Metakenttämääritelmien pinnaaminen

Voit järjestää metakenttäsi Shopify-ylläpitäjässä kiinnittämällä metakentän määritelmät. Metakentän määritelmän kiinnittäminen vaikuttaa seuraavalla tavalla:

• Metakentän määritelmä näkyy kyseessä olevan kaupan osan osalta luettelon alussa Metakentän määritelmät -sivulla.
  • Metakenttä näkyy automaattisesti vastaavilla sivuilla Shopify-ylläpitäjässä.

Kiinnitettyjen metakenttien määritelmien järjestys määrittää sen, missä järjestyksessä metakenttäsi näkyvät vastaavilla sivuilla Shopify-ylläpitäjässä. Oletusarvoisesti vain kiinnitetyt metakentät näytetään automaattisesti. Saat kaikki kiinnittämättömät metakentät näkyviin klikkaamalla Näytä kaikki. Voit kiinnittää enintään 20 määritelmää jokaiseen kauppasi osaan.

Voit kiinnittää metakentän määritelmän tai poistaa kiinnityksen:

• kun lisäät määritelmän tai muokkaat sitä
  • milloin tahansa Metakentän määritelmät -sivulta.

Voit kiinnittää metakentän määritelmän Metakentän määritelmät -sivulla napauttamalla kiinnityskuvaketta:

Voit poistaa metakentän määritelmän napauttamalla kiinnityksen poistamiskuvaketta:

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?