voit luoda verkkokaupan ja mukauttaa sitä tuotteiden esittelyä varten. Voit hallita kaikkia tuotteita, tilauksia ja asiakastietoja Shopify adminin kautta.

Shopifyn sisäänrakennetun teemaeditorin avulla voit tehdä verkkokaupan fontteja, värejä ja sivun asettelua koskevia perusmuutoksia ilman, että sinun tarvitsee muokata koodia laajasti. Jos haluat muokata ulkoasua ja toiminnallisuutta laajemmin, voit noudattaa itsenäisesti jotakin teeman muokkausta käsittelevää tutoriaalia, tai voit palkata Shopify Expert -asiantuntijan auttamaan sinua. Voit lisätä Shopify-tiliisi enintään 20 teemaa. Kun olet lisännyt useita teemoja, voit kokeilla uusia teemoja, pitää julkaistusta teemasta kullekin kaudelle mukautettuja versioita tai testata julkaistun teeman kopioon tekemiäsi muutoksia.

Verkkokaupassasi on myös sisäänrakennettu blogitoiminto, jonka kautta voit julkaista artikkeleita, näyttää asiakkaille tapahtumia ja kampanjoita koskevia päivityksiä sekä saada kommentteja ja palautetta asiakkailta.

SSL-varmenne

SSL-varmenne on tietoturvaprotokolla, joka luo turvallisen yhteyden palvelimen ja selaimen välille, jotta sinun ja asiakkaasi tiedot pysyvät turvassa.

Voit ottaa Shopify-palvelussa käyttöön SSL-sertifikaatit, jotta voit salata verkkokaupan sisällön ja julkaista sen turvallisesti käyttäen HTTP-protokollan sijaan HTTPS-protokollaa. SSL-lukkokuvake näkyy tällöin osoiterivillä verkkokaupan URL-osoitteen vieressä.

Muut raportit

Jos kaupassasi on käytössä Basic Shopify -sopimus, talousraportin lisäksi pääset tarkastelemaan kaupan hankintaraportteja, useita käyttäytymisraportteja ja markkinointiraporttia. Nämä raportit antavat sinulle tietoa verkkokaupan liikenteestä kauppasi liiketoiminnan laajentamiseksi.

Shopify-sopimus

Shopify-sopimus sisältää kaikki Basic Shopify -sopimuksen ominaisuudet ja sen sisäänrakennetut ammattimaiset raportit antavat sinulle paremman käsityksen kauppasi myyntitrendeistä. Nämä tiedot antavat sinulle paremman käsityksen asiakkaiden käyttäytymisestä, kun he selaavat kauppasi sisältöä, ja saat selville, miten he tutkivat tuotteita.

Jos kauppasi myynti kasvaa, voit myös hyötyä tämän sopimuksen alhaisemmista luottokorttien käsittelymaksuista ja palvelumaksuista.

Ammattimaiset raportit

Ammattimaiset raportit tarjoavat Shopify adminissa arvokkaita myyntiä koskevia tietoja.

Voit hyödyntää Shopifyn ammattimaisia raportteja tarkastellaksesi tiettyjen tuotteiden myyntiä ja järjestääksesi verkkokauppaa asiakkaiden ostostrendien perusteella. Voit myös seurata tuotemyyntiä vuodenajan mukaan, jotta voit suunnitella markkinointikampanjoita ja valmistautua niihin. Voit myös tehostaa verotietojen ilmoittamista raporteilla, joista näkee kertyneiden myyntiverojen määrän.

Asiakasraporteilla voit kerätä arvokkaita tietoja siitä, miten asiakkaasi toimivat kaupassasi tai miten he ostavat tuotteita:

• asiakaskäynnit ajan mukaan
  • ensimmäistä kertaa kaupassa asioivien ja palaavien asiakkaiden myynnin vertailu
  • asiakkaat maittain
  • palaavat asiakkaat
  • kerta-asiakkaat.

Advanced Shopify -sopimus

Advanced Shopify -sopimus sisältää kaikki Shopify-sopimuksen ominaisuudet ja siinä on alhaisimmat luottokorttien käsittelymaksut ja palvelumaksut. Se on hieno ominaisuus kauppiaille, jotka haluavat mukautua liiketoiminnan kasvuun ja käyttää analytiikkaa etsiäkseen uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Mukautettu raportinmuodostaja

Shopifyn ammattimaisten raporttien ohella Advanced Shopify mahdollistaa mukautettujen raporttien luomisen.

Voit muokata oletusraportteja ja luoda ainutlaatuisia raportteja puhtaalta pöydältä lähtien.

Edistyneet ominaisuudet mahdollistavat myynnin seuraamisen viittauslähteen, kuten Google Adsin, mukaan. Jos esimerkiksi maksat Google Ads -mainoksista tai muun palvelun käytöstä, voit tuottaa raportin, joka seuraa tuotteiden myyntiä palvelun tietojen perusteella. Tämä voi auttaa sinua analysoimaan ja parantamaan markkinointistrategiaa.

Kehittynyt asiakasraportointi

Shopify-sopimukseen sisältyvien asiakasraporttien ohella Advanced Shopify -sopimus mahdollistaa riskiasiakkaita ja uskollisia asiakkaita koskevien raporttien käytön.

Kuljetusliikkeiden lasketut toimitushinnat

Laskettu toimitushinnat mahdollistavat integroinnin kolmannen osapuolen kuljetusliikkeen kanssa, jotta asiakkaat saavat ajantasaiset toimitusmaksut tehdessään tilauksen kaupassasi. Asiakkaasi voivat myös valita eri toimitusvaihtoehdoista: vakio- tai pikatoimitus tai toimitus saman päivänä.

Voit rakentaa asiakkaiden luottamusta ilmoittamalla heille tarkat toimitusmaksut heti tilauksen yhteydessä, eikä sinun tarvitse huolehtia liian suuren maksun perimisestä tai arvioiduista tai pyöristetyistä toimitusmaksuista johtuvista tappioista.

Jos olet toimit Yhdysvalloissa, voit yhdistää tämän ominaisuuden Shopify Shipping -palveluun saadaksesi USPS:n alennushinnat.