Tuote-CSV-tiedoston sarakekuvaukset Transporterissa

Tuote-CSV-tiedoston sarakkeiden kuvaukset.

Tuotteiden tuontiin Shopifyn Transporter-sovelluksella tarvitset CSV-tiedoston, joka sisältää vain tämän tietuetyypin.

CSV-tiedoston esimerkkitiedosto

Lataa esimerkkituotteen CSV-tiedosto: tuotteet.csv.

Voit luoda tämän CSV-tiedoston käyttämällä Transporteria -komentorivityökalua tai voit luoda sen itse noudattamalla alla kuvattuja muotoiluja.

Sarakekuvaukset

Seuraavassa taulukossa on kuvattu CSV-tiedoston sarakkeiden otsikot.

Taulukko yksittäisten CSV-tiedoston sarakkeiden otsikoista
Sarake Kuvaus
Handle
(Vaaditaan)
Tuotteen yksilöivä tunniste. Määritä luettava merkkijono ilman välilyöntejä. Yleensä kutsumanimi on tuotteen nimi pienillä kirjaimilla, välilyönnit ja erikoismerkit korvataan yhdysviivoilla (-). Esimerkiksi titaani-t-paita. Kutsumanimi näkyy verkkokaupan tuotesivun URL-osoitteessa (esimerkiksi https://titan.plus/products/titaani-t-shirt). Tämä sarake on pakollinen.
Title
(Vaaditaan)
Tuotteen nimi. Esimerkiksi Titan t-shirt. Tämä sarake on pakollinen.
Body Tuotteen kuvaus. Voit lisätä HTML-muotoilutunnisteita tähän kuvaukseen. Esimerkiksi "Käännät varmasti päitä tässä <b>100 % puuvillaa</b> olevassa paidassa" .
Vendor Tuotteen myyjän nimi. Oletusarvo on kaupan nimi. Esimerkiksi Titan Incorporated .
Type Tuotetyyppi, jota voidaan käyttää automatisoidun kokoelman ehtona tai tuotteiden suodattamisen apuna Shopifyn admin -sivulla. Tuote voi kuulua vain yhteen tuotetyyppiin.
Tags Pilkkuerotettujen tunnisteiden merkkijono, jota käytetään suodattamiseen ja hakemiseen. Jokaisessa pilkulla erotetussa tunnisteessa voi olla enintään 255 merkkiä. Esimerkiksi "Tunteikas, flash-muisti, MP3, musiikki" . Oletusarvo on "".
Template Suffix Liquid-mallin jälkiliite, jota verkkomyymälä käyttää näyttämään tuote ja sen variantit. Oletusmalli on product.liquid, ilman jälkiliitteitä. Jos haluat käyttää tätä oletusmallia, jätä sarake tyhjäksi. Jos haluat käyttää toista mallia, kirjoita mallin jälkiliitteen nimi. Jos esimerkiksi haluat käyttää mallia nimeltä product.mysuffix.liquid, kirjoita sitten mysuffix.
Published Scope

Osoittaa, onko tuotetta saatavana Shopify POS (myyntipiste) -kanavalla. Voimassa olevat arvot:

• web - Tuotetta ei ole saatavilla Shopify POS -kanavalle.
  • global - Tuote on saatavilla Shopify POS -kanavalla. Tämä on oletusarvo.

Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.

Published Onko tuote saatavilla verkkokaupassa. Kelvolliset arvot:
  • true - tuote on saatavilla verkkokauppaan.
  • false - Tuotetta ei ole saatavilla verkkokauppaan. (Kun tämä sarake on asetettu arvoon epätosi, älä määritä arvoa Julkaistu kohteessa.)

Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.

Published At Päivämäärä ja kellonaika (ISO 8601 -muoto), kun tuote on asetettu verkkokauppaan saataville. Esimerkiksi 2007-12-31T19:00:00-05:00 . Älä määritä tämän sarakkeen arvoa, kun Published asetettu arvoon false .
Option1 Name Mukautetun tuotteen ominaisuuden nimi. Esimerkiksi Koko, Väri ja Materiaali. Enimmäispituus: 255 merkkiä.
Option1 Value Mukautetun tuoteversion vaihtoehto. Esimerkiksi pieni, punainen ja villa.
Option2 Name Mukautetun tuotteen ominaisuuden nimi, kuten Koko, Väri ja Materiaali. Enimmäispituus: 255 merkkiä.
Option2 Value Mukautetun tuotevaihtoehdon arvo.
Option3 Name Mukautetun tuotteen ominaisuuden nimi, kuten Koko, Väri ja Materiaali. Enimmäispituus: 255 merkkiä.
Option3 Value Mukautetun tuotevaihtoehdon arvo.
Variant SKU Kaupan tuoteversion yksilöllinen tunniste. Jos kauppasi käyttää jakelupalvelua (jossa on Variant Fulfillment Service mukana), tämä sarake on pakollinen. EsimerkiksiIPOD2008PINK
Metafields Global Title Tag Tuoteversion hakukoneoptimointia varten käytetty nimi. Tätä käytetään hakukoneissa näkyvänä nimenä. Jos et toimita arvoa, käytetään oletuksena Title-sarakkeen arvoa.

Metafields Global Title Tag -arvo näkyy kaupan metaotsikkotunnisteessa (<meta name='title'>) tuotesivun koodissa kaupassasi. Jos tuotteessasi on tuoteversioita, lisää tähän otsikkoon tuoteversioita koskevat tiedot, koska tuoteversiota varten ei ole olemassa erillistä metatunnistetta. Jos arvoa täytyy muuttaa myöhemmin, voit tehdä sen tuotteen sivulla. Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Avainsanojen lisääminen Shopify-kaupan hakukoneoptimointia varten. Enintään: 70 merkkiä.
Metafields Global Description Tag Tuoteversion hakukoneoptimointia varten käytetty kuvaus. Tätä käytetään hakukoneissa näkyvänä kuvauksena. Jos et toimita arvoa, käytetään oletuksena Body-sarakkeen arvoa.

Metafields Global Description Tag -arvoa käytetään kaupan metakuvaustunnisteessa (<meta name='description-of-product'>) tuotesivun koodissa kaupassasi. Jos tuotteessasi on tuoteversioita, lisää tähän kuvaukseen tuoteversioita koskevat tiedot, koska tuoteversiota varten ei ole olemassa erillistä metatunnistetta. Jos arvoa täytyy muuttaa myöhemmin, voit tehdä sen tuotteen sivulla Shopify adminissa. Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Avainsanojen lisääminen Shopify-kaupan hakukoneoptimointia varten. Enintään: 320 merkkiä.
Metafield Namespace Metakenttienjoukon säilö. Metakenttien tuominen edellyttää, että sisällytät arvot seuraaviin neljään metakenttäsarakkeeseen: Metafield Namespace , Metafield Key , Metafield Value ja Metafield Value Type. Sinun pitää määrittää metakenttiesi mukautettu nimitila, jotta ne erotetaan sovelluksen ja Shopifyn käyttämistä nimitiloista (mukaan lukien oletusarvoiset global). Enimmäispituus: 20 merkkiä.
Metafield Key Metakentän nimi. Tämä sarake on pakollinen, kun sisällytetään muita metakenttäsarakkeita. Enimmäispituus: 30 merkkiä.
Metafield Value Tiedot on tallennettava metatietoina. Tämä sarake on pakollinen, kun sisällytetään muita metakenttien sarakkeita.
Metafield Value Type Metakentän tietotyyppi. Kelvolliset arvot:
  • string
  • integer
  • json_string

Arvot ovat kirjainkoon mukaan arkaluonteisia. Tämä sarake on pakollinen, jos mukana on myös muita metakenttäsarakkeita.

Variant Grams Määrä, jonka tuoteversio painaa grammoina. Jos jätät tämän sarakkeen tyhjäksi, oletuksena sen arvoksi on asetettu 0 . Älä sisällytä painoyksikköä (g) tähän arvoon.Muille painomittauksille, jotka ovat muita kuin grammoja, käytä Variant Weight -saraketta. Älä käytä Variant Weight Unit -saraketta, tämän sarakkeen kanssa.
Variant Inventory Tracker Kuvailee, miten tuoteversion varastoa seurataan. Kelvolliset arvot:
  • Shopify - Shopify seuraa varastomäärien muutoksia.
  • fulfillment-service-handle - Jakelupalvelu seuraa varastomäärän muutoksia Shopifyn ulkopuolella. Tämän sarakkeen arvon on vastattava Variant Fulfillment Service -sarakkeen arvoa.

Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.

Variant Inventory Qty Myytävänä olevan tuoteversion määrä (positiivinen kokonaisluku). Esimerkiksi 5. Oletusasetus on 0. Jos jätät tämän sarakkeen tyhjäksi, sen arvoksi asetetaan 0 . Jos Shopify ei seuraa varastoasi (eli Variant Inventory Tracker -sarakkeen tilaksi on asetettu false), jätä tämä sarake tyhjäksi. Varastomäärää sovelletaan kaupan oletuspaikkaan. Lisätietoja varastomäärien muuttamisesta eri paikoissa on kohdassa Varaston vienti tai tuonti CSV-tiedostolla.
Variant Inventory Policy Voivatko asiakkaat tilata tuoteversion, kun se on loppu. Kelvolliset arvot:
  • deny - Asiakkaat eivät voi tilata tuoteversiota, jos sitä ei ole varastossa. Tämä on oletusarvo.
  • continue - Asiakkaat voivat tilata tuoteversion, jos sitä ei ole varastossa.

Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.

Versioiden varastokustannukset Tiedot tuoteversion kustannuksista.
Variant Fulfillment Service Jakelupalvelu, joka jakelee tuoteversion tilauksen yhteydessä. Kelvolliset arvot:
  • manual - Jakelet tuoteversiotilaukset manuaalisesti. Tämä on oletusarvo. Jos jätät tämän sarakkeen tyhjäksi, sille annetaan tämä arvo oletuksena.
  • handle of the fulfillment service - Jakelupalvelu jakelee tuoteversion tilaukset. Jos käytät jakelupalvelua, sinun on myös sisällytettävä Variant SKU -sarake.

Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.

Variant Price Tuoteversion hinta.
Version vertailuhinta Tuoteversion vertailu tai ehdotettu hinta.
Variant Requires Shipping Onko versio lähetetty. Kelvolliset arvot:
  • true - Asiakkaan on annettava osoite, kun hän tilaa tämän tuoteversion. Tämä on oletusarvo.
  • false - asiakkaan osoite on valinnainen.

Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.

Variant Taxable Onko vero veloitettu tuoteversion myynnin yhteydessä. Kelvolliset arvot:
  • true - Vero veloitetaan. Tämä on oletusasetus.
  • false - veroja ei peritä.

Arvoissa kirjainkoot ovat merkitseviä.

Variant Barcode Tuoteversion viivakoodi, UPC- tai ISBN-numero.
Image Attachment Base64-koodattu kuva.
Image Src

Tuotekuvan URL-osoite (esimerkiksi http://titan.plus/images/product-image.png). Muita kuin HTTP-URL-osoitteita ei tueta. Transporter-sovellus lataa kuvat tuonnin yhteydessä ja ladata ne kauppaan. Kuvat voivat olla .png-, .gif- tai .jpg-tiedostossa. Kun kuva on ladattu, sen tiedostonimeä ei voi muuttaa. Jos sinulla on tuoteversiokohtaisia kuvia, lisää ne Variant Image -sarakkeeseen.

Jos haluat ladata useita kuvia yhdelle tuotteelle, luo uusi rivi jokaista kuvaa varten. Syötä jokaisessa rivissä tuotteen kutsumanimi Handle-sarakkeeseen ja tämän sarakkeen kuvan URL-osoite. Jos haluat lisätä kyseisen kuvan muita tietoja (esimerkiksi sijainnin), syötä tiedot siihen liittyvään kuvasarakkeeseen.

Image Position Numero, joka määrittää järjestyksen, jossa haluat kuvan näkyvän kauppapaikan tuotesivulla. Jos esimerkiksi haluat, että kuva näkyy ensimmäisenä kyseisen tuotteen sivulla, syötä 1.
Image Alt Text Vaihtoehtoinen teksti, joka kuvailee kuvaa lyhyesti. Jos kuvaa ei voi ladata jostain syystä, niin vaihtoehtoinen teksti näkyy sen sijaan kaupassa. Vaihtoehtoista tekstiä käytetään myös hakukoneissa hakukoneoptimoinnissa ja aputekniikoissa kuvailemaan kuvaa näkövammaisille asiakkaille. Pituus enintään: 512 merkkiä.
Variant Image Tuoteversion kuvan URL-osoite. Kirjoita jollekin tuoteversion riveistä tuoteversiokuvan URL-osoite tähän sarakkeeseen. Tuoteversiolla voi olla vain yksi kuva.
Variant Weight Määrä, jonka tuoteversio painaa. Älä käytä tätä saraketta Variant Grams -sarakkeen kanssa. Oletusarvo on 0. Älä sisällytä painoyksikköä arvoon. Määritä painoyksikkö Variant Weight Unit -sarakkeesta. Jos esimerkiksi tuote painaa 100 paunaa (lb) ja Variant Weight Unit -asetuksena on lb, kirjoita 100 tähän sarakkeeseen.
Variant Weight Unit Mittayksikkö, joka koskee tuoteversion painoa Variant Weight -sarakkeessa. Voimassa olevat arvot ovat g, kg, oz ja lb. Oletusarvo on kaupan oletusarvoinen mittayksikkö. Älä käytä Variant Weight Unit Variant Grams -sarakkeen kanssa.
Variant Tax Code Tuotteen Avalara-verotunnus. Tämä parametri koskee vain kauppoja, joihin Avalara AvaTax -sovellus on asennettu. Esimerkiksi fyysinen hyvä verokoodi on P000000 .

Tiedostonimet

CSV-tiedoston nimessä on oltava sana product (sen sisältämän objektityypin nimi). Esimerkiksi myproducts .csv. Tiedoston on oltava UTF-8-muodossa.

Useita tuoteversioita

Jos sinulla on useampi kuin yksi tuoteversio, sinun on luotava rivi, joka kuvaa kutakin versiota.

Tuoterivillä:

• Kirjoita vaihtoehtoiset nimet sarakkeisiin (kirjoita esimerkiksi Color kohtaan Option1 Name).
  • Syötä tiedot, jotka koskevat tuotteen kokonaiskuvaa, kuten Handle , Title Type .

Tuoteversioriveillä:

• Kirjoita tuotteen kahva Handle-sarakkeeseen.
  • Älä toista vaihtoehdon nimiä (esimerkiksi Option1 Name, Option2 Name) tuoteversion riveillä.
  • Kirjoita vaihtoehtoiset arvot vaihtoehtoarvo-sarakkeisiin (jos esimerkiksi kirjoitit Color nimelläsi Option1 Name, niin Option1 Value voit kirjoittaa arvoja, kuten White, Black tai Blue ).

Esimerkki:

Ruutukaappaus tuotteesta, josta on useita versioita

Useita kuvia

Jos haluat ladata useita kuvia yhdelle tuotteelle (jolla ei ole versioita), luo uusi rivi jokaista kuvaa varten. Syötä jokaisessa rivissä tuotteen kutsumanimi Handle-sarakkeeseen ja kuvan URL-osoite Image Src -sarakkeeseen. Jos haluat lisätä kyseisen kuvan muita tietoja (esimerkiksi Image Position -sarakkeeseen).

Jos haluat ladata kuvia tuotteesta, jolla on tuoteversioita, luo rivi jokaiselle tuoteversiolle. Kirjoita jokaisessa tuoteversiorivissä tuotteen kahva Handle-sarakkeeseen ja tuoteversion URL-osoite Variant Image -sarakkeeseen. Voit tuoda vain yhden kuvan tuoteversiota kohti.

Esimerkki:

Ruutukaappaus tuotteesta, josta on useita kuvia ja useita tuoteversioita

Useita metakenttiä

Jos haluat tuoda yhdelle tuotteelle useita metakenttiä, luo rivi jokaista metakenttää varten. Syötä jokaisessa rivissä tuotteen kutsumanimi Handle-sarakkeeseen ja asianmukaisten sarakkeiden metakenttätiedot. Jokaisella uudella rivillä on oltava tietoja vain Handle-sarakkeessa ja kaikissa metafields-sarakkeissa.

Esimerkiksi seuraavassa tuodaan yksi tuote, jossa on kolme versiota. Tuotteella on kaksi metakenttää, nimeltä Surf Shoe Co ja Rubber. Jokaisella versiolla on yksi metakenttä.

Ruutukaappaus tuotteesta, josta on metakenttäversioita

Voit ladata ja katsella CSV-mallitiedostoa tuotteesta, jolla on useita metakenttiä mallina käytettäväksi.

Aiheeseen liittyvät linkit