Metakenttien siirtäminen määritelmään

Jos haluat lisätä validointisääntöjä olemassa olevaan metakenttäjoukkoon, voit siirtää metakenttäsi määritelmään. Kun luot mukautetun määritelmän olemassa oleville metakenttäjoukoille, määrittämäsi validointisäännöt estävät sinua tai sovelluksiasi lisäämästä virheellisiä arvoja.

Voit siirtää metakenttäsi luomalla tietyllä nimiavaruudella ja avaimella varustetulle metakenttien joukolle mukautetun määritelmän. Mikäli määritelmän luotuasi jokin olemassa olevien metakenttiesi arvoista ei vastaa määritelmääsi, sinun on korjattava metakenttäarvosi.

Voit lisätä määritelmiä vain metakenttäjoukoille, joiden nimiavaruus ja avain ovat oikeassa muodossa. Jos nimiavaruus ja avain sisältävät erikoismerkkejä, et voi siirtää kyseistä metakenttäjoukkoa määritelmään.

Määritelmän luominen metakenttäjoukoille, joilla ei vielä ole määritelmää

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse Hallinnoi metakenttiä ‑osassa luokka, joka sisältää muokattavan metakentän.
  3. Valitse Metakentän määritelmät ‑sivulla nimiavaruus ja avain, joille haluat luoda määritelmän.
  4. Syötä metakenttämääritelmään seuraavat tiedot:

1. Kirjoita Nimi-kenttään määritelmäsi nimi.
    2. Valinnainen: Kirjoita Kuvaus-kenttään metakentän kuvaus.
  5. Klikkaa Valitse sisällön tyyppi ja valitse sitten pudotusvalikosta sisällön tyyppi, joka vastaa parhaiten metakenttäsi arvoja.

6. Määritä sisällön tyypin ja validoinnin tietoja:

1. Jos sisällön tyypillä on muita määrityksen vaihtoehtoja, valitse oikea vaihtoehto metakentällesi. Esimerkiksi mittaustyyppi.
    2. Määritä Validointi-osassa määritelmällesi lisäsäännöt.
    3. Jos sisältötyypillä on Oletusarvot-osa, valitse silloin oletusyksikkö.
  7. Napauta Tallenna.

8. Tarkista validoinnin tulokset ja klikkaa sitten vaihtoehtoa Tallenna ja jatka.

Jos jokin metakenttäarvoista ei vastaa uutta määritelmääsi, sinun on korjattava metakentän arvot. Kun olet tallentanut määritelmän, sinut uudelleenohjataan automaattisesti joukkoeditoriin tarkistamaan ja korjaamaan validointivirheet.

Seuraavat vaiheet

Kun olet lisännyt määritelmiä metakenttiisi, voit tehdä seuraavan: