Mukautettujen metakenttämääritelmien muokkaaminen

Jos käytät mukautettuja metakenttämääritelmiä, voit tehdä muutoksia seuraaviin tietoihin:

• metakentän nimi
  • kuvaus
  • validointisäännöt.

Saatat haluta muokata mukautettua metakenttämääritelmää seuraavista syistä:

• muuttaaksesi Shopify Adminin vastaavilla sivuilla näkyvää metakentän nimeä tai kuvausta
  • päivittääksesi metakentän tukeman arvoalueen.

Sinulla voi esimerkiksi olla mukautettu metakenttämääritelmä, joka käyttää numerotyyppiä kokonaisluku ja tukee arvoja väliltä 1–5. Jos haluat lisätä tuotesivujen metakenttään arvon 8, sinun on muokattava validointisääntöjä nostaaksesi enimmäisarvon arvoon 8.

Mukautetun metakenttämääritelmän muokkaaminen

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse kaupan osa, jonka metakenttää haluat muokata, esimerkiksi Tuotteet.
  3. Klikkaa muokattavaa metakenttää.
  4. Valinnainen: muokkaa määritelmäsi nimeä Nimi-kentässä.
  5. Valinnainen: Kirjoita Kuvaus-kenttään metakentän arvojen uusi kuvaus.
  6. Valinnainen: jos haluat antaa sovelluksille, mukautetuille kauppapaikoille ja kanaville pääsyn tämän metakentän arvoihin, valitse Anna pääsy Storefront API ‑pyyntöihin.
  7. Valinnainen: Muuta hyväksyttyjen arvojen vaihteluväliä määrittämällä Validointi-osiossa Lisäsääntöjä.
  8. Valinnainen: muuta, näkyykö metakenttä Shopify Adminin vastaavilla sivuilla tekemällä toinen seuraavista:

• Jos haluat piilottaa metakentän, klikkaa vaihtoehtoa Määritelmä pinnattu.
    • Jos haluat näyttää metakentän, klikkaa vaihtoehtoa Pinnaa määritelmä.
  9. Napauta Tallenna.