Varastomäärien muuttaminen tuotteen mukaan

Voit päivittää varastomääriä eri tavoin Tuotteet-sivulla. Osa tavoista kuvaillaan tässä.

Käyttämästäsi tavasta huolimatta, varmista, että Shopify seuraa tämän tuotteen määrää on valittuna varastokäytännöissä, jotta voit tarkastella ja muuttaa varastomääriä.

Muuta yhden tuotteen varastomäärää

Yhden yksittäisen tuotteen määrän päivitystapa riippuu siitä, onko tuotteella tuoteversioita.

Tuote, josta ei ole tuoteversioita

Tuote, josta on tuoteversioita

Varastomäärien muuttaminen joukkoeditorin avulla

Joukkoeditorin avulla voit muuttaa useiden tuoteversioiden ja sijaintien varastomääriä kerralla. Joukkoeditori on sivu, jossa tietoja näkyy riveillä ja sarakkeissa samaan tapaan kuin taulukkolaskentaohjelmassa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry kohtaan Tuotteet.

2. Valitse tuote, jonka versioiden varastomääriä haluat muokata.

3. klikkaa Versiot-osiossa Muokkaa versioita > Avaa joukkoeditori.

4. Muuta rivien ja sarakkeiden arvoja napauttamalla solua:

- Varastonhallintaa hoitaa - Valitse, hallinnoiko varastoa Shopify vai jokin sovellus. - Saatavilla kohteessa - Säädä kaikkien sijaintien varastomääriä. Voit määrittää Stocked tai Not stocked riippuen siitä, onko Seuraa määrää -valinta valittuna. - Seuraa määrää - Jos valintaruutu on valittuna, voit muuttaa määriä. Jos tätä ei ole valittu, varastoa ei seurata ja arvot ovat vain Stocked tai Not stocked.

1. Klikkaa Tallenna.