Metakentän validointivirheiden korjaaminen

Kun olet siirtänyt olemassa olevat metakenttäsi määritelmään, voit korjata joukkoeditorin avulla kaikki metakenttäarvot, jotka eivät vastaa mukautettua määritelmääsi. Sinut uudelleenohjataan automaattisesti joukkoeditoriin virheellisten metakenttäarvojen sivulla, kun olet luonut määritelmän, jossa on virheellisiä arvoja.

Virheellisten metakenttäarvojen sivulla näkyy metakenttämääritelmän validointisäännöt ja taulukko, joka sisältää seuraavat tiedot:

• ne kaupan osat, joissa on virheellinen metakenttämääritelmän arvo
  • kuvaus kunkin metakenttäarvon virheestä
  • muokattava sarake, johon voi syöttää metakenttien uudet arvot.

Jos jotkin metakenttäarvoistasi ovat virheellisiä, et voi käyttää metakenttää ennen kuin olet korjannut kaikki virheet. Lisätietoa yleisten metakenttien tuetuista arvoista löydät yleisten metakenttien sisältötyyppien ja arvojen listasta.

Metakenttäarvojen korjaaminen joukkoeditorin avulla

Jos luot mukautetun metakenttämääritelmän, joka sisältää virheellisiä arvoja, sinut uudelleenohjataan automaattisesti joukkoeditoriin korjaamaan validointivirheet.

Vaiheet:

1. Valinnainen: vie kohdistin metakenttäarvon vierellä olevan i-kuvakkeen päälle, jotta näet siihen liittyvän virheen.
  2. Muokkaa olemassa olevia arvoja klikkaamalla METAKENTTÄARVO-sarakkeen kenttiä ja syöttämällä haluamasi tiedot. Jos haluat päivittää useita arvoja samanaikaisesti, käytä seuraavia pikavalintoja:

• Jos haluat valita ja muokata useita kenttiä samanaikaisesti, klikkaa ja vedä kohdistin useiden solujen yli.
    • Jos haluat valita useita vierekkäisiä soluja, valitse solu klikkaamalla, pidä sitten shift-näppäintä pohjassa ja klikkaa toista solua.
    • Jos haluat valita useita soluja, jotka eivät ole vierekkäin, pidä PC:llä Alt-näppäintä tai Macilla command-näppäintä pohjassa ja klikkaa eri soluja.
    • Jos haluat käyttää yhden solun arvoa myös sen alla olevissa soluissa, klikkaa ja vedä solun täyttökahvaa alla olevien solujen päältä.
  3. Klikkaa Tallenna.

Kun olet tallentanut muutokset, metakenttäarvojen taulukossa näkyy seuraavat päivitetyt tilat:

• Kaikissa metakenttäarvoissa, jotka vastaavat metakenttämääritelmääsi, näytetään valintamerkki.
  • Kaikissa metakenttäarvoissa, joissa on vielä korjattavaa, näytetään i-kuvake.

Jos jossakin metakentän arvossa on yhä virheitä, toista tämä prosessi, kunnes kaikki arvot on korjattu. Et voi käyttää metakenttää, ennen kuin kaikki arvot vastaavat metakenttämääritelmää.

Jos et korjaa virheellisiä arvojasi heti, Metakenttämääritelmät-sivun metakenttämääritelmissä, joissa on virheellisiä arvoja, näytetään Korjauksia tarvitaan ‑virheilmoitus. Voit palata joukkoeditoriin valitsemalla Näytä virheelliset metakentät.