Uudistetun Amazon-myyntikanavan määrittäminen

Kun aloitat Amazon-myyntikanavaan perehtymisen, näet perehdytyksen tarkistuslistan. Jos et näe tarkistuslistaa, sinun täytyy liittää Amazon-tilisi Shopifyhin ja määrittää valuutta.

Huomaa: Sinun on päivitettävä Amazon-kanava, ennen kuin aloitat perehdytyksen, muuten varaston synkronointi ja tilausten linkitys eivät ole käytössä. Klikkaa päivityspainiketta ja suorita välittömästi sen jälkeen perehdytyksen tarkistuslista loppuun.

Työvaiheet

1. Varmista, onko sinulla tuoteluetteloita Amazonissa:
  2. Valitse Luo Amazon-luetteloita, jos haluat luoda listauksia.
  3. Valitse Minulla on Amazon-luetteloita, jos et halua luoda niitä.

4. Valitse SKU-koodi, joka kuvaa parhaiten Shopify-kauppasi tuotteita.

5. Klikkaa Avaa varastoasetukset ja valitse sitten omat varastonhallinta-asetuksesi.

6. Klikkaa Tallenna.

7. Klikkaa Avaa yhdistämisen automaattiset asetuksetja valitse sitten automaattiset yhdistämisasetuksesi.

8. Klikkaa Tallenna.

Kun olet suorittanut määrityksen, tuotteidesi synkronointi aloitetaan asetustesi mukaisesti. Ensimmäisen synkronoinnin suorittaminen loppuun voi kestää jopa tunnin.