Usean sijainnin käyttöönotto

Ennen kuin voit aloittaa varastonseurannan useissa sijainneissa, sinun on otettava käyttöön sijainnit seuraavissa tilanteissa:

• Jos olet myyntipiste (POS) -kauppias, jolla on jo useita Shopify POS -sijainteja ja haluat hallinnoida varastoa useissa paikoissa, sinun täytyy ottaa varaston seuranta käyttöön useissa sijainneissa. Tämän sivun ohjeiden avulla voit ottaa sijainnit käyttöön kaupassasi.

• Jos sinulla on tällä hetkellä vain yksi sijainti Shopifyssa tai sinulla on vain yksi sijainti ja käytät kolmannen osapuolen jakelupalveluja, konversiovaihetta ei tarvita. Ohita tällä sivulla kuvatut vaiheet. Voit alkaa lisäämään ja käyttämään useampia sijainteja tarpeen mukaan.

• Jos käytät tuotteelle kolmannen osapuolen jakelupalvelua, et voi varastoida tuotetta hallinnoimissasi sijainneissa.

Vaikka sinulla olisi vain yksi sijainti, sinun on otettava käyttöön uusimmat Shopify-ominaisuudet, kuten paikallinen toimitus. Tämä ei vaikuta nykyisen sijaintisi asetuksiin.

Ota useat sijainnit käyttöön

Ennen kuin otat varaston seurannan käyttöön useissa toimipaikoissa, tee seuraavat:

• Lue Sijaintien käytön aloittaminen, jotta ymmärrät, miten muutos vaikuttaa kauppaasi, kun olet ottanut sijainnit käyttöön.

• Jos kaupallesi on kehitetty yksityisiä sovelluksia, varmista, että ne on päivitetty käyttämään varaston seurantaa useita sijainteja varten.

• Jos mahdollista, ota sijainnit käyttöön ja päivitä varastomäärät silloin, kun vähittäiskauppasi ovat suljettuina tai silloin, kun verkkomyyntiä ei ole paljon. Älä esimerkiksi ota sijainteja käyttöön alennusmyyntikampanjan, kuten poistomyynnin, aikana.

• Jos käytössäsi on jo useita sijainteja, et näe alla olevissa ohjeissa esitettyjä vaihtoehtoja.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu kauppaasi käyttäjänä, jolla on asetusten käyttöoikeudet.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Sijainnit.
  3. Klikkaa Ota käyttöön varastot toimipaikoissa.
  4. Vahvista klikkaamalla valintaruutua, että olemassa oleva varastosi siirretään lähettäjän osoitteeseen.
  5. Klikkaa uudelleen Ota käyttöön varastot toimipaikoissa.
  6. Määritä kauppasi sijainnit aloittamalla sijaintien käyttö.