Tilaus-CSV-tiedoston sarakekuvaukset Transporterissa

Tilaus-CSV:n sarakkeiden kuvaukset.

Jos haluat tuoda tilauksia Shopifyhin Transporter-sovelluksella, tarvitset CSV-tiedoston, joka sisältää vain tämän tietuetyypin.

CSV-tiedoston esimerkkitiedosto

Lataa CSV-mallitiedosto: tilaus.csv

Voit luoda tämän CSV-tiedoston käyttämällä Transporteria -komentorivityökalua tai voit luoda sen itse noudattamalla alla kuvattuja muotoiluja.

Sarakekuvaukset

Seuraavassa taulukossa on kuvattu CSV-tiedoston sarakkeiden otsikot.

Tilaus-CSV:n sarakkeiden otsikot
Sarake Kuvaus
Name (Required)
Tilauksen tunnus, jonka näet Shopify adminissa ja asiakas näkee laskussa. Tämän tunnisteen on oltava ainutlaatuinen kaupassasi. Esimerkiksi, #1001, 1001-A ja SH1001 . Tämä sarake on pakollinen.
Email Asiakkaan sähköpostiosoite.
Financial Status Tilaukseen liittyvien maksujen tila. Kelvolliset arvot:
  • pending - Maksut ovat vireillä. Maksu saattaa epäonnistua tässä tilassa. Tarkista uudelleen, onko maksut suoritettu onnistuneesti.
  • authorized - Maksut on hyväksytty.
  • partially_paid - Tilaus on osittain maksettu.
  • paid - Maksut on maksettu.
  • partially_refunded - Maksut on palautettu osittain.
  • refunded - Maksut on palautettu.
  • voided - Maksut on mitätöity.
Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.
Fulfillment Status Tilauksen tila huolittujen rivituotteiden osalta. Kelvolliset arvot:
  • fulfilled - Jokainen tilauksen rivituote on huolittu.
  • partial - Ainakin yksi tilauksen rivituote on huolittu.
  • restocked - Jokainen tilauksen rivituote on palautettu varastoon ja tilaus peruutettu.
  • Jos tämä sarake jätetään tyhjäksi, tilaus jää huolitsematta-tilaan.
Kirjainkoko on arvoissa merkitsevä. Tilauksen huolinnan tilan täytyy perustua yksittäisen rivikohdan (tai rivikohtien) tilaan. Saat lisätietoja tutustumalla alapuolella olevaan Tilauksen huolinnan tila ‑kohtaan.
Currency Kolmikirjaiminen koodi (ISO 4217 -muoto) maksulle käytetylle valuutalle. Esimerkiksi USD tai EUR.
Buyer Accepts Marketing Onko asiakas päättänyt saada markkinoinnin. Kelvolliset arvot:
  • TRUE -Asiakas on päättänyt vastaanottaa markkinointia.
  • FALSE - Asiakas on päättänyt, ettei hän halua vastaanottaa markkinointia.
Cancel Reason Syy, miksi tilaus on peruutettu. Kelvolliset arvot:
  • customer - Asiakas peruutti tilauksen.
  • fraud - Tilaus oli vilpillinen.
  • inventory - Tilauksen tuotteita ei ollut varastossa.
  • declined - Maksu hylättiin.
  • other - Syy ei ole tässä luettelossa.
Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.
Cancelled At Päivämäärä ja kellonaika (ISO 8601 -muoto), jolloin tilaus peruutettiin.
Closed At Päivämäärä ja kellonaika (ISO 8601 -muoto) tilauksen sulkemisen yhteydessä.
Tags Pilkkuerotettujen tunnisteiden merkkijono, jota käytetään suodattamiseen ja hakemiseen. Jokaisessa pilkulla erotetussa tunnisteessa voi olla enintään 255 merkkiä. Esimerkiksi "Tarkistettu, pakattu, toimitettu".
Note Tilaukseen liitetty valinnainen huomautus. Asiakas voi tarkastella tätä huomautusta. Esimerkiksi "Asiakas muutti mieltään."
Phone Asiakkaan yksilöllinen puhelinnumero (E.164-muodossa). Puhelinnumero voidaan syöttää eri muodoissa, mutta jokaisen muodon pitää muodostaa numero, johon voidaan soittaa kaikkialta maailmassa. Seuraavat muodot ovat kelvollisia:
6135551212
+16135551212
(613)555-1212
+1 613-555-1212
Referring Site Verkkosivusto, jossa asiakas klikkasi kauppaasi johtavaa linkkiä. Esimerkiksi http://www.anexample.com
Processed At

Päivämäärä ja kellonaika (ISO 8601 -muoto), jolloin tilaus alun perin luotiin toisella alustalla. Tämä arvo näkyy tilauksessa Shopify adminissasi ja se on päivämäärä, jota käytetään myyntiraporteissa. Oletusarvo on tilauksen tuonnin päivämäärä ja kellonaika.

Lisätietoja arvoista, jotka vaikuttavat taloutta ja maksuja koskevaan analytiikkaan, on kohdassa Tapahtuma käsiteltiin osoitteessa .

Source name Mistä tilaus on peräisin (esimerkiksi alustan nimi). Tätä arvoa ei voi muokata tuonnin jälkeen. Esimerkiksi Transporter.
Total weight Kaikkien rivituotteiden painot (kokonaislukuna) grammoina. Esimerkiksi 11.
Total Tax Tilaukseen sovellettavan veron (Vero 1 Hinta, ..., Toimitus 1 Verokanta) summa (on oltava positiivinen luku). Tämä sarake on pakollinen, kun veroja veloitetaan osana tilausta (esimerkiksi silloin, kun veron hinta 1 -sarakkeessa on arvo). Jos et lisää tähän sarakkeeseen arvoa, tilauksesi kokonaisarvo ei sisällä mitään veroja.
Shipping Company Yrityksen nimi, jos sellainen on olemassa, joka on liitetty toimitusosoitteeseen.
Shipping Name Toimitusosoitteeseen liitetyn henkilön koko nimi. Osoitteen nimen on oltava liitettynä kohteeseen. Voit tehdä tämän käyttämällä Shipping Name tai käyttämällä Shipping First Name ja Shipping Last Name.
Shipping Phone Toimitusosoitteeseen liitetty puhelinnumero (E. 164 ). Puhelinnumero voidaan syöttää eri muodoissa, mutta jokaisen muodon pitää muodostaa numero, johon voidaan soittaa kaikkialta maailmassa. Seuraavat muodot ovat kelvollisia:
6135551212
+16135551212
(613)555-1212
+1 613-555-1212
Shipping First Name Toimitusosoitteeseen liitetyn henkilön etunimi. Osoitteen nimen on oltava liitettynä kohteeseen. Voit tehdä tämän käyttämällä Shipping First Name tai käyttämällä Shipping Last Name ja Shipping Name.
Shipping Last Name Toimitusosoitteeseen liitetyn henkilön sukunimi. Osoitteen nimen on oltava liitettynä kohteeseen. Voit tehdä tämän käyttämällä Shipping First Name ja Shipping Last Name tai käyttämällä Shipping Name.
Shipping Address1 Lähetysosoitteen ensimmäinen osoiterivi. Tämä sarake tarvitaan osoitetta varten. Esimerkiksi 150 Elgin St.
Shipping Address2 Toimitusosoitteen valinnainen osoiterivi. Esimerkiksi Unit 202.
Shipping City Toimitusosoitteen kaupungin nimi. Tämä sarake vaaditaan toimitusosoitteeseen. Esimerkiksi Ottawa tai Sydney.
Shipping Province Alueen nimi (kuten provinssi, osavaltio, prefektuuri tai alue), jossa asiakas sijaitsee. Jos sisällytät tämän sarakkeen, Shipping Province Code -sarake vaaditaan. Esimerkiksi México, Tasmania, New South Wales tai New York.
Shipping Province Code Aluekoodi (ISO 3166-2), kuten maan osavaltion, provinssin, prefektuurin tai alueen koodi. Tämä sarake on pakollinen, kun määrität Shipping Province -sarakkeen. ISO3116-2-koodissa on seuraavat osat:
  • 2-merkkinen maakoodi - jätä se pois.
  • yhdysviiva (-), joka erottaa koodin kaksi osaa - jätä yhdysviiva pois.
  • 1–3-merkkinen aluekoodi - ilmoita vain tämä osa.
Aluekoodit
ISO 3166-2-aluekoodi Maakunnan koodi
MX-MEX (Mexico City, Meksiko) MEX
NY-US (New York, Yhdysvallat) NY
Ar-B (Buenos Aires, Argentiina) B
FR-21 (Côte-d'Or, France) 21
Shipping Zip Asiakkaan osoitteen postinumero. Esimerkiksi K2P 1L4, 90210 tai 110 012.
Shipping Country Maa, jossa asiakkaan osoite sijaitsee. Tämä sarake on pakollinen osoitetieto. Esimerkiksi Kanada, Intia tai Australia.
Shipping Country Code Kaksi kirjainta(ISO 3166-1 alpha-2 -koodi) asiakasosoitteen maasta. Esimerkiksi CA Kanadalle. Määritä Shipping Country code, vaikka määritätkin Shipping Country.
Billing Company Laskutusosoitteeseen liitetyn henkilön yritys.
Billing Name Maksuun liitetyn asiakkaan koko nimi. Osoitteen nimen on oltava liitettynä nimeen. Voit tehdä tämän käyttämällä Billing Name tai käyttämällä Billing First Name ja Billing Last Name.
Billing Phone Laskutusosoitteeseen liitetty puhelinnumero (E. 164 ). Puhelinnumero voidaan syöttää eri muodoissa, mutta jokaisen muodon pitää muodostaa numero, johon voidaan soittaa kaikkialta maailmassa. Seuraavat muodot ovat kelvollisia:
6135551212
+16135551212
(613)555-1212
+1 613-555-1212
Billing First Name Maksutapaan liittyvän henkilön etunimi. Osoitteen nimen on oltava liitettynä kohteeseen. Voit tehdä tämän käyttämällä Billing First Name ja Billing Last Name tai käyttämällä Billing Name.
Billing Last Name Maksutapaan liittyvän henkilön sukunimi. Osoitteen nimen on oltava liitettynä kohteeseen. Voit tehdä tämän käyttämällä Billing First Name ja Billing Last Name tai käyttämällä Billing Name.
Billing Address1 Laskutusosoitteen ensimmäinen osoiterivi. Esimerkiksi 150 Elgin St . Tämä sarake vaaditaan laskutusosoitteeseen.
Billing Address2 Laskutusosoitteen valinnainen osoiterivi. Esimerkiksi Unit 202.
Billing City Laskutusosoitteen kaupungin nimi. Tämä sarake vaaditaan laskutusosoitteeseen. Esimerkiksi Ottawa Delhi ja Auckland.
Billing Province Alueen nimi (kuten provinssi, osavaltio, prefektuuri tai alue), jossa laskutusosoite sijaitsee. Jos sisällytät tämän sarakkeen, Shipping Province Code -sarake on pakollinen. Esimerkiksi Mexico City, New York tai Nunavut ja Uusi Etelä-Wales.
Billing Province Code Aluekoodi (ISO 3166-2), kuten maan osavaltion, provinssin, prefektuurin tai alueen koodi. Tämä sarake on pakollinen, kun määrität Billing Province -sarakkeen. ISO3116-2-koodissa on seuraavat osat:
  • 2-merkkinen maakoodi - jätä se pois.
  • yhdysviiva (-), joka erottaa koodin kaksi osaa - jätä yhdysviiva pois.
  • 1–3-merkkinen aluekoodi - ilmoita vain tämä osa.
Aluekoodit
ISO 3166-2-aluekoodi Maakunnan koodi
MX-MEX (Mexico City, Meksiko) MEX
US-NY (New York, Yhdysvallat) NY
AR-B (Buenos Aires, Argentiina) B
FR-21 (Côte-d'Or, France) 21
Billing Zip Laskutusosoitteen postinumero. Esimerkiksi K2P 1L4.
Billing Country Laskutusosoitteen maan nimi. Tämä sarake vaaditaan laskutusosoitteeseen. Esimerkiksi Kanada, Intia ja Saksa .
Billing Country Code Kaksi kirjainta(ISO 3166-1 alpha-2 -koodi) laskutusosoitteen maasta. Esimerkiksi CA Kanadalle. Määritä Country code, vaikka määritätkin Country.
Lineitem name (Required)
Tilatun tuotteen nimi. Esimerkiksi Sininen paita. Tämä sarake on pakollinen.
Lineitem variant ID Tilatun tuoteversion tunnus. Tämän sarakkeen avulla voit yhdistää tilauksen tuotteen kaupassa olevaan tuoteversioon. Esimerkiksi 7513594. Sinun täytyy varmistaa, että tämän sarakkeen tunnus vastaa kaupassasi olevan tuoteversion tunnusta tai jättää sarake tyhjäksi. Jos Transporter-sovellus ei löydä kaupastasi tuoteversiota, joka vastaa tässä sarakkeessa annettua tunnusta, toiminto ei vaikuta tuontiin. Tuote lisätään tilaukseen siitä huolimatta, mutta sitä ei yhdistetä kaupassasi olevaan tuotteeseen analytiikan takia.
Lineitem quantity Tilattujen tuoteversioiden lukumäärä. Tässä sarakkeessa hyväksytään vain positiivisia kokonaislukuja. Oletusarvo on 1. Esimerkiksi 3.
Lineitem price (Required)
Tuoteversion hinta ennen alennuksia. Esimerkiksi 10,50, 0,25 ja 30. Tämä sarake on pakollinen.
Lineitem variant title Tietty tuoteversio. Esimerkiksi Small .
Lineitem compare at price Tuoteversion vertailuhinta tai ehdotettu hinta. Esimerkiksi 15.
Lineitem sku Tuotteen (tuoteversion) SKU-numero (varastoyksikkö).
Lineitem requires shipping Vaatiiko tuoteversio toimitusta. Kelvolliset arvot:
  • true - Tuote vaatii toimituksen.
  • false - Tuote ei vaadi toimitusta.
Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.
Lineitem taxable Onko tuoteversio verollinen. Kelvolliset arvot:
  • true - Tuote on verollinen.
  • false - Tuote ei ole verollinen.
Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.
Lineitem fulfillment status Tilauksessa olevien yksittäisten rivikohtien huolinnan tila. Kelvolliset arvot:
  • fulfilled - Rivikohdan jokainen tuote on huolittu.
  • Sarakkeen jättäminen tyhjäksi luo rivikohdan, jonka tila on huolitsematon.
Kirjainkoko on arvoissa merkitsevä. Yksittäisten rivikohtien huolinnan tilaa pitäisi käyttää koko tilauksen tilan määrittämiseen. Saat lisätietoja tutustumalla alapuolella olevaan Tilauksen huolinnan tila ‑kohtaan.
Taxes Included Onko verot sisällytetty alkuperäiseen tilaukseen. Kelvolliset arvot:
  • true - Verot sisältyvät välisummiin. Kun tämä arvo on asetettu arvoon tosi, kaikki verot sisältyvät hintaan, mukaan lukien rivikohtien verot ja mahdolliset toimitushintojen verot.
  • false - Verot eivät sisälly välisummiin. Tämä arvo on oletusarvo.
Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.
Tax 1 Title Ensimmäisen veloitetun veron nimi. Esimerkiksi HST tai VAT.
Tax 1 Price Rivituotteista veloitettava vero (ISO 4217). Esimerkiksi 1,50. Kun sarakkeessa on arvo, sinun on sisällytettävä myös Total Tax -sarake.
Tax 1 Rate Rivin nimikkeistä veloitettava vero (desimaali). Esimerkiksi 0,07 tarkoittaa 7 prosentin verokantaa.
Tax 2 Title Toisen veron nimi.
Tax 2 Price Veloitettava vero (ISO 4217). Esimerkiksi 1,50. Kun sarakkeessa on arvo, sinun on sisällytettävä myös Total Tax -sarake.
Tax 2 Rate Rivituotteista perittävä veroaste.
Tax 3 Title Kolmannen veron nimi.
Tax 3 Price Rivituotteista perittävä vero (ISO 4217). Esimerkiksi 1,50. Kun sarakkeessa on arvo, sinun on sisällytettävä myös Total Tax -sarake.
Tax 3 Rate Rivituotteista perittävä veroaste.
Transaction Amount Rahasumma (desimaalin tarkkuudella), johon tapahtuma oli tarkoitettu. Esimerkiksi 50,00. Tämä sarake vaaditaan, kun suoritat osittaista maksua tai osittaista maksun palautusta.
Transaction Kind Tapahtuman tyyppi. Tämä sarake on pakollinen, kun jokin tapahtumasarake on mukana. Kelvolliset arvot:
  • authorization - Raha, jonka asiakas on sitoutunut maksamaan, on valtuutettu, mutta sitä ei ole siepattu. Valtuutusaika voi olla 7–30 päivää (maksupalvelustasi riippuen), kun kauppa odottaa maksun sieppaamista.
  • capture - Rahansiirto, joka varattiin valtuutuksen aikana.
  • sale - Maksun valtuuttaminen ja sieppaaminen suoritetaan yhdessä vaiheessa.
  • void - Odottavan valtuutuksen tai maksun peruuttaminen.
  • refund - Osittainen tai täysin palautettava raha asiakkaalle.
Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.
Transaction Status Tapahtuman tila. Kelvolliset arvot:
  • success - Maksuportaalissa suoritettu tapahtuma onnistui. Tämä on oletusarvoinen arvo.
  • pending - Yhdyskäytävä on vastaanottanut tapahtumatiedot, mutta se on lähettänyt vastauksen, joka osoittaa, että sen suorittamiseen tarvitaan enemmän aikaa.
  • failure - Yhdyskäytävä lähetti vastauksen, että tapahtuma epäonnistui (esimerkiksi koska kortti hylättiin tai kaupassa ei ollut maksuyhdyskäytävän asetuksia määritetty kunnolla).
  • error - Tapahtui tietoliikennevirhe (esimerkiksi yhdyskäytävän vastausta ei saatu tai yhdyskäytävä ei vastaanottanut pyyntöä).
Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.
Transaction Processed At

Päivämäärä ja kellonaika (ISO 8601 -muoto), jolloin tilaus alun perin luotiin toisella alustalla. Tämä arvo näkyy tilauksessa Shopify adminissasi ja se on päivämäärä, jota käytetään talousraporteissa. Oletusarvo on tilauksen tuonnin päivämäärä ja kellonaika.

Jos sait maksun samaan aikaan, kun tilaus luotiin, Tapahtuma käsiteltiin osoitteessa - ja Käsiteltiin osoitteessa -arvojen tulisi olla samat.

Transaction Gateway Yhdyskäytävän nimi, jonka kautta tapahtuma on annettu. Luettelo yhdyskäytävistä löytyy Shopifyn maksuportaalien sivulta.
Transaction Location ID Tapahtumasijainnin tunniste. Tämän tunnuksen on vastattava kaupassasi määritettyä sijaintitunnusta. Arvoja, jotka eivät vastaa kaupan tapahtumien sijaintitunnuksia, ei tuoda.
Transaction Source Name Tapahtuman alkuperä. Esimerkkiarvot: web , pos , iphone ja android.
Shipping Line Code Viittaus toimitustapaan. Oletusarvo on Shipping line title.
Shipping Line Price Toimitustavan arvo. Tämä sarake on pakollinen, kun Shipping line title -sarake on sisällytetty.
Shipping Line Source Toimituksen alkuperä.
Shipping Line Title Toimitustavan nimi. Tämä sarake on pakollinen, kun Shipping line price column sisältyy.
Shipping Line Carrier Identifier Toimituskulut hoitavan kuljetuspalvelun tunnus. Arvoa tarvitaan yleensä, kun käytetään kolmannen osapuolen kuljetuspalvelua.
Shipping Line Requested Fulfillment Service ID Toimitustapaa pyytäneen huolintapalvelun tunniste. Arvoa tarvitaan yleensä silloin, kun toimitustapa vaatii käsittelyä kolmannen osapuolen huolintapalvelun kautta.
Shipping Tax 1 Title Toimitetun rivituotteen veloitetun veron nimi. Esimerkiksi HST.
Shipping Tax 1 Rate Toimitusrivituotteesta perittävä verokanta (desimaalin tarkkuudella). Esimerkiksi 0,15 vastaa 15 prosentin (prosenttiosuus) toimitusverokulua.
Shipping Tax Price Toimitusrivituotteen veloitettava vero (ISO 4217 -muoto). Kun sarakkeessa on arvo, sinun on sisällytettävä myös Total Tax -sarake. Esimerkiksi 1.50 .
Discount Code Alennuskoodi. Jos sisällytät Discount type -sarakkeen, tämä sarake vaaditaan.
Discount Amount

Tilauksesta vähennetyn alennuksen arvo kaupan valuutassa. Jos sisällytät sarakkeen Discount type, tämä sarake on pakollinen.

Varmista, että syötetty arvo on Discount type. Jos tyyppi on percentage, syötä alennuksen prosentuaalinen arvo. Jos tyyppi on fixed_amount, syötä alennuksen kokonaissumma.

Discount Type

Alennuksen tyyppi. Kelvolliset arvot:

• fixed_amount - Alennuskoodi on tarkoitettu tietylle summalle. Tämä on oletusarvoinen arvo.
  • percentage - Alennuskoodin summa oli prosenttimäärä.
  • shipping - Alennus oli tarjolla ilmaiselle kuljetukselle, kunhan toimituskustannukset olivat pienemmät kuin määrään asetettu arvo. Jos esimerkiksi Discount amount on 30 ja toimituskulut ovat 30 dollaria, alennus on 30 dollaria. Jos Discount amount on 30 ja toimituskulut ovat 100 dollaria, alennusta ei ole.

Arvoissa kirjainkoko on merkitsevä. Alennuksia ei voida soveltaa tiettyihin tilauksessa oleviin tuotteisiin. Lue lisää kohdassa Alennusten tuominen.

Metafield Namespace Metakenttien joukon säilö. Metakenttien tuominen edellyttää, että sisällytät arvot kaikkiin neljään metakenttäsarakkeeseen (Metafield Namespace, Metafield Key, Metafield Value ja Metafield Value Type). Määritä metakenttiesi mukautettu nimiavaruus, jotta ne erotetaan sovelluksen ja Shopifyn käyttämistä nimiavaruuksista (mukaan lukien oletusarvoinen global). Enimmäispituus: 20 merkkiä.
Metafield Key Metakentän nimi. Enimmäispituus: 30 merkkiä. Tämä sarake on pakollinen, jos mukana on myös muita metakenttäsarakkeita.
Metafield Value Tiedot on tallennettava metatietoina. Tämä sarake on pakollinen, jos mukana on myös muita metakenttäsarakkeita.
Metafield Value Type Metakentän tietotyyppi. Kelvolliset arvot:
  • string
  • integer
  • json_string
Arvot ovat kirjainkoon mukaan arkaluonteisia. Tämä sarake on pakollinen, jos mukana on myös muita metakenttäsarakkeita.

Tiedostonimi

CSV-tiedoston nimessä on oltava sana order (sen sisältämän objektityypin nimi). Esimerkiksi myorders.csv. Tiedoston on oltava UTF-8-muodossa.

Osoitteet

Tilauksen toimitusosoitteesta tulee asiakkaan oletusosoite. Kun tuot tilauksen, johon on liitetty asiakas, Transporter-sovellus tarkastaa asiakkaan Shopify-kaupassa:

• Jos Transporter löytää asiakkaan, tilaus on liitetty asiakkaaseen ja tilauksen toimitusosoite asetetaan asiakkaan oletusosoitteeksi.
  • Jos Transporter ei löydä asiakasta, asiakas lisätään ja tilaus liitetään heihin.

Useita tapahtumia

Tilaukseen voidaan lisätä lisätapahtumia luomalla erilliset rivit jokaista tapahtumaa varten. Jokaisen rivin Order name on sisällytettävä tilauksen tapahtumiin.

Tilauksen huolinnan tila

Tilauksen huolinnan tila pitäisi määrittää niiden rivikohtien huolinnan tilan mukaan, jotka muodostavat tilauksen:

• Jos kaikki rivikohdat ovat huolitsematta, tilauksen huolinnan tila jätetään tyhjäksi merkiksi siitä, että tilaus on huolitsematta.
  • Jos rivikohdissa on tilojen yhdistelmiä (fulfilled tai unfulfilled), tilauksen huolinnan tilan pitäisi olla partial.
  • Jos kaikki rivikohdat ovat huolittu, tilauksen huolinnan tilan pitäisi olla fulfilled.

Alennusten tuominen

Alennuksia voidaan soveltaa vain tilauksen tasolla, eikä niitä voida soveltaa tiettyihin tilauksessa oleviin tuotteisiin. Jos sinulla on tilaus, jossa on tiettyihin tuotteisiin sovellettavia alennuksia, selvitä alennuksen kokonaissumma ja sovella alennusta koko tilaukseen. Näin voit varmistaa, että myynti raportoidaan oikein.

Lisätietoja