Shopify adminin yleiskuvaus

Käyttämästäsi laitteesta riippuen voit tehdä adminissa erilaisia asioita. Jos kirjaudut Shopify adminiin selaimesta, voit hallita kaikkia kauppaan liittyviä asioita. Jos kirjaudut Shopify-sovellukseen puhelimestasi, voit katsella kaupan viimeaikaisia toimintoja, päivittää kaupan tuoteluettelon ja hallita tilauksia.

Shopify admin

Kun olet kirjautunut Shopify adminiin, ensimmäinen näkyviin tuleva asia on kotisivu:

Shopify-kotisivu
Shopifyn kotisivu näyttää tiedot päivittäisistä tehtävistä, kaupan viimeaikaisesta toiminnasta ja seuraavista työvaiheista, jotka voit suorittaa liiketoimintasi rakentamiseksi.

Sivupalkin kautta pääset Shopify adminin osiosta toiseen. Shopify adminin osioita ovat:

Hakupalkin kautta voit etsiä Shopify administa tuotteita, sivuja tai muita tietoja.

Jos sinulla on tilejä useammassa kuin yhdessä Shopify-kaupassa, alasvetovalikon kautta voit siirtyä kaupasta toiseen.

Shopify-aloitussivu

Kotisivu näyttää tärkeimmät tiedot kaupan viimeaikaisesta toiminnasta ja seuraavista tilauksia koskevista työvaiheista sekä vinkkejä liiketoiminnan rakentamiseen.

Mitä kaupassa tapahtuu tänään

Shopifyn kotisivu näyttää kaupan viimeisimpien kävijöiden toiminnan. Kaupassa tapahtuva toiminta tallennetaan kaupan paikallisen aikavyöhykkeen mukaan:

• Tämän päivän tilaukset näyttää tiettynä päivänä Shopify-kaupassasi tehtyjen tilausten kokonaismäärän.

• Vierailut tänään näyttää Shopify-kaupan vierailujen kokonaismäärän tiettynä päivänä. Näet tämän kortin vain, jos sinulla on verkkokauppa.

• kävijät juuri nyt näyttää verkkokaupassasi viimeisten 5 minuutin aikana käyneiden kävijöiden määrän. Näet tämän kortin vain, jos sinulla on verkkokauppa.

Saat lisätietoja kaupan kävijöistä katsomalla kaupan hankintaraportteja.

Mittarit

Kotisivun mittariosiossa näkyy yhteenveto yrityksesi myynnistä sekä aktiivisten myyntikanavien myynti- ja kiinnostustiedot. Pudotusvalikoiden kautta voit tarkastella eri myyntikanavien myyntitietoja tänään, eilen, tällä viikolla ja tässä kuussa.

Jos haluat tarkemmin tarkastella kaupan myynti- ja kiinnostustietoja, avaa Yhteenveto-dashboard.

Toimintosyöte

Kotisivun mittarit-osion Toiminto-syöte näyttää yleiskuvan tililläsi olleesta toiminnasta. Napauta Näytä kaikki äskettäinen toiminta -kohtaa, niin näet pidemmän syötteen tililläsi olleesta toiminnasta.

Ilmoitukset

Shopify-kotisivu näyttää Shopify-liiketoimintaasi koskevat ilmoitukset, jotka perustuvat tilisi tilaan, kasvuun ja viimeaikaiseen asiakasten toimintaan.

Ilmoitusten avulla näet helposti, mitä seuraavia työvaiheita sinun on suoritettava, kuten maksun vastaanottaminen, tilauksen merkitseminen huolituksi tai valmiin tilauksen arkistointi.

Kortit

Kortit ovat tietolohkoja, jotka muuttuvat säännöllisesti ja jotka auttavat sinua hoitamaan kauppaasi sujuvasti. Shopifyn kotisivu näyttää kortteja, jotka perustuvat kaupan viimeaikaiseen toimintaan ja siihen, mitä olet itse tehnyt Shopify-palvelussa. Saat muun muassa:

• päivityksiä uusista Shopify-ominaisuuksista
  • neuvoja siitä, miten saat Shopify-palvelusta mahdollisimman paljon hyötyä
  • suositeltavaa lukemista liiketoiminnan kasvattamisesta.

Toiminnot-valikko

Voit sulkea kotisivulla näkyvän kortin ja antaa siitä palautetta:

Koti-korteilla tehtävät toiminnot

Napauttamalla Sulje voit sulkea kortin, kunnes tiedot ovat jälleen merkityksellisiä.

Lähetä korttia koskeva palaute napauttamalla Lähetä palautetta. Shopify käyttää näitä tietoja myöhempien kotisivun korttien parantamiseen.

Shopify-kotisivu

Kotisivu on ensimmäinen näyttö, joka tulee näkyviin, kun kirjaudut Shopify-sovellukseen:

Shopifyn kotisivu on aloitussivu, joka näyttää tärkeimmät tiedot kaupan viimeaikaisesta toiminnasta, seuraavista tilauksiin liittyvistä työvaiheista sekä vihjeitä liiketoiminnan rakentamiseen.

Myynnin yhteenveto

Kotisivun yläosassa on kaavio, joka näyttää tämän päivän myynnin. Voit pyyhkäistä kuvaajaa vasemmalle nähdäksesi, kuinka monta kävijää verkkokaupassasi on ollut tänään. Kuvaajan yläpuolella olevilla painikkeilla saat näkyviin eilisen, viime viikon tai viimeisen kuukauden tiedot.

Ilmoitukset seuraavista vaiheista

Kotisivu näyttää ilmoitukset avoimista tilauksista, jotka saattavat tarvita huomiota:

Ilmoituksista on helppo nähdä, mitä seuraavia työvaiheita sinun on tehtävä, kuten maksun vastaanottaminen, tilauksen merkitseminen huolituksi tai valmiin tilauksen arkistointi.

Kortit

Shopify Home Feed näyttää kortteja kaupan viimeaikaisesta toiminnasta sekä siitä, mitä olet tehnyt Shopify-palvelussa:

Kortit ovat tietolohkoja, jotka muuttuvat säännöllisesti ja jotka auttavat sinua hoitamaan kauppaasi sujuvasti. Saat:

• päivityksiä uusista Shopify-ominaisuuksista
  • neuvoja siitä, miten saat Shopify-palvelusta mahdollisimman paljon hyötyä
  • suositeltavaa lukemista liiketoiminnan kasvattamisesta.

Shopify-kotisivu

Kotisivu on ensimmäinen näyttö, joka tulee näkyviin, kun kirjaudut Shopify-sovellukseen:

Shopifyn kotisivu on aloitussivu, joka näyttää tärkeimmät tiedot kaupan viimeaikaisesta toiminnasta, seuraavista tilauksiin liittyvistä työvaiheista sekä vihjeitä liiketoiminnan rakentamiseen.

Myynnin yhteenveto

Kotisivun yläosassa on kaavio, joka näyttää tämän päivän myynnin. Voit pyyhkäistä kuvaajaa vasemmalle nähdäksesi, kuinka monta kävijää verkkokaupassasi on ollut tänään. Kuvaajan yläpuolella olevilla painikkeilla saat näkyviin eilisen, viime viikon tai viimeisen kuukauden tiedot.

Ilmoitukset seuraavista vaiheista

Kotisivulla näkyy ilmoituksia avoimista tilauksista, jotka saattavat tarvita huomiotasi:

Näet helposti, mitä työvaiheita sinun pitää suorittaa seuraavaksi, kuten maksun vastaanottaminen, tilauksen merkitseminen huolituksi tai valmiin tilauksen arkistointi.

Kortit

Shopify Home Feed näyttää kortteja kaupan viimeaikaisesta toiminnasta sekä siitä, mitä olet tehnyt Shopify-palvelussa:

Kortit ovat tietolohkoja, jotka muuttuvat säännöllisesti ja jotka auttavat sinua hoitamaan kauppaasi sujuvasti. Saat:

• päivityksiä uusista Shopify-ominaisuuksista
  • neuvoja siitä, miten saat Shopify-palvelusta mahdollisimman paljon hyötyä
  • suositeltavaa lukemista liiketoiminnan kasvattamisesta.