Arvojen lisääminen metakenttiin

Kun olet lisännyt metakenttämääritelmän, lisäät metakenttäsi arvot Shopify-ylläpitäjän vastaaville sivuille. Jos esimerkiksi luot tuotteen vanhenemispäivälle metakenttämääritelmän, syötä samat tietyt vanhenemispäiväarvot Shopify-ylläpitäjän tuotesivuillesi. Arvojen lisääminen metakenttiin mahdollistaa erikoistietojen tallentamisen sisäistä seurantaa tai verkkokaupassa näyttämistä varten.

Kiinnitetyt metakentät näkyvät muokattavassa taulukossa Shopify-ylläpitäjän sivuilla samassa järjestyksessä, jossa ne näkyvät Metakenttien määritelmät -luettelossa. Jokaisessa metakentässä näkyy metakenttämääritelmän luomisen yhteydessä valitsemasi nimi. Voit halutessasi näyttää metakentän tyypin ja sen kuvauksen klikkaamalla kutakin taulukkoriviä ja syöttämällä sitten arvon.

Metakenttiin voi syöttää vain sisältötyypin mukaisesti tuettuja arvoja. Lisätietoa yleisten metakenttien tuetuista arvoista löydät kohdasta Metakenttien sisältötyypit ja arvot.

Esimerkkejä tavoista, joilla voit lisätä arvoja yleisimpiin metakenttiin

Se, mitä menettelytapaa noudatat arvojen lisäämiseksi metakenttään, riippuu metakentän sisältötyypistä. Esimerkiksi tuotteen vanhenemispäivän ja asiakkaan syntymäajan metakentissä käytetään Päivämäärä-sisältötyyppiä.

Seuraavissa esimerkeissä kuvataan vaiheet arvojen lisäämiseksi metakenttiin, joissa on eri sisältötyyppejä.

Seuraavat vaiheet arvojen lisäämisen jälkeen metakenttiin

Kun olet lisännyt metakenttiisi arvot, voit yhdistää metakenttäsi teemaasi erikoistietojen näyttämiseksi verkkokaupassasi.