Metakenttien poistaminen

Jos et enää halua, että jossakin kauppasi osassa on metakenttä, voit poistaa metakenttämääritelmän ja kaikki siihen liittyvät arvot.

Metakenttämääritelmän ja kaikkien siihen liittyvien arvojen poistaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse Hallinnoi metakenttiä ‑osassa metakenttäluokka, joka sisältää poistettavan metakenttämääritelmän.
  3. Klikkaa metakenttämääritelmää, jonka haluat poistaa.
  4. Klikkaa Poista ja vahvista klikkaamalla uudestaan Poista.