Metakenttien poistaminen

Jos et enää halua, että kaupassasi tiettyä osaa varten on metakenttä, voit poistaa metakenttämääritelmän. Kun poistat metakenttämääritelmän, voit valita seuraavien vaihtoehtojen väliltä:

• Poista vain metakenttämääritelmä.
  • Poista sekä metakenttämääritelmä että kaikki siihen liittyvät metakenttäarvot.

Jos haluat tallentaa metakenttään liittyvät arvot, poista vain metakentän määritelmä. Kun olet poistanut määritelmän, voit käyttää arvoja siirtämällä ne uuteen mukautettuun metakentän määritelmään, jolla on sama nimiavaruus ja avain.

Metakentän määritelmän poistaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Valitse kaupan osa, joka sisältää poistettavan metakenttämääritelmän.
  3. Klikkaa metakenttämääritelmää, jonka haluat poistaa.
  4. Klikkaa Poista ja valitse sitten toinen seuraavista vaihtoehdoista:
    • Jos haluat säilyttää siihen liittyvät arvot kaupan osissa, valitse klikkaamalla Poista vain määritelmä.
    • Jos haluat poistaa metakentän ja kaikki siihen liittyvät arvot kokonaan, valitse klikkaamalla Poista määritelmä ja kaikki metakentän arvot.