Sijainnin hallinta

Sijainti on fyysinen paikka tai sovellus, jossa teet jonkin tai kaikki seuraavista toimista: tuotteiden myynti, tilausten toimitus tai jakelu, tai varastointi. Sijainti voi olla jälleenmyynti, varasto, pop up -kauppa tai suoratoimitusosoite. Kun käytössäsi on useita sijainteja, sinulla on parempi yleiskuva koko yrityksesi varastotilanteesta.

Suurin osa sijainnin hallinnasta toteutetaan Shopify Adminissa. Siellä voit lisätä, poistaa, muokata ja aktivoida sijainteja sekä tarvittaessa poistaa niitä käytöstä. Voit myös hallinnoida myyntipistetilauksia Shopify Adminissa.

Valitse Shopify POS ‑laitteen sijainti

Voit hallinnoida laitteen sijainteja suoraan Shopify-myyntipistesovelluksessa. Voit hallinnoida laitteen sijainteja suoraan Shopify POS -sovelluksessa. Voit myös rajoittaa sijaintiasetusten käyttöä iPadilla ottamalla henkilöstön rajoitetut käyttöoikeudet käyttöön.

Aina kun asennat Shopify POS -sovelluksen johonkin laitteeseen, varmista, että valitset sijaintisi, jotta sovellus käyttää jatkossa oikeat verokannat.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Sijainti.
  2. Napauta POS-toimipaikan nimeä.
  3. Vahvista muutos napauttamalla Vaihda tai siirry takaisin napauttamalla Peruuta.

Eri sijaintien POS-sopimustilausten hallinnointi

POS Lite -tilaussopimus sisältää Shopify-myyntipisteen perusominaisuudet, ja sitä voidaan käyttää kaikissa Shopify-sopimuksissa ilman lisäkustannuksia. Sijaintikohtaisella lisäkuukausimaksulla Shopify POS Pro -tilaussopimus tarjoaa muitakin jälleenmyynti­ominaisuuksia myyntitapahtumiin, varastonhallintaan, myyntiraportteihin ja henkilöstöhallintaan. Valitse jokaiselle toimipaikalle sopiva myyntipisteen tilaussopimus. Voit muuttaa sopimusta koska tahansa.

Jos olet tilannut POS Pron ja haluat poistaa asennetun POS-myyntikanavan sinun on muutettava kaikki POS Pro -sijaintisi POS Lite -tilauksiksi ennen kuin poistat asennetun kanavan.