Metakentät

Metakenttien avulla voit mukauttaa Shopify-kauppasi toiminnallisuutta ja ulkoasua. Niiden avulla voit myös tallentaa tarkempia tietoja, joita ei Shopify Admin ei normaalisti nappaa. Voit käyttää metakenttiä sisäiseen seurantaan tai näyttääksesi erikoistietoja verkkokaupassasi monin eri tavoin. Kynttilämyyjä voi esimerkiksi haluta näyttää tuotesivuillaan kynttilöiden palamisajan, kun taas ruokakauppa saattaa haluta näyttää säilyketuotteiden parasta ennen päiväyksen. Muita esimerkkejä erikoistiedoista, joita voit näyttää , ovat seuraavat:

• osanumerot
  • väriruudut
  • julkaisupäivät
  • vastaavat tuotteet
  • yhteenvedot blogipostauksista
  • ladattavat tiedostot
  • ainesosaluettelot

Voit lisätä metakenttiä tuotteisiin, kokoelmiin, asiakkaisiin, tilauksiin ja kaupan muihin osiin joko suoraan Shopify Administa tai käyttämällä Shopify App Storen sovellusta.

Jos sinulla on Online Store 2.0 -teema, voit yhdistää useimmat metakentät teemaasi teemaeditorilla. Jos käytät vanhoja teemoja tai haluat lisätä metakenttätyyppejä, joita teemasi ei tue, voit muokata teemakoodia tai palkata Shopify-asiantuntijan auttamaan sinua.

Uusien metakenttien määrittämiseen sisältyy seuraavat tehtävät:

1. Metakenttämääritelmien lisääminen erikoistietojesi kenttien lisäämiseksi Shopify Adminin sivuille
  2. Metakenttäarvojen lisääminen kauppasi osiin, kuten tuotteisiin tai versioihin
  3. Valinnainen: metakenttien yhdistäminen teemaasi erikoistietojen näyttämiseksi verkkokaupassasi

Voit myös siirtää olemassa olevia metakenttiä määritelmään. Määritelmien lisääminen metakenttäjoukoille edellyttää validointisääntöjä, jotta voidaan varmistaa, että metakenttäarvot ovat johdonmukaisia ja luotettavia. Jos metakenttäarvosi eivät vastaa määritelmäsi validointisääntöjä, voitkorjata virheelliset metakenttäarvotsiirron jälkeen.