Verkkotunnuksen automaattisen uudelleenohjauksen määrittäminen

Kansainvälisissä verkkotunnuksissa voidaan käyttää verkkotunnusten uudelleenohjauksia, jotka ohjaavat vierailijat automaattisesti heidän omaa sijaintiaan vastaavaan aluekohtaiseen verkkotunnukseen. Jos esimerkiksi käytät .com-verkkotunnusta kohdentaaksesi yhdysvaltalaisille vierailijoille ja .ca-verkkotunnusta kohdentaaksesi kanadalaisille vierailijoille, kanadalainen vierailija ohjataan automaattisesti osoitteeseen johns-apparel.ca.

Kun verkkotunnuksen automaattinen uudelleenohjaus on käytössä, kauppasi käyttää väliaikaisia uudelleenohjauksia kansainvälisten verkkotunnusten välillä. Näiden väliaikaisten uudelleenohjausten avulla hakukoneet voivat löytää ja indeksoida kaikki URL-osoitteesi.

Toimi näin:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Asetukset > Markkinat.
  2. Valitse Muut markkinat -osiossa Asetukset.
  3. Tarkista verkkotunnuksen uudelleenohjaus.

Kun automaattinen uudelleenohjaus on käytössä, verkkokauppasi kävijät uudelleenohjataan automaattisesti aluekohtaiseen verkkotunnukseen oman sijaintinsa perusteella.

Voit myös antaa asiakkaillesi mahdollisuuden vaihtaa kieltä ja valuuttaa manuaalisesti lisäämällä verkkokauppaasi maavalitsimen. Jos teemassasi ei ole maavalitsinta, voit lisätä sellaisen käyttämällä ilmaista Geolocation-sovellusta tai muuta Shopify Markets -palvelua tukevaa maanvalitsinsovellusta.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?