Metakenttien poistaminen

Jos et enää halua, että kaupassasi tiettyä osaa varten on metakenttä, voit poistaa metakenttämääritelmän. Kun poistat metakenttämääritelmän, voit valita seuraavien vaihtoehtojen väliltä:

• Poista vain metakenttämääritelmä.
  • Poista sekä metakenttämääritelmä että kaikki siihen liittyvät metakenttäarvot.

Jos haluat tallentaa metakenttään liittyvät arvot, poista vain metakenttämääritelmä. Kun olet poistanut määritelmän, voit käyttää arvoja [siirtämällä ne uuteen mukautettuun metakenttämääritelmään (/manual/metafield/metafield-definitions/miting-metafields-to-a-definition), joilla on sama nimiavaruus ja avain.

Metakenttämääritelmän poistaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse kaupan osa, joka sisältää poistettavan metakenttämääritelmän.
  3. Klikkaa metakenttämääritelmää, jonka haluat poistaa.
  4. Klikkaa valintaa Poista ja valitse sitten toinen seuraavista vaihtoehdoista:
    • Jos haluat säilyttää siihen liittyvät arvot kaupan osissa, valitse klikkaamalla Poista vain määritelmä.
    • Jos haluat poistaa metakentän ja kaikki siihen liittyvät arvot kokonaan, valitse klikkaamalla Poista määritelmä ja kaikki metakentän arvot.