Shopify-myyntipaikat (POS)

Jos sinulla on useita toimipaikkoja, vain Shopify POS -laitteellesi määritettyyn toimipaikkaan varastoidut tuotteet ovat myynnissä (tuotenäkymässä). Määritetyn toimipaikan varasto päivittyy Shopify POS -järjestelmässä aina, kun tuotteita myydään tai kun varastoa täydennetään.

Valitse Shopify POS -sijainti

Voit vaihtaa Shopify POS -laitteellesi asetetun sijainnin.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksesta Kauppa ja sitten napauta Sijainnit.
  2. Jos sijaintisi ei ole luettelossa, luo uusi sijainti napauttamalla Lisää tai muokkaa sijainteja.
  3. Napauta ensin sijaintia ja sen jälkeen Vaihda.

Katso tuotteen tietoja

Voit tarkastella tuotteen tietoja napauttamalla tietokuvaketta.

Tuotetiedoissa on seuraavat tiedot:

• tuotekuva
  • vertailuhinta, jos sovellettavissa
  • nykyisen sijainnin varastotasot
  • varastotasot muissa sijainneissa, jos sellaisia on
  • varastotasot mukautetussa jakelupalvelussa tai kolmannen osapuolen kuljetuspalvelussa, jos sellaisia on
  • kuvaus
  • tuotteen SKU-koodi
  • tuotteen myyjä
  • tuotetyyppi

Jos haluat nähdä kaikki tuotetiedot, sinun on ehkä vieritettävä sivua alaspäin.

Voit suurentaa tuotekuvaa napauttamalla sitä.

Kun kuva näkyy on suurennettuna, voit pyyhkäistä nähdäksesi kaikki tuoteversiot.

Hae tilauksia eri sijainneista

Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytössä voit etsiä eri sijainneissa tehtyjä tilauksia.

Vaiheet:

Koko tilauksen maksun palautus

Voit palauttaa tilauksia Shopify POS -sovelluksen Tilaukset-näytöstä. Kun palautat tilauksen, voit varmistaa, että varastotasot ovat oikein palauttamalla tuotteet varastoon. Varastoon palautetut tuotteet ohjataan Shopify POS -sovelluksessa määritettyyn sijaintiin.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Tilaukset-näytössä tilausta, jonka maksun haluat palauttaa.
  2. Napauta Hyvitettävät tuotteet.
  3. Käytä kunkin tuotteen vieressä olevia + ja - -painikkeita palautettavan määrän syöttämiseen.
  4. Jos et halua palauttaa tuotteita varastoon, poista Palauta varastoon -vaihtoehto käytöstä.
  5. Jos haluat palauttaa toimituskustannukset, napauta toimituksen vieressä Lisää.
  6. Jos asiakas käytti useampaa kuin yhtä maksutapaa, voit jakaa maksun palautuksen samojen maksutapojen välillä. Syötä Palautussumma-osioon kullekin maksutavalla palautettava summa.
  7. Valinnainen: Napauta Lisää maksun palautuksen syy ja lisää palautukselle syy.
  8. Kun olet valmis käsittelemään maksun palauksen, napauta Maksun palautus.
  9. Jos asiakas maksoi käteisellä tai ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta, noudata näytöllä näkyviä ohjeita ja napauta Jatka.
  10. Jos haluat lähettää asiakkaalle vahvistuskuitin sähköpostitse tai tekstiviestillä, napauta Sähköpostikuitti tai Tekstiviestikuitti, kun olet siirtynyt sivulle, joka ilmoittaa, että maksun palautus on onnistunut.
  11. Kun maksun palautus on käsitelty, palaa takaisin tilaustietonäyttöön napauttamalla Valmis.

Henkilöstön sijainteja koskevien käyttöoikeuksien rajoittaminen

Jos haluat rajoittaa henkilöstösi sijaintiasetusten käyttöoikeuksia ja eri sijainneista tehtyjen tilausten tarkastelua myyntipisteen PIN-koodeilla voit asettaa henkilöstölle rajoitettuja käyttöoikeuksia.