Metakenttien siirtäminen määritelmään

Jos haluat lisätä validointisääntöjä olemassa olevaan metakenttäjoukkoon, voit siirtää metakenttäsi määritelmään. Kun luot mukautetun määritelmän olemassa oleville metakenttäjoukoille, määrittämäsi validointisäännöt estävät sinua tai sovelluksiasi lisäämästä virheellisiä arvoja.

Voit siirtää metakenttiä luomalla mukautetun määritelmän tietyllä nimiavaruudella ja avaimella varustettuja metakenttiä varten. Voit siirtää metakenttiä useimpiin sisältötyyppeihin, lukuun ottamatta seuraavia tyyppejä: tiedosto, viite sekä tosi tai epätosi. Lisätietoja mukautettujen määritelmien luomisesta löydät seuraavista kohdista:

Voit lisätä määritelmiä vain metakenttäjoukoille, joiden nimiavaruus ja avain ovat oikeassa muodossa. Jos nimiavaruus ja avain sisältävät erikoismerkkejä, et voi siirtää kyseistä metakenttäjoukkoa määritelmään.

Määritelmän luominen metakenttäjoukoille, joilla ei vielä ole määritelmää

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse kaupan osa, johon haluat lisätä metakentän kuvauksen. Esimerkiksi Tuotteet.
  3. Valitse ensin Määritelmän sisältämättömät metakentät ja sitten Lisää määritelmä sen metakentän nimiavaruuden ja avaimen vierestä, jolle haluat lisätä määritelmän.
  4. Tutustumalla esimerkkimetakenttiin voit selvittää nimiavaruuden ja avaimen oikean tyypin ja validointisäännöt. Jos haluat näyttää lisää esimerkkiarvoja, klikkaa Näytä lisää.
  5. Syötä metakenttämääritelmään seuraavat tiedot:

1. Kirjoita Nimi-kenttään määritelmäsi nimi.
    2. Valinnainen: Kirjoita Kuvaus-kenttään metakentän kuvaus.
  6. Klikkaa Valitse sisällön tyyppi ja valitse sitten luettelosta sisällön tyyppi, joka vastaa parhaiten metakenttäsi arvoja.

7. Määritä sisältötyyppi ja validointitiedot seuraavasti:

1. Jos sisällön tyypillä on muita määrityksen vaihtoehtoja, valitse oikea vaihtoehto metakentällesi. Esimerkiksi mittaustyyppi.
    2. Määritä Validointi-osassa määritelmällesi lisäsäännöt.
  8. Napauta Tallenna.

9. Tarkista validoinnin tulokset ja klikkaa sitten vaihtoehtoa Tallenna ja jatka.

Jos jokin metakenttäarvoista ei vastaa uutta määritelmääsi, sinun on korjattava metakentän arvot. Kun olet tallentanut määritelmän, sinut uudelleenohjataan automaattisesti joukkoeditoriin tarkistamaan ja korjaamaan validointivirheet.

Metakenttämääritelmien seuraavat vaiheet

Kun olet lisännyt määritelmiä metakenttiisi, voit tehdä seuraavan: