Metakenttien näyttäminen verkkokaupassa

Kun olet lisännyt metakenttämääritelmiä ja määritellyt metakenttäarvot kauppasi osiin, voit yhdistää metakentät teemaasi näyttääksesi erikoistietoja verkkokaupassasi monin eri tavoin. Kynttilämyyjä voi esimerkiksi haluta näyttää tuotesivuillaan kynttilöiden palamisajan, kun taas ruokakauppa saattaa haluta näyttää säilyketuotteiden parasta ennen ‑päiväyksen.

Muita esimerkkejä erikoistiedoista, joita voit näyttää verkkokaupassasi, ovat seuraavat:

• osanumerot
  • väriruudut
  • tuotteen julkaisupäivät
  • liittyvät tuotteet tai versiot
  • tuotteiden tähtiluokitus
  • ladattavat tiedostot

Jos käytössäsi on Online Store 2.0 ‑teema, kuten Shopifyn ilmainen Dawn-teema, voit yhdistää useimmat metakenttäsi teemaasi teemaeditorin avulla. Jos käytät vanhaa teemaa tai haluat lisätä metakenttätyyppejä, joita teemasi ei tue, voit muokata teemakoodia tai palkata Shopify-asiantuntijan auttamaan sinua.

Metakenttien yhdistäminen teemaasi teemaeditorin avulla

Jos teemasi tukee metakenttiä, voit valita, miten metakentät näytetään verkkokaupassasi teemaeditorinavulla. Voit selvittää teemassasi käytettävissä olevat metakentät tutustumalla teemasi dokumentaatioon tai ottamalla yhteyttä teemasi kehittäjään.

Voit yhdistää metakenttiä teemaasi lisäämällä dynaamisia lähteitä tukevia osia tai lohkoja. Esimerkiksi Tuotetiedot-osa tukee tuotteiden metakenttiä.

Kun olet lisännyt osan tai lohkon, voit valita yhden metakentän klikkaamalla Yhdistä dynaaminen lähde ‑kuvaketta:

Yhdistä dynaaminen lähde -kuvake

Jos Yhdistä dynaaminen lähde ‑kuvakkeessa näkyy +, voit lisätä enintään 20 metakenttää klikkaamalla kuvaketta ja valitsemalla sitten yhden metakentän kerrallaan:

Lisää dynaamisen lähteen kuvake

Vaiheittaiset ohjeet löytyvät metakenttien ja dynaamisten lähteiden käyttöä käsittelevästä kohdasta.

Teeman koodin muokkaaminen metakenttien lisäämiseksi

Jos haluat muokata teemasi koodia niin, että se näyttää metakenttiä verkkokaupassasi, voit käyttää Liquidia ottaaksesi metakentät käyttöön sivumalleissasi.

Muokkaa teeman koodia vain, jos sinulla on kokemusta koodaamisesta. Jos tarvitset apua teemasi koodin muokkaamiseen, voit palkata Shopify-asiantuntijan Shopify Experts Marketplacelta.