Usean sijainnin käyttöönotto

Riippuen siitä, miten ylläpidät kauppaasi sinun on ehkä otettava sijainnit käyttöön, ennen kuin voit seurata varastojasi useissa sijainneissa:

• Jos olet myyntipiste (POS) -kauppias, jolla on jo useita Shopify POS -sijainteja ja haluat hallita varastoa useissa sijainneissa, sinun täytyy ottaa varaston seuranta käyttöön useissa sijainneissa. Tämän sivun ohjeita noudattamalla voit ottaa sijainnit käyttöön kaupassasi.

• Jos sinulla on tällä hetkellä vain yksi sijainti Shopifyssa tai sinulla on vain yksi sijainti ja käytät kolmannen osapuolen jakelupalveluja, konversiovaihetta ei tarvita. Ohita tällä sivulla kuvatut vaiheet. Voit alkaa lisäämään ja käyttämään useampia sijainteja tarpeen mukaan.

• Jos käytät tuotteelle kolmannen osapuolen jakelupalvelua, et voi varastoida tuotetta hallinnoimissasi sijainneissa.

Ota useat sijainnit käyttöön

Ennen kuin otat varaston seurannan käyttöön useissa toimipaikoissa, tee seuraavat:

• Lue Sijaintien käyttämisen aloittaminen, jotta opit, miten muutos vaikuttaa kauppaasi ja osaat päättää, kannattaako sijainnit ottaa käyttöön.

• Jos kaupallesi on kehitetty yksityisiä sovelluksia, varmista, että ne on päivitetty käyttämään varaston seurantaa useita sijainteja varten.

• Jos mahdollista, ota sijainnit käyttöön ja päivitä varastomäärät silloin, kun vähittäiskauppasi ovat suljettuina tai silloin, kun verkkomyyntiä ei ole paljon. Älä esimerkiksi ota sijainteja käyttöön alennusmyyntikampanjan, kuten poistomyynnin, aikana.

• Jos käytössäsi on jo useita sijainteja, et näe alla olevissa ohjeissa esitettyjä vaihtoehtoja.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu kauppaasi käyttäjänä, jolla on asetusten käyttöoikeudet.
  2. Valitse Asetukset > Sijainnit.
  3. Klikkaa Ota käyttöön varastot toimipaikoissa.
  4. Vahvista, että olemassa oleva varastosi siirretään lähettäjän osoitteeseen klikkaamalla valintaruutua.
  5. Klikkaa uudelleen Ota käyttöön varastot toimipaikoissa.
  6. Määritä kauppasi sijainnit aloittamalla sijaintien käyttö.