Mitä sinun on otettava huomioon siirtoa tehdessäsi

Kun siirrät kauppaasi Shopifyhin, sinun on syytä huomioida useita seikkoja:

• Protokollasta riippumattomat sisällöt
  • URL-osoitteiden uudelleenohjaukset
  • Asiakkaiden salasanat
  • Blogijulkaisut ja artikkelit

Tiettyjen protokollien poistaminen sisällöistä

Varmista, että kaikki kauppasi sisällöt (teematiedostot, tyylisivut tai kuvat) ovat aina käytettävissä poistamalla tiettyjä protokollia, kuten http: and https: niiden URL-osoitteista.

Määritä uudelleenohjaukset

Varmista, että olet määrittänyt URL-osoitteiden uudelleenohjaukset sivuille, jotka asiakkaat ovat saattaneet lisätä kirjanmerkeiksi. Näin voit minimoida riskin, että menetät asiakkaita, jotka yrittävät palata sivulle, mutta eivät enää pääse sinne sen jälkeen, kun olet siirtynyt Shopifyhin.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu sisään alustaan, josta olet siirtymässä.
  2. Etsi tilisi asetuksista URL-osoitteiden uudelleenohjaukset -osio. Tämän sijainti vaihtelee eri alustoissa. Jos et löydä, mistä URL-osoitteiden uudelleenohjaukset lisätään, hae tietoa sen alustan Ohje- ja tukikeskuksesta, josta olet siirtymässä.
  3. Syötä vanha URL-osoite from-kenttään ja uusi Shopifyn URL-osoite to-kenttään.
  4. Toista tämä prosessi kaikkien niiden URL-osoitteiden kohdalla, jotka haluat uudelleenohjata.

Esimerkki URL-osoitteiden uudelleenohjauksista siirron yhteydessä

Daniel on siirtämässä verkkovaatekauppansa Shopifyhin. Hänen myydyin tuotteensa on ruudullinen kauluspaita. Linkki paitaan jaettiin äskettäin suositussa blogissa, ja se tuottaa paljon liikennettä, mutta linkki vie hänen vanhaan kauppaansa. Jotta Daniel ei menettäisi potentiaalisia asiakkaita, hän uudelleenohjaa kyseisen tuotesivun URL-osoitteen seuraavasti:

1. Hän kirjautuu sisään alkuperäiseen verkkokauppa-alustaan ja siirtyy URL-osoitteiden uudelleenohjaukset -osioon.
  2. Hän klikkaa Lisää uusi URL-uudelleenohjaus.
  3. Hän lisää alkuperäisen tuotesivun URL-osoitteen Uudelleenohjaus osoitteesta -kenttään:http://www.example.oldstore.com/plaid-button-up
  4. Hän lisää uuden Shopify-tuotesivun URL-osoitteen Uudelleenohjaus osoitteeseen -kenttään:http://www.example.shopify.com/products/plaid-button-up
  5. Hän klikkaa Lisää uudelleenohjaus.

Asiakkaat, jotka napauttavat Danielin alkuperäiseen verkkokauppaan vievää linkkiä, jossa on hänen suosituin tuotteensa, ohjataan nyt automaattisesti vastaavalle tuotesivulle hänen uuteen Shopify-kauppaansa.

Asiakkaiden salasanat

Koska salasanat ovat salattuja, et voi siirtää asiakkaiden salasanoja toisesta alustasta Shopifyhin. Tämän takia Shopifyhin siirretään asiakastilien sijaan vain asiakastietueet.

Blogijulkaisut ja artikkelit

Shopifyn työkalujen avulla voit siirtää blogijulkaisuja ja artikkeleja. Sinun on kuitenkin käytettävä suhteellista polkua, jotta voit korvata upotetut kuvat blogijulkaisuissa. Harkitse mediatiedostojen ylläpitämistä ulkoisesti tai käyttämällä Shopify App Storesta hankittua sovellusta siirron apuna.