Metakenttien siirtäminen

Jos haluat lisätä validointisääntöjä olemassa olevaan metakenttäjoukkoon, voit siirtää jäsentelemättömät metakenttäsi määritelmään. Kun luot mukautetun määritelmän olemassa oleville metakenttäjoukoille, määrittämäsi validointisäännöt estävät sinua tai sovelluksiasi lisäämästä virheellisiä arvoja.

Voit siirtää jäsentelemättömiä metakenttiä luomalla mukautetun määritelmän tietyllä nimiavaruudella ja avaimella varustettuja metakenttiä varten. Voit siirtää metakenttiä useimpiin sisältötyyppeihin, lukuun ottamatta seuraavia tyyppejä: tiedosto, viite sekä tosi tai epätosi. Lue lisää mukautettujen määritelmien luomisesta:

Voit lisätä määritelmiä vain metakenttäjoukoille, joiden nimiavaruus ja avain ovat oikeassa muodossa. Jos nimiavaruus ja avain sisältävät erikoismerkkejä, et voi siirtää kyseistä metakenttäjoukkoa määritelmään.

Määritelmän luominen järjestelemättömien metakenttien joukoille

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Valitse kaupan osa, johon haluat lisätä metakentän kuvauksen. Esimerkiksi Tuotteen metakentät.
  3. Klikkaa Lisää määritelmä sen nimiavaruuden ja avaimen vierestä, johon haluat lisätä määritelmän.
  4. Syötä metakenttämääritelmään seuraavat tiedot:

1. Kirjoita Nimi-kenttään määritelmäsi nimi.
    2. Valinnainen: Kirjoita Kuvaus-kenttään metakentän kuvaus.
  5. Klikkaa Valitse tyyppi ja valitse sitten luettelosta sisällön tyyppi, joka vastaa parhaiten metakenttäsi arvoja.

6. Määritä sisältötyyppi ja validointitiedot seuraavasti:

1. Jos sisällön tyypillä on muita määrityksen vaihtoehtoja, valitse oikea vaihtoehto metakentällesi. Esimerkiksi mittaustyyppi.
    2. Määritä Validointi-osassa määritelmällesi lisäsäännöt.
  7. Klikkaa Tallenna.

8. Tarkista validoinnin tulokset ja klikkaa sitten vaihtoehtoa Tallenna ja jatka.

Jos mikään metakenttäarvoista ei vastaa uutta määritelmääsi, sinun on korjattava metakentän arvot. Kun olet tallentanut määritelmän, sinut uudelleenohjataan automaattisesti joukkoeditoriin tarkistamaan ja korjaamaan validointivirheet.

Järjestelemättömien metakenttien muokkaaminen

Sovelluksen kolmannen osapuolen metakenttiä voidaan siirtää Shopify Adminiin, mutta ne piilotetaan.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Valitse kaupan osa, johon haluat lisätä metakentän kuvauksen. Esimerkiksi Tuotteen metakentät.
  3. Klikkaa Näytä järjestelemättömät metakentät, tai jos sinulla on muita vaihtoehtoja käytettävissä, klikkaa Lisää toimintoja > Näytä järjestelemättömät metakentät. Jos Näytä järjestelemättömät metakentät ei ole käytettävissä, kaupassasi ei ole järjestelemättömiä metakenttiä.
  4. Klikkaa muokattavan määrityksen metakenttää ja lisää sitten arvo.
  5. Klikkaa Tallenna.

Metakenttämääritelmien seuraavat vaiheet

Kun olet lisännyt metakenttiä koskevat määritelmät, voit suorittaa seuraavat toimenpiteet: