ShopKeepistä Shopifyhin siirtyminen

Store Importerin avulla voit siirtää ShopKeep-tuotteesi Shopifyhin. Sinun täytyy viedä tiedot ShopKeep -palvelusta, ennen kuin voit tuoda ne Shopifyhin.

Vaihe 1: Vie kauppasi tiedot ShopiKeepistä

Vie tuotetietosi ShopKeep BackOffice -palvelusta. Saat tarkempia ohjeita tutustumalla ShopKeepin tukisivuihin.

Vaihe 2: Tuo kauppasi tiedot Shopifyhin

Kun olet vienyt tuotetiedot ShopKeepistä, tuo vientitiedosto Shopifyhin.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Sovellukset > Store Importer.

2. Klikkaa Store Importer -sivulla Lisää tiedosto ja valitse viety tiedosto.

Jos Store Importer -sivulla mainittu alusta ei ole kauppasi alusta, vieritä alaspäin sivun alareunaan ja klikkaa Valitse toinen alusta. Valitse sen jälkeen pudotusvalikosta ShopKeep.

1. Klikkaa Jatka tuontia > Tuo.

Vaihe 3: Tarkista ja päivitä tuodut tiedot

Seuraavissa osissa kuvataan joitakin toimintoja, joita saatat havaita, kun tuot ShopKeep-tietojasi Shopifyhin:

Tuonti onnistui, mutta tiedoissa on muutoksia

Kun tuonti on valmis, tuonnin yhteenvetosivulla näytetään tuonnin tiedot. Tarkista, ettei tuontiyhteenvedon tarkistusosion ilmoituksista löydy virheitä. Voit muokata tuontitietojasi manuaalisesti napauttamalla näiden ilmoitusten vieressä Näytä tuotteet.

Joidenkin tuotteiden tuonti epäonnistui

Jos joidenkin tuotteidesi tuonti ei onnistunut, voit lisätä tuotteet manuaalisesti.

Tuotteiden tuonti onnistui, mutta niitä ei ole julkistettu

Jos jonkin tuotteen näkyvyys ShopKeepissä on asetettu piilotetuksi tietojen tuonnin aikana, kyseiset tuotteet tuodaan myös Shopifyhin piilotettuina. Jos et halua, että tuote on piilotettu, aseta se saataville haluamissasi myyntikanavissa.

Tuoduista tuotteista puuttuvat niiden mitat

Jos asiakkaasi tarvitsevat tuotteen mitat, lisää mitat suoraan tuotekuvaukseen.

Fyysisinä tuotteina tuodut palvelutuotteet

Jos ShopKeep-sivustollasi on ollut palvelutuotteita, ne tuodaan fyysisinä tuotteina Shopify-kauppaasi, eikä niissä ole toimitusvaihtoehtoja. Jos palvelutuotteesi edellyttävät varauksia tai tilauksia, sinun täytyy asentaa sopiva sovellus tätä toimintoa varten.

Tietojen tuominen olemassa olevan tuonnin päälle

Jos sinusta tuntuu, että edellisestä tuonnista puuttuu jotakin, voit tuoda kaupan tiedot uudelleen nykyisen tuonnin päälle napauttamalla Aloita uusi tuonti.

• Jos Shopify-kaupallasi tai sen edeltäjällä on jo asiakkaita, ne päivitetään. Asiakkaille etsitään vastaavuus ensin sähköpostiosoitteen ja sen jälkeen puhelinnumeron perusteella, jos sähköpostiosoitteella ei löydy vastaavuutta. Jos vastine löytyy, olemassa oleva tietue päivitetään seuraavasti:

• Verovapautus ja markkinoinnin tilaukset korvataan.
    • Tunnisteet, osoitteet ja kommentit lisätään tuonnista.
    • Jos etunimi,- sukunimi- tai puhelinnumerokentät ovat tyhjiä olemassa olevassa tietueessa, mutta olemassa tuodussa asiakastietueessa, ne lisätään.
  • Jos tuonti sisältää tuotteita, joita on jo Shopify-kaupassasi, vastaavat tuotteet ohitetaan eikä niitä tuoda. Tuonnin yhteenvedossa näkyy luettelo ohitetuista tuotteista, kun tuonti on valmis.

Poista kaupan tuodut tiedot

Jos et ole tyytyväinen tuotuihin tietoihin, voit poistaa ne. Jos esimerkiksi tietojen tuonnissa oli useita virheellisiä kohtia, saattaa olla parasta poistaa tuonti ja yrittää uudelleen. Voit poistaa vain viimeisimmän tuonnin. Odota, että tiedot poistetaan kokonaan, ennen kuin aloitat uuden tuonnin.

Työvaiheet

1. klikkaa Tuonti on valmis -sivulla Poista tuonti.

2. klikkaa Poista tuonti -valintaikkunassa Poista tuonti.

Kun kaikki tuodut tiedostot on poistettu, käynnistä uusi tuonti valitsemalla Käynnistä uusi tuonti.

Huomionarvoisia seikkoja asiakkaiden salasanoihin liittyen

Koska salasanat ovat salattuja, et voi siirtää asiakkaiden salasanoja toisesta alustasta Shopifyhin. Tämän takia Shopifyhin siirretään asiakastilien sijaan vain asiakastietueet.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?